- 7 Şubat 2022
- 787
- 1.199
- 43
- 33
Evet ne yazık ki arabasında otururken bir bacakta güneş lekesi olmuş. Ya sıcaktan ya güneşten dedi doktor.Güneş gördü mü gündüz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ne yazık ki arabasında otururken bir bacakta güneş lekesi olmuş. Ya sıcaktan ya güneşten dedi doktor.Güneş gördü mü gündüz?
Geçer muhtemelen. Sudokrem falan sur istersen.Evet ne yazık ki arabasında otururken bir bacakta güneş lekesi olmuş. Ya sıcaktan ya güneşten dedi doktor.![]()
Kendini hiç yalnız hissetme canım. Bak şuan gece 3.30 dan beri ayakta olan bebeğim kucagımdayken yazıyorum sana. Bizimde bi gece uykumuz yok doğru düzgün ve bayadır da böyle. Bi ara 11-12 lerde yatmaya başlamıştı. Onu erkene almak istedim aldım da bikaç gündür. 8-9 gibi yatıyo. Yatıyo ama 2 saatte 1 kalkiyo hadi onu geçtim, emip devam ediyodu. 2 gündür 3-4 gibi kalkıp uyanıyo ve geri uyatmak çok zor oluyo. Mesela şuan hala uyumadı. Üstüne kakasını yaptı uykusu iyice kaçtı. Demek ki erken uyutmak bizim bebişe uymadı yani ne diyim mesela bu da saçma ama gece 4 te de uyanmak istemiyorum yani. 11 de yatınca en azindan 7-8 e kadar uyuyodu çocuk. Yani anlıcağın bende senin gibiyim. Geceyi oturtsam gündüz uykusu bozuluyo, gündüz otursa gece hepten gidiyo. Bi düzen kuramadım. Tam diyorum tamam oldu bu sefer çat gidiyoValla kızlar artık ne yapacağımı şaşırdım tükendim
Tam bir buçuk aydır kızımın gece uykusu diye bişeyi kalmadı ne yaptıysam düzeltemedim
Bakın 10a doğru zorla uyudu iki saattir abartmıyorum 10 kere uyanmıştır
Komşunun çocuğuyla kıyaslayan ana modumu açmak için erken belki ama sanki herkesin çocuğu uyumayı öğrendi de benim kızım bi türlü öğrenemedi ya da biz öğretemedik
Hayır garip olan bu çocuk daha 2 aylıkken gece aralıksız 5-6 saat uyuyan bi bebekti nasıl oldu neden uykusu bozuldu akıl sır erdiremiyorum
Bir de ben 3.ayından beri gece uykusuna rutinle hazırlamaya çalışıyodum banyo masaj kitap emzirme. Bi ara işe yarar gibi olmuştu ama şimdi bana mısın demiyor mayışacağına iyice huysuzlanıyor. Valla çözümüm yok böyle gider diye kabullendim de bu konuda yalnız mıyım hala uykuyu öğrenemeyen bebiş kaldı mı acaba
En son hepiniz tek tek doğururken ben 40ı doldurup üstüne tahmini doğumumdan 5 gün geçince kendimi herkesten geride kalmış gibi hissediyordum bi de şimdi uyku meselesinde öyle hissediyorum![]()
Gecenin bi yarısı uyanıp iki üç saat uyumamalar bende de var malesef her gece olmasa da genelde oluyorKendini hiç yalnız hissetme canım. Bak şuan gece 3.30 dan beri ayakta olan bebeğim kucagımdayken yazıyorum sana. Bizimde bi gece uykumuz yok doğru düzgün ve bayadır da böyle. Bi ara 11-12 lerde yatmaya başlamıştı. Onu erkene almak istedim aldım da bikaç gündür. 8-9 gibi yatıyo. Yatıyo ama 2 saatte 1 kalkiyo hadi onu geçtim, emip devam ediyodu. 2 gündür 3-4 gibi kalkıp uyanıyo ve geri uyatmak çok zor oluyo. Mesela şuan hala uyumadı. Üstüne kakasını yaptı uykusu iyice kaçtı. Demek ki erken uyutmak bizim bebişe uymadı yani ne diyim mesela bu da saçma ama gece 4 te de uyanmak istemiyorum yani. 11 de yatınca en azindan 7-8 e kadar uyuyodu çocuk. Yani anlıcağın bende senin gibiyim. Geceyi oturtsam gündüz uykusu bozuluyo, gündüz otursa gece hepten gidiyo. Bi düzen kuramadım. Tam diyorum tamam oldu bu sefer çat gidiyo
asla yalnız değilsin. Şu son bir hafta kaçta yatarsa yatsın 2.30‘da uyanıyor. 2’de yatsın 2.20’da yine uyanıyor. Sonrasında da ilk kalkma 5.30’da oluyor. Bir daha gaz ve kaka durumuna göre 6.30 ya da 7.30’da kalkıyor.Tam bir buçuk aydır kızımın gece uykusu diye bişeyi kalmadı ne yaptıysam düzeltemedim
Komşunun çocuğuyla kıyaslayan ana modumu açmak için erken belki ama sanki herkesin çocuğu uyumayı öğrendi de benim kızım bi türlü öğrenemedi ya da biz öğretemedik
Hayır garip olan bu çocuk daha 2 aylıkken gece aralıksız 5-6 saat uyuyan bi bebekti nasıl oldu neden uykusu bozuldu akıl sır erdiremiyorum
