Kızlar bugün bebetomun kıyafetlerini yıkadım, serdim biri geldi yardıma . Annemler ilde bende ilçede yaşıyorum, onlar gelecek haftasonu burda olurlar.(kardeşlerim çalışıyor hepsi anca pazar gelebilirler)Gelip dönecekleri için onlar gelmeden bari yıkanmış hazır olsunlar onlar da gelir ütüler yerleştirirler odaya.
Aşamalar şöyle oldu bende. Akşam eşimle tüm içteki etiketleri kestik ters cevırdık renkli beyaz diye de ayırdık.
Bugün 30 dakika 600 devir 30 derecede hepsini yıkadık serdik.
Bebek mobilyamız da yarın geliyor.
Biberon ve emzikler kaldı. Onları da annemler gelince kaynatacağım tencerede. Sonra kilitli poşetlere koyup yerlerine koyacağım. Annemler gelince hastane çantamı da hazırlamış olacağım inşallah.
Kendime 5 çorap 3 emzirme sütyeni 3 emzirme atleti 1 beyaz lohusa takımı-terliği, 3 pijama takımı , 4 tane iç çamasir aldım hastane çantası için bence yeterli
Aşamalar şöyle oldu bende. Akşam eşimle tüm içteki etiketleri kestik ters cevırdık renkli beyaz diye de ayırdık.
Bugün 30 dakika 600 devir 30 derecede hepsini yıkadık serdik.
Bebek mobilyamız da yarın geliyor.
Biberon ve emzikler kaldı. Onları da annemler gelince kaynatacağım tencerede. Sonra kilitli poşetlere koyup yerlerine koyacağım. Annemler gelince hastane çantamı da hazırlamış olacağım inşallah.
Kendime 5 çorap 3 emzirme sütyeni 3 emzirme atleti 1 beyaz lohusa takımı-terliği, 3 pijama takımı , 4 tane iç çamasir aldım hastane çantası için bence yeterli