2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aşamadık canı isteyince yapıyor. Eğer 1 haftayı bulduysa ve karnı çok şiştiyse fitil yapıyoruz. Kabızlık mı başladı sizde?
Ben bu mesajını yeni gördüm. Fitil ile yapinca kıvamı cıvık yani kabiz değil ama yapmıyor içinde tutuyor her gittigimde dr a diyorum tahlil yapalım diye gerek yok normal deyip geçiyor ama ben 10 gun duramam çocuk ikinmaktan helak oluyor 4 gün bekleyip fitil ile yaptırıyorum nasıl rahatliuor yazık

Evet evet kabız değil yani büyük insan kabızı gibi, nasıl desem hani tane tane ve katı değil. Puding gibi yumuşak kıvamlı, cıvık kaka beklemekten koyulaşmış gibi oluyor. ben de 10 gün beklemedim hiç. sanırım en geç 5. Günde fitil yaptık. bi ara bu şekilde devam ediyordu, şimdi kan ilacına başladığımızdan beri her gün kendisi yapıyor. hatta saatini fixledi, her sabah 7 gibi yapmama başladı kakasını. tabii bu da ne demek, 5.30 emmesinden sonra 6.30’da yine uyanmak demek. gözler yaşlı

Doktorlar mümkün mertebe müdahale etmeyin diyor. 19 güne kadar normalmiş hatta. Karnına bol bol masaj yapın.

Doktorlar mümkün mertebe müdahale etmeyin diyor. 19 güne kadar normalmiş hatta. Karnına bol bol masaj yapın.
Hep yapıyorum csnim ama kendini düşün bi gün çıkmasak ne hale geliriz çocuk inan artık 3. Gün sonrası ikinmaktan morariyo yoruluyor bazen ikindigi için derin uykusundan uyanıyor içinde biriken kaç günlük kaka var o kadar rahatsız oluyor ki bosaltinca pamuk gibi oluyor yavrum nasıl kiyayim 10 gün Bekleyeyim inan demesi kolay insan bekleyemiyor o rahatsız halini görünce

Büyüdükçe derinleşiyor canm benim 6 yasindaki oğlumda öyleydi asla yerinden oynatamazdim anında uyanır bida da uyumazdi ama büyüdükçe derinleşti hele memeyi kestikten sonra iyice rahatlamıştık.. şimdi arabada uyuyor eve kadar yürütüyorum ayakta uyuyarak gidiyor yerine yatip uykuya devam ediyor

Benim oğlan da sabaha karşı yada sabah kaka yapmaya başladı bikaç gündür
Ulen koca gün ne işin var da 6 gibi kaka peşine düşüyorsun
Sonra da tabiki mızıldanıyor kakalı popoyla durmak istemediği için

Bizimde 2. Ay filan superdi 4 saat filan uyudugu olurdu simdi surekli emmeye kalkiyir yada kalkip agliyo gozu kapali salliyorum son gunlerde ayagimda uyuyo sallarken bende oyle uyuyorum.agladikca salliyorum. 2. Cocugumun uykusu bundan kotuydu kizlar ve malesef hic iyiyede gitmedi buyudukce kotulesti ama bu duzdlir diye umit ediyorum.birkac ayda olsa guzel uyuduya o uyluya donicek umidindeyim

Zorlanıyorsa farklı. Asel de 9 gün yapmamisti 1 kere ama çok sakindi.

Bizimki 7 8 saat uyuyordu anacim. Şimdi 3.saat uyanıyor

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben almanya da yaşıyorum ve burdaki doktorlar ek gıdaya geçmiş döneminde en son yoğurt ve süt ürünlerini tavsiye ediyorlar.
Isterseniz arastirin ve acele etmeyin.
Bencede mantıklı. Yani çoklu gıda alerjisi çıktığı için patates bile verirken acaba dokunacak mı diye korkuyorum. Zira havuç çok rahatsız etti.

Benimki daha beş aylık o sebeple henüz mama sandalyesine vs oturtamıyorum destekli de oturamıyor

Bizimki 7 8 saat uyuyordu anacim. Şimdi 3.saat uyanıyor
3. Saatse oda iyi yine her gun onceki gunu aratiyor. Ama okullar acilsin cocuklar olmayinca bir duzene sokmaya calisicam insaAllah.

Yoğurt süt bunlara bebekler de özellikle dikkat edilmesi lazim.
Bizim burda ilk sebze sonra meyve sonrada et ve balik.
en son da süt yoğurt ve yumurta.
3 sebze 3 meyve tattırdım yumurtaya zaten alerjisi var. Yoğurda geçmeye tedirginim. Ama alerji mamasını içmek istemiyor. Yoğurdu tüketmesi daha kolay olur diye de düşünmüyor değilim

Bizim favori yemegimiz tatlı pstatesli kabak corbası. Yumurta sarısi ve labne birde. Severse yedirmek guzel ama eli agixinda hep cok pisletiyoruz.

Doğalsan yulaf unu nasıldır migrosta satilan. Yarım icin birseyler siparis veriyordum orda gördüm alıyimmı iyimidir?

Ben direkt mıkırdanmasına kalkıyorum. Zaten derin uykuya geçmemiş oluyorum 1 saat kadar önce yeni emip yattığı için, bakıyorum balık gibi kıvranıyor yüz üstü anlıyorum bi derdi var. Gözler kapalı hemen memeye tutuyorum ağlamasın diye, memedeyken karnını ovuyorum sürekli, sonra eğer uyandıysa çömelir pozisyona tutuyorum o sırada kakayı yapıyor. Uykusu ayıyor ama altını alıp bi yarım saat sonra sallayınca yine uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…