Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cam rendelen geçirip direkt yedirdim doktor öyle söylediKızlar bu elmadır kayısıdır hafif bi buharda pişiriyo muyuz önce?
Tecrübem yok ama bence o hareketi keşfettiği için olabilir . Bizimki de karın ustundeyken kafasını öne arkaya doğru sallıyor. Doruk napiyon annem diyince bakıp sırıtıyoKızlar bebeğin hızlıca başını sağa sola çevirmesi normal mi sanki bı şeye hayır der gibi,,yeni yeni ortaya çıktı? Tecrübeli anneler bilir şimdi
Banyoda durmuyor ki kuduruk, güzelce yıkayalım. Suyu çok seviyor, eller kollar hep pıç pıç suda. İki kişi zaptedemiyoruz. otursa belki daha iyi yıkarız.Ya gecen aselin de öyleydi. İyice yıkadım banyoda geçti. Tam yikayamiyoruz sanırım oralari.
Bunu denicem. Sağ olBebeyağı sürüp 5 dk sonra pamukla silince geçiyor
bizim De arkası düzleşti. reflü yatağında yatırdık biz de. o düz kafa yastığında asla yatmadı. Derin uykuda bile attı kafasından. genelde yüz üstü yatıyor artık kendisi ama ilk etapta sırt üstü yatırsam bile kafa yastığına 5 dk sonra beşiğin bambaşka yerinde oluyor yastıkKızlar benimde aklıma takılan bir şey var . Bizim çocuğun doğduğunda kafa yapısı gayet güzel top gibiydi ilk 2 ay reflu yatağında yatıyordu onunda düz kafa yastığı vardı şeklini korumuştu sonra onu bırakınca kafası düzleşmeye başladı düz kafa yastığı aldım ama benim bebe huylu öyle sıkıntıya gelemez hep attı kafasından. Geçen kontrole gittiğimizde ebe kafasında hafif sivrilesme var dedi . Farklı pozisyonlarda yatır dedi ama zaten kendisi uyurken sürekli hareket halinde. Gündüz de hep yüzüstü duruyor zaten ama düzelmemiş. Acaba düzelmesi için mi geç kaldık ?
Fotoda çok belli olmasa da işaretlediğim Yer yuvarlacıktı doğduğu zaman, şimdi kel amcaların kafaları gibi düzKızlar benimde aklıma takılan bir şey var . Bizim çocuğun doğduğunda kafa yapısı gayet güzel top gibiydi ilk 2 ay reflu yatağında yatıyordu onunda düz kafa yastığı vardı şeklini korumuştu sonra onu bırakınca kafası düzleşmeye başladı düz kafa yastığı aldım ama benim bebe huylu öyle sıkıntıya gelemez hep attı kafasından. Geçen kontrole gittiğimizde ebe kafasında hafif sivrilesme var dedi . Farklı pozisyonlarda yatır dedi ama zaten kendisi uyurken sürekli hareket halinde. Gündüz de hep yüzüstü duruyor zaten ama düzelmemiş. Acaba düzelmesi için mi geç kaldık ?
Kimse yazmıyor ondanBaşka bi arkadasa sormuşsun ama bende cevaplamak istedim aynı benim kızımda öyle acikinca ağlamıyor ama eline ne geçerse cork cork emiyorgecede kafayı kaldırıp bakiyor bekliyor oylee allhtan en ufak sese uyanırım da haberim oluyor yoksa sabaha kadar durur benim kiz masallh
![]()
Benim kızın boyun ve kulak arkasında vardı baby me losyon almıştım sürdüm duşa girincede azıcık elimle gezdirdim şampuanı şimdi yokBebitolar, benim oğlanın kulaklarının arkası şu şekilde sarı Konak gibi pul pul. soymaya çalışsam soyulmuyor. Nedir bu sizce? (Banyodan sonra kuruluyoruz ama su mu kalıyor acaba yine de?)
Eki Görüntüle 3116163
Ben de 5 aydır ebebek marka kullanıyorum kremlerini, losyonlarını acaba dedim o mu yaptı böyle ama sende geçirmiş asdsfagagsgsdKimse yazmıyor ondan
Benim kızın boyun ve kulak arkasında vardı baby me losyon almıştım sürdüm duşa girincede azıcık elimle gezdirdim şampuanı şimdi yok
Cildine zarar veririm diye ovalamiyordum![]()
Aynı ya bizimki de öyle. Babası düz kafa zaten çok çekmiş ondan şimdi üzülüyor çocuk da benim gibi olacak diye ama yok yani bu çocuk doğru dürüst sırt üstü yatmadı ki nasıl oldu bilmiyorum. Bazende genetik oluyor sanırım inşallah düzelirFotoda çok belli olmasa da işaretlediğim Yer yuvarlacıktı doğduğu zaman, şimdi kel amcaların kafaları gibi düzEki Görüntüle 3116326
Yan yatır. Bizimki alıştı. Sırtüstü yatiyorsa bile yan dönüyor direkAynı ya bizimki de öyle. Babası düz kafa zaten çok çekmiş ondan şimdi üzülüyor çocuk da benim gibi olacak diye ama yok yani bu çocuk doğru dürüst sırt üstü yatmadı ki nasıl oldu bilmiyorum. Bazende genetik oluyor sanırım inşallah düzelir
Kız yan yatuyor yüz üstü yatıyor gece fıldır fıldır gündüz de öyle ben o yüzden şaşırıyorum zaten neden düzelmedi diyeYan yatır. Bizimki alıştı. Sırtüstü yatiyorsa bile yan dönüyor direk![]()
Ay inşallah. Bizimkinin kafası yuvarlak. Geçen birisi kafası aynı baba dedi. Ay dedim size kalsa her yeri baba ve sülalesiKız yan yatuyor yüz üstü yatıyor gece fıldır fıldır gündüz de öyle ben o yüzden şaşırıyorum zaten neden düzelmedi diyeinşallah çocuğun genetiği böyle değildir düzelir
Benimkine de aynı baba diyorlar. Ben taşıdım zaten sadece diyorumAy inşallah. Bizimkinin kafası yuvarlak. Geçen birisi kafası aynı baba dedi. Ay dedim size kalsa her yeri baba ve sülalesi![]()
Ben köpük şampuan losyon yağını bezini vs kullandım hicbirsey olmadıBen de 5 aydır ebebek marka kullanıyorum kremlerini, losyonlarını acaba dedim o mu yaptı böyle ama sende geçirmiş asdsfagagsgsd
Benimkinde herkes baba dedi hatta komşularım üzülme ama aynı babası neden üzüleyim Allah aşkınaBenimkine de aynı baba diyorlar. Ben taşıdım zaten sadece diyorumama cidden kafa yapısı ve kulakları aynı babasına benziyor
![]()
Benimki ilk doğduğunda bana daha çok benziyordu büyüdükçe değişti kerata ama olsun mizacı aynı bana benziyorBenimkinde herkes baba dedi hatta komşularım üzülme ama aynı babası neden üzüleyim Allah aşkınaşimdi de değişti benim bebekligimi andirmaya başladı
İlla benziycek annesiBenimki ilk doğduğunda bana daha çok benziyordu büyüdükçe değişti kerata ama olsun mizacı aynı bana benziyor![]()