2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya kızlar benim kızın kollarindn tutup kaldırınca ayakta tam dik duramıyor kalçası dışarda kalıyor vücudu one doğru çıkıyor,,normal mi?;
Bacakları gövdelerine göre daha uzun şu an o yüzden dik duramıyorlar . Bizimki de öyle hatta doktor tuttu onda da öyle yaptı doktor normal dedi. Önemli olan ayaklarının üzerine basması

Bizde 4 5 gundur tamamen desteksiz oturuyoruz öncedende oturuyodu ama daha kısa süreydi. Bi iki kazamiz oldu tabi birseyler kurcalarken yan düştu ama canı acıycak sekilde deil cok süķur.

Bizde 4 5 gundur tamamen desteksiz oturuyoruz öncedende oturuyodu ama daha kısa süreydi. Bi iki kazamiz oldu tabi birseyler kurcalarken yan düştu ama canı acıycak sekilde deil cok süķur.
Aseli yatakta oturtuyorum ben, devrilirse de yana devriliyor

Aseli yatakta oturtuyorum ben, devrilirse de yana devriliyor
Artik yüsrayı oyun halısina koyamıyorum yatmak istemiyor. Halıdada oturtuyorum niyeyse saga dusuyo duserse oraya yastik koyuyorum yaninda durmiycaksam

Artik yüsrayı oyun halısina koyamıyorum yatmak istemiyor. Halıdada oturtuyorum niyeyse saga dusuyo duserse oraya yastik koyuyorum yaninda durmiycaksam
Asel bildiğin çekiyor üstündekileri. Kıracak yakında

Bizimki de çok şükür 1 2 dakika desteksiz oturuyor artık. Mağlum hiç oturmak istemiyordu ilgisini çekmiyor ve ağlıyordu. Banyo oturagi aldım bir tane onda olayi kavradi sanırım sonra önüne de ayna koydum ilgisini çeksin diye ona bakarken desteksiz oturmaya başladı Peki bir şey soracağım ne zaman yatar konumdan oturma pozisyonunageçerler daha erken mi?

O daha cok sonra 8 9 aylik filan sanıyorum. 8 aylik gibi emekleme ama benim ilk cocugum emeklemedi poposunun üstünde zipliyarak gezdi

O daha cok sonra 8 9 aylik filan sanıyorum. 8 aylik gibi emekleme ama benim ilk cocugum emeklemedi poposunun üstünde zipliyarak gezdi
Hahahah. Ben dün yatağın üstüne koydum. Sütüne sürüne kassandranin yanina gitti

O kadar beni anlattın ki sabahları yürüyemiyorum topuklarımın acısına

Kızlarcım kızımın bacağında hafif bir güneş lekesi belirdi. Doktor geçer diyor ama çok canım sıkılıyor iki haftadır duruyor. İnşallah sizin bebislerde yoktur olmaz da ama var mi bu konuda tecrubesi olan ya bebekken güneş lekesi geçer mi

Güneş gördü mü gündüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…