2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sabır versin

Başınız sağolsun. Geride kalanlara rabbim sabırlar versin.

Kızlar kan değerlerinden anlayan var mı demir eksikliği ne durumda bende bu tahlilde

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-17-10-42-15-483_com.miui.gallery.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 65
Bu arada birkaç sorum olucak bilenler yazarsa sevinirim

Kan damlası sabah akşam kaç damla veriyorsunuz aç karnına mi

Ek gıda bugün ikinci gün bir tatlı kaşığı muz verdim iki tatlı kaşığı su yeme ve icmede sıkıntı olmadı
Yarında muz vericem sonra kabak a gecicem buharda pişirici aparat gelicek bugün inşallah

Ek gıda için birinci deneme çay kaşığı sonra tatlı kaşığı üçüncü gün bir yemek kaşığı diye okudum ama sizler neler yapıyorsunuz

Kafamda deli sorular bildiğimi bile tekrar sorucak moddayim

Başın saolsun canim. Rabbim geride kalanlara sabir versin

Kan damlası günde bir kere 8 damla veriyorum ocean bizim de
Sabah emzirmeden yarım saat kadar 40 dk kadar önce vermeye çalışıyorum
Hemen emzirmiyorum
Aslına bakarsan doktor öyle yap demedi bile bana ama Demir ilacı olduğu İçin ben öyle yapıyorum

Ek gıda yoğurtla başladık ilk gün 1 tatlı kaşığı
2. Gün yarı kahve fincanı
3. Gün tam kahve fincanı
4. Gün bir çay bardağı
Sonrası 100-150 cc olabilir dedi doktor

Sebze püresi yaptım dün
Kabak havuç patates bi tatlı kaşığı pirinç
Ocaktan alınca az zeytinyağ ekledim çatalla ezdim afiyetle yedi onu da

Bana başlangıç olduğu İçin yoğurt her gün yesin ama sebze verdiğin gün meyve verme
dedi
İki küçük öğün şeklinde olsun ki sen de emzirmeye devam et dedi
Sütünün az olduğunu hissettiğin zamanlar verirsin o öğünleri diye konuştu
Bu arada emzirme süremiz ve çişli bezimiz artmaya başladı
İnşallah ek gıda ve sütümüz yarar bebişlere

Allah razı olsun ne güzel yazmışsın insanin ihtiyacı oluyor
Basım ağrıyor bugün çok şiddetli tansiyon da yüksek biraz bilemedim kızıma bakicak halim yok sanki

Doktor bana herşeyi ayrı ayrı dene 3gun kuralı dedi birde buharda hasla çatalla ez ver dedi
Sonra digerine geç dedi yarında muz vericem sonra kabak deniycem
Senin yaptığın daha güzel ama

Beşinci ayın dolmasına beş günü kaldı evde tarttim 200 gram anca almış görünüyor çok üzüldüm aslında keyfi yerinde çiş sayısı da bı ara düşmüştü ama kısa bı sureydi şimdi gayet iyi anlamadım neden kilo almadi moralim çok bozuldu.. bebek doysa bile kilo almama durumu olurmuki help kizlar

Olur tabiki . Çocuk hareketlidir mesela ya da metabolizması hızlıdır . Biz yetişkinlerde yiyip kilo alamayanlar var bir de su içse yarayanlar varsa aynısı bebekler içinde geçerli

Olur tabiki . Çocuk hareketlidir mesela ya da metabolizması hızlıdır . Biz yetişkinlerde yiyip kilo alamayanlar var bir de su içse yarayanlar varsa aynısı bebekler içinde geçe

Olur tabiki . Çocuk hareketlidir mesela ya da metabolizması hızlıdır . Biz yetişkinlerde yiyip kilo alamayanlar var bir de su içse yarayanlar varsa aynısı bebekler içinde geçerli
Evet çok hareketli fır fır döner olduğu yerde ama yinede analık işte üzüldüm boyu uzun baya, heralde benim kız boya veriyor.. sağlıklı olsunda kilo önemli değil diyorum sonra vesveseler geliyor ya doymuyorsa ya yetemiyorsam bla blaaa

