• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı ya bizimki de öyle. Babası düz kafa zaten çok çekmiş ondan şimdi üzülüyor çocuk da benim gibi olacak diye ama yok yani bu çocuk doğru dürüst sırt üstü yatmadı ki nasıl oldu bilmiyorum. Bazende genetik oluyor sanırım inşallah düzelir
Sağlıklı olsun da napalım 🤷🏻‍♀️
Ben köpük şampuan losyon yağını bezini vs kullandım hicbirsey olmadı
Bezi stok yapmıştım yenidogdugunda kullandım sonra goon sleppy Molfix her bezden denedim bence pişik bezle ilgili olmuyor bebeğin cildi ile alakalı sonraki faktör bezin çok kalması hemen alırım ben çok bekletmem birde kaka yapınca hemen yıkıyorum baştan bu güne
Biz de kullandık her şeyini 😂 kaka konusunda bende de aynı şey var. İlla o götü yıkıyorum 😂 sünnet de oldu ya üstüne daha bi düştük

Ya bi şey daha var. Biz oğlanı yazın nerdeyse her gün yıkadık kendi küvetinde, sudo sürdük düzenli olarak ama kasığının sol tarafında şöyle bir şey çıktı, 1 haftadır geçmedi. Kollarında da aynı anda isilik oldu. İsliklere sudo sürdüm sıkıntı olmadı hafifledi. Annem bu görüntüye pişik diyor bense pek pişik olduğunu düşünmüyorum Çünkü iltihaplı. Korkuyorum cinsel bir hastalık olmasın diye. bir yandan da neden cinsel hastalık olsun ki bende yok, eşimde Yok, sezeryan doğdu ve 5 ay geçti Hani doğumda bi şey kapsa filan…Pazartesi sağlık ocağına götüreceğim kontrole ama siz ne yorumda bulunursunuz? AD3A86D8-1811-4D27-B496-8712F993C758.webp

Ya bi şey daha var. Biz oğlanı yazın nerdeyse her gün yıkadık kendi küvetinde, sudo sürdük düzenli olarak ama kasığının sol tarafında şöyle bir şey çıktı, 1 haftadır geçmedi. Kollarında da aynı anda isilik oldu. İsliklere sudo sürdüm sıkıntı olmadı hafifledi. Annem bu görüntüye pişik diyor bense pek pişik olduğunu düşünmüyorum Çünkü iltihaplı. Korkuyorum cinsel bir hastalık olmasın diye. bir yandan da neden cinsel hastalık olsun ki bende yok, eşimde Yok, sezeryan doğdu ve 5 ay geçti Hani doğumda bi şey kapsa filan…Pazartesi sağlık ocağına götüreceğim kontrole ama siz ne yorumda bulunursunuz? Eki Görüntüle 3116372
Doktora götür bence. İsilik degil bu

Fotoda çok belli olmasa da işaretlediğim Yer yuvarlacıktı doğduğu zaman, şimdi kel amcaların kafaları gibi düz 🥹Eki Görüntüle 3116326
Canım gayet iyi görünüyor düz değil ki düz nasıl oluyor acaba bende bi çekeyim fotoğrafını benim oğlanın da ilk doğduğun da aşırı yuvarlak ve aşırı sivriydi normal doğumdan dolayı eşim o sivrilikte kalacak diye çok korktu ama düzeldi çok şükür. Ama eski yuvarlıklığı da kalmadı sanki artık yatırdığım şekilde durmuyor

Doktora götür bence. İsilik degil bu
Geçen hafta doktor kontrolüne götürdüm yumurtalıklara baktı, sünnet ettirdim dedi baktı o sırada gördü mü görmedi mi bilmiyorum, bi şey demedi. Ben de zaten hem kendim hastaydım hem de oğlan sedyeye kusunca karıştırdım kendimi. Özellikle sormayı unuttum. sağlık ocağı ne dicek pazartesi bakayım, ona göre götüreceğim.

