- 15 Aralık 2023
- 339
- 401
- 23
- 30
Ayy cok guzel seyler söylüyorsunHarika, çok iyi yapmşsın doğumdan sonrada çabuk toparlarsın bence bu şekilde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cok guzel seyler söylüyorsunHarika, çok iyi yapmşsın doğumdan sonrada çabuk toparlarsın bence bu şekilde
Hastaneye gittin mi bisey dediler miKızlar ya bi şey soracağım midesi bulanacak olursa özür dilerim şimdiden.
Az önce lavaboya geçtim çamaşırımda böyle şeffaf gibi beyazımsı sümüksü akıntı vardı. Ama böyle bütünlüklü gibi jel gibi nasıl anlatayım. Akıntı gibi sıvı değildi yani. Bilgisi fikri olan başına gelen var mı korktum biraz
Benım de aynı öyle evde öyle oturuyorum vallaAy bu çatı ağrısı ne kötü bisey yaotururken bile sanci giriyo sanki utanmasam bacaklarimi acip oturcam
![]()
Yok gitmedim ya yazdıklarınızı ancak okuyabildim ben böyle bi şey olabileceğini düşünmedim. Yani doğum falan gibi. Enfeksiyon mu az su mu içtim diye düşündüm korktum şimdi. Bi kere olunca hemen panik olmadım açıkçası yaHastaneye gittin mi bisey dediler mi
Magnezyumu bende birakmistm yarin basliyaym faydasi olur mu ki oranin agrisinaBenım de aynı öyle evde öyle oturuyorum vallaya iki bacak sonuna kadar açık yada uzanıyorum sağa yada sola doğru.
Ben böyle masaj yapıyorum etim bile sızlıyor bu hafta fazla oldu sanki .
Magnezyumu bırakmıştım tekrar içeyim ben
Tam vajina da oluyo ic bacak kisimlarinda ama o agrilarfa norml galiba bnmde karnima ara ara sanci giriyoBen de toplu egzersizlere başlamıştım bir süredir. 3 gündür topun üstünde otururken hareket etmesem bile bir sancı oluyor, zorlanıyorum. Çatı ağrısı dediğiniz böyle bir şey mi?Otururken kasıklarımda bir ağrı var. Bazen de karnıma sancı giriyor.
Belki sadece akintıdır son haftalarda yogunlasiyo o daDoktoruma mesaj attım şimdi kızlar korktum vallahi ya bakalım ne diyecek
Tam vajina da oluyo ic bacak kisimlarinda ama o agrilarfa norml galiba bnmde karnima ara ara sanci giriyo![]()
Benim sürekli oluyor. Bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Günde üç kere iç çamaşırını değiştir dedi doktorum hatta. Hem çok fazla akıntı oluyor hem de beyaz bahsettiğiniz şekilde çok oluyor. Ama sizin ilk olduğu için bir doktorunuza danışın istersenizKızlar ya bi şey soracağım midesi bulanacak olursa özür dilerim şimdiden.
Az önce lavaboya geçtim çamaşırımda böyle şeffaf gibi beyazımsı sümüksü akıntı vardı. Ama böyle bütünlüklü gibi jel gibi nasıl anlatayım. Akıntı gibi sıvı değildi yani. Bilgisi fikri olan başına gelen var mı korktum biraz
Kolaylıkla olur doğumun inşallah sancın filan oluyo mu hiçKızlar Dr cevap yazdı nişan gelmiş dedi. Doğum 10 gün içinde başlar dedi
Amin yaa inşallah yok henüz hiç bi şey. Dün temizlik falan yaptım sandelyeye inip çıktım falan acaba ondan mı oldu diye düşündüm ya. Gelen giden olur eşimle evi toparlayalım dedik annem şehir dışında daha o da