2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar doktor bana yoğurt için bugün mayala yarın yedir dedi yoğurt makinesi 6 küçük kavanozlu günlük mu mayalama dedi acaba oda çok zor ya
1 tanesini mayala. Hepsini mayalamana gerek yok. Bozulur yoksa siz yemezseniz.

Biz de aynı durumdayız gece sürekli o kadar çok ağlayarak uyanıyor ki bazen yanıma alıyorum emsin Ben de uyuyayım diye bir saat duruyor bakıyorum uyuyor yatağına koyuyorum 15-20 dakika sonra tekrar ağlayarak uyanıyor diş mi çıkartacaklar ne yapacaklar anlamadım

Kızlar doktor bana yoğurt için bugün mayala yarın yedir dedi yoğurt makinesi 6 küçük kavanozlu günlük mu mayalama dedi acaba oda çok zor ya
Biz ufak kavanozlara mayaladık
Açılan kavanoz sulanmaya başlıyor çünkü ama her gün yoğurt mayalanmaz
Azdan başlayıp bir haftada 100cc yoğurt yiyecek bebeler zaten
Sadece dolaptan yarım saat bi saat önce çıkarıp ılıtıp veriyorum
Dolapta bişicik olmaz bikaç günde bu ev yoğurdu sonuçta

Kız uykuya ben kitaplara öğleden sonra böyle yapıyorum

Eklentiler

• IMG_20220815_153128.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20220816_152730.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 36
Kan damlası geldi bu mudur kızlar birde kaç damla veriyorsunuz yan etkileri oldu mu bize doktor sabah akşam 10 ar damla dedi 2 şer başla arttirarak dedi

Eklentiler

• IMG_20220816_152220.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 33
Kan damlası geldi bu mudur kızlar birde kaç damla veriyorsunuz yan etkileri oldu mu bize doktor sabah akşam 10 ar damla dedi 2 şer başla arttirarak dedi
Sabah aksam 10 ar mi 4 damlayı veremiyorum ben. Bide kan damlasınım lekesi cıkmiyor aklınızda olsun

Bi icone bakabilirmisin internette rengi beyaz gibi damlanin oyle ise bende alayim leke yapmax

Aynen takviye bu kutu’da 10’ar damla sabah aksam cok degil mi ya ? Ben gunde 5-6 damla gibi veriyorim goz karari. Zaten 9.ayda kan vericez ozaman eksik mi yoksa gereksizmi ogrenicekmisiz
Vermeden 1 saat once emziriyorum ilaci verdikten sonrada en az 1 saat emzirmemeye calisiyorum

Damla sayısı ile ilgili farklı şeyler söylüyorlar . Bizim doktor kilo başı 1 damla dedi . Kimi 5 damla diyor kimisi de kilo başına 2 damla diyor .

Bizim kilo 6.900 doktor kilodan 1 damla fazla kullanılacak dedi 8 damla
Artırma yok şuanda

Kızlar acayip sinirliyim ya. Karşı komşuda oturuyoduk oğluşla. İki dk kucağına aldı komşu bende elimi yikicam mutfaktayız. 2 saniyelik firsatta çocuğun agzina nutella sürmüş. Yaa inanamıyorum cidden nutellayı almış sürmüş. Görünce şok oldum bu ne felan demeye kalmadı bişey yok diyo bi de pişkin piskin ağzı tatlanir diyo. Yaa sen kimsin ben cocuguma su verirken çekiniyorum yaa kerem i alıp nasıl çıktım bilmiyorum. Hemen ağzını temizleyip su verdim ama bi sorun olur mu ya çok korktum

Malesef oluyor böyle seyler canım. Birşey olmaz ama benimde ogluma cikolata vermislerdi birak onu 2 aylıkken kolaya emzigini batirip veren olmustu

Malesef oluyor böyle seyler canım. Birşey olmaz ama benimde ogluma cikolata vermislerdi birak onu 2 aylıkken kolaya emzigini batirip veren olmustu
Ya kaşla göz arasında oldu hiç aklıma gelmedi böyle bişey olacağı icim gitti. Zarar vermesin çocuğa da yapacak bişey yok zaten olan oldu. Korkumdan eşime de söyleyemedim

Ya kaşla göz arasında oldu hiç aklıma gelmedi böyle bişey olacağı icim gitti. Zarar vermesin çocuğa da yapacak bişey yok zaten olan oldu. Korkumdan eşime de söyleyemedim
Birsey olmaz canim uyar komsunuda

Bal sürse o tehlikeli alerjisi cok ciddi sonuclar dogurabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…