Bir de ben 3.ayından beri gece uykusuna rutinle hazırlamaya çalışıyodum banyo masaj kitap emzirme. Bi ara işe yarar gibi olmuştu ama şimdi bana mısın demiyor mayışacağına iyice huysuzlanıyor. Valla çözümüm yok böyle gider diye kabullendim de bu konuda yalnız mıyım hala uykuyu öğrenemeyen bebiş kaldı mı acaba
En son hepiniz tek tek doğururken ben 40ı doldurup üstüne tahmini doğumumdan 5 gün geçince kendimi herkesten geride kalmış gibi hissediyordum bi de şimdi uyku meselesinde öyle hissediyorum![]()
Ya 1 yaşında saat başı kalkmaz sanmıyorum. Şuanda emdikleri için kalkıyolar bence bu kadar. Emmeden devam edemiyolar uyumuya. Yani bu uyku egitimcileri öyle diyo ya ona yoruyorum bendeGecenin bi yarısı uyanıp iki üç saat uyumamalar bende de var malesef her gece olmasa da genelde oluyorYani tecrübeli anneler daha iyi bilir artık ne zamandan sonra tamam uykusu oturdu deriz acaba 1 yaş mı 2 yaş mı
Yani korkum 1 yaşında bile gece saat başı kalkmasında![]()
Yalniz degilsinValla kızlar artık ne yapacağımı şaşırdım tükendim
Tam bir buçuk aydır kızımın gece uykusu diye bişeyi kalmadı ne yaptıysam düzeltemedim
Ne için alıcan biberon? Ben su içmesi için şu iki yanından tutulan alıştırma bardaklarından aldım.Kızlar Ebebekte philips indirimi var. 2.si %30 indirimli. Biberon başlığı ve emzik alıcam. Biberon başlığı 6.ayda değişecekmiş delik sayısı ve akış hızına göre. Sorum şu ki hala biberon kullanıyor musunuz? alayım mı?
Biberon vardı zaten evde avent. Onun başlığını 6+ olarak değiştiricem. Alıştırma bardağı ben de aldım ama ben işe gidince kendimi sağıyorum, annemler de ben işteyken süt veriyorlar, biberonla mı içmeli yoksa bardağa mı geçmeliyiz bilemedim.Ne için alıcan biberon? Ben su içmesi için şu iki yanından tutulan alıştırma bardaklarından aldım.
Ben çözdüm onu damla kaç tane denedim olmadı bir krem aldım çok işime yaradı ağlayınca karnını ovdumYalniz degilsingecmeyen gaz sorunu yuzunden gece uyanıp karnını ittirerek yay gibi oluyor ağlıyor bu durumda ne uyku rutuni ne bisey işe yaramiyor. Bariz biçimde gazdan uyuyamadığını gördüğüm için tek umudum gaz biterse uyur belki. 6 aylık olacak hala gaz sorunu devam. Piyasadaki bütün gaz ilaçlarını denemişimdir, 3 kere mama değiştirdim, kendim diyetler yaptım, rezene papatya kimyon içtim ona çay kaşığıyla verdim hiçbiri kalıcı çözüm olmadı. Ağrıdan bu kadar uyanmasina çok üzülüyorum 10 günlukkenden beri böyle. Tabi çokkk yoruluyorum. Geceleri eşim destek oluyordu bu gece şehir dışına gidecek 5 gün yok napicam ne edicem bilmiyorum
Bi de onu alayim markası neydi canimBen çözdüm onu damla kaç tane denedim olmadı bir krem aldım çok işime yaradı ağlayınca karnını ovdum
Hiç tecrübeli değilim ama cevaplamak istedimTecrubeli annelere bi sorum var. Bebegimin uykusu çok hafif. Gunduzleri anakucaginda ya da ayakta sallayarak uyuyor bi yerden alip yerine koyunca mutlaka uyaniyor uykusu çok hafif. Bu durum büyüdükce düzeliyor mu yapısı mı böyle?
Benim bildigim ordan oraya alir yatirirlar cocuklari hatta misafirlikte uyur kalirlar eve gelirken bile uyanmaz cocuklar. Kucakta taşırlar uyur öyle. Benim gördüğüm o cocuklar mi melekti ya da uyku buyudukce derinleşiyor muuu![]()
Benimki tık sesine uyanır . Yalnızlıktan böyle oldu evde bütün gün ses yok çünkü o dediğin çocuklar kalabalıkta büyümüşlerdir bence o yüzden alışıķlarTecrubeli annelere bi sorum var. Bebegimin uykusu çok hafif. Gunduzleri anakucaginda ya da ayakta sallayarak uyuyor bi yerden alip yerine koyunca mutlaka uyaniyor uykusu çok hafif. Bu durum büyüdükce düzeliyor mu yapısı mı böyle?
Benim bildigim ordan oraya alir yatirirlar cocuklari hatta misafirlikte uyur kalirlar eve gelirken bile uyanmaz cocuklar. Kucakta taşırlar uyur öyle. Benim gördüğüm o cocuklar mi melekti ya da uyku buyudukce derinleşiyor muuu![]()
Ahahaha ayni benim ogluşTecrubeli annelere bi sorum var. Bebegimin uykusu çok hafif. Gunduzleri anakucaginda ya da ayakta sallayarak uyuyor bi yerden alip yerine koyunca mutlaka uyaniyor uykusu çok hafif. Bu durum büyüdükce düzeliyor mu yapısı mı böyle?