Geçen hafta doktor kontrolüne götürdüm yumurtalıklara baktı, sünnet ettirdim dedi baktı o sırada gördü mü görmedi mi bilmiyorum, bi şey demedi. Ben de zaten hem kendim hastaydım hem de oğlan sedyeye kusunca karıştırdım kendimi. Özellikle sormayı unuttum. sağlık ocağı ne dicek pazartesi bakayım, ona göre götüreceğim.
Aynen bir götür. İsilik nokta nokta olur çünkü. Bu bildiğin iltihaplı sivilce gibi duruyor burdan. Numarası varsa bir mesaj at istersen

Kızlar bugün kabak günüydü aparatla hasladim buharda ezdim ama hiç iyi olmadı çekirdek olmayan yerlerden verdim ama beğenmedi çorba olsa neyse kabak bu şekilde çok saçma oldu
Muzu kolayca yedirmistim onu güzel tüketti hatta kakasinin rengi değişti pütürlü muz ve kan damlası sebep oldu sanırım

Moralimi bozan birşey var ellerim çok kuru aşırı çirkin oldu kremle duzelmez oldu yaşlı birinin elleri gibi ayaklarım keza öyle birde topuk çatlağı bende mi bir gariplik var onceden de bir sürü iş yapardım eldiven kullanmam böyle olmazdı şimdi eldiven alicam
Yillarca ayakta çalıştım ayaklarimin bu kadar agridigini topuğumun bu kadar catlat ve kotu durumda oldugunu bilmem. Diyorum ya her sabah falaka yemis gibi uyanıyorum yataktan yere zor basıyorum. Özellikle her uykusuz gecenin sabahı. Yürümek bile zor

Ya bi şey daha var. Biz oğlanı yazın nerdeyse her gün yıkadık kendi küvetinde, sudo sürdük düzenli olarak ama kasığının sol tarafında şöyle bir şey çıktı, 1 haftadır geçmedi. Kollarında da aynı anda isilik oldu. İsliklere sudo sürdüm sıkıntı olmadı hafifledi. Annem bu görüntüye pişik diyor bense pek pişik olduğunu düşünmüyorum Çünkü iltihaplı. Korkuyorum cinsel bir hastalık olmasın diye. bir yandan da neden cinsel hastalık olsun ki bende yok, eşimde Yok, sezeryan doğdu ve 5 ay geçti Hani doğumda bi şey kapsa filan…Pazartesi sağlık ocağına götüreceğim kontrole ama siz ne yorumda bulunursunuz? Eki Görüntüle 3116372
Canım iltihap bu. Ilac tedavi tavsiye etmek uygunmu bilemedim. Ama iltihat esime gösterdim.

Aynen bir götür. İsilik nokta nokta olur çünkü. Bu bildiğin iltihaplı sivilce gibi duruyor burdan. Numarası varsa bir mesaj at istersen
Ya biz devlete götürüyoruz bebişi. Numarası yok dolayısıyla 😕
Canım iltihap bu. Ilac tedavi tavsiye etmek uygunmu bilemedim. Ama iltihat esime gösterdim.
Yaaaa, ne dedi peki eşin? Açıkçası ben cinsel bir hasstalık olmasından korkuyorum bizden mi bulaştı diye ama bizde hiçbir şey yok ve çocuğun altını almadan önce mutlaka ellerimizi yıkıyoruz karı koca. Bu konularda biraz fazla pimpirikliyiz de 🥲

Bir de bir tavsiyesi varsa seve seve dinleriz, şu an annemlerdeyim küçük bir ilçede. Hastaneye götürene kadar en azından eczaneden krem filan alırız

Ya biz devlete götürüyoruz bebişi. Numarası yok dolayısıyla 😕

Yaaaa, ne dedi peki eşin? Açıkçası ben cinsel bir hasstalık olmasından korkuyorum bizden mi bulaştı diye ama bizde hiçbir şey yok ve çocuğun altını almadan önce mutlaka ellerimizi yıkıyoruz karı koca. Bu konularda biraz fazla pimpirikliyiz de 🥲
Pimpirik olduğunuzdan oluyordur alsem alsem 😅 bak dışarıda yuvarlanan bebelere pislik içinde ama sapasağlamlar 😅

Ya kızlar benim kızın kollarindn tutup kaldırınca ayakta tam dik duramıyor kalçası dışarda kalıyor vücudu one doğru çıkıyor,,normal mi?;

Ya kızlar benim kızın kollarindn tutup kaldırınca ayakta tam dik duramıyor kalçası dışarda kalıyor vücudu one doğru çıkıyor,,normal mi?;
Kız dur daha küçücük bebek. Kaldırma fazla 😂

Back
X