Bizim oğlanda öyle boyu uzun kilosu boyuna göre az. Ama doymayan cocuk çok ağlar huzursuz olur uyumaz diyorlar. Bunlar yoksa aç kalmıyordur

Kızlar kan değerlerinden anlayan var mı demir eksikliği ne durumda bende bu tahlilde

Canım kanın düşük değil hgb den bakılıyor hemoglabın 13 bayanlar ıcın yeterli cok hafıf enfeksıyonun var crp ama ya onceden gecırsıgın bı durum ya genız akıntısı bısı haff sekılde yanı
Mıcrofer ocean 0.5 cızgısınde kullanıyoruz 5.ayımıza gırdıkk aynı oranda devam dedı iki süt arası ver dedı bana ne ac ne tok yanı dr ayrıca bızı ek gıdaya baslattı ill yogurtla dedı 2 tatlı kasıgı ıle baslayıp 3 gunde 2 4 8 kasık olarak 4 saatte mı emzırıodun dıelım 2. Saat verılecek meyvelerden kesınlıkle elmayla baslıyorsun dedı ceyrek yarım tam olarak 3 gun sonra muz armut şeftali son gunlerı tattırdıklarınla karısım yapabılırsn alerjısı olmadıgını anlarsan sebze corbası dedı patates kabak pırınc Havuc zeytınyagından kahvaltı olarak üzüm prkmezi ve tamyaglı peynır bebege vermeden suda beklet on on bes dk dedı corbaya gecmemız zaten 3. Haftayı bulacak hepsını 3 gun kuralına uygun yaparsak tam bı aylık menu bu ben daha dun gıttım dr a memnunum da oldugum sehrın en ıyısı dıyebılırım guvenırsen bıle uygulayabılırsın
Nısastalı bı menu yazacaktı ama onu kılosu az bebeklere verıomua bana yazmadı kılosundan rahatsızsan onu arastırabılırsın

Kan damlasini bana doktor kilosuna göre dedi şuan 8.5 kg 8 damla veriyorum uyanır uyanmaz d vitamini ve demiri verip bı on on beş dakika sonrada mama veriyorum.

Ek gıdaya bizim doktor 1 çay kaşığı, 1 mama kaşığı, 1 yemek kaşığı şeklinde devam et dedi arada bı fazla veriyorum ağlıyor mamayı red ediyor o zamanlarda bı çay kaşığı fazladan ekliyorum

Kızlar çok teşekkür ederim ne kadar açıklayıcı güzel yazdınız iyi ki varsınız

Canım bu arada kan değerleri grip olmuştuk sandık doktora gittim haziran sonu doktor bu testi yapmıştı soğuk algınlığı dedi gönderdi eşim test vermişti kovid çıkmıştı bu testten sonra öyle bir olduk ki çok fena neyse geçti şükür bugünde aklıma geldi kan değerin düşük demişlerdi doğum sonrası 8filandi ama ben 1ay bile kan hapı icmedim bıraktım nasıl düzeldi anlamış değilim Solgar brewer onu birde bestlak kullandım yani

yaa alerji testi yağtıran kim vardıı S Samsai sen miydin canıım diyet miyet işe yaramıyo cuma randevu aldım tekrar bir alerji doktoruna gidecğeim bu sefer deri testi yapılacak bakalım ne çıkacak senin durumlar nasıl

Bebeğim şu an 5 ay 12 günlük kilo alımı az olduğundan dolayı tadımlra başladık sabah akşam da muhallebi yapıyorum ama tadım da patates havuç ve kabaktan başka bi şeye geçemedik doktor mevsimsel şeyler ekleyerek devam et dedi ama semiz otu koydum o gün kakasında az kan gördüm o elendi fasülye 1 yaştan önce önerilmiyor diye okudum başka ne koyabilirim aklıma gelmiyor mevsim geçmeden tattırmam gereken ne var bilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz

Canım cok normal dogum sonrası düşmesi bende de kan fazlalıgı var dogumda 12 ye dusup on gun ıcınde tekrar cıkmıstı sürekli kendını tamamlayan birşey bir de vücuda göre değişiyor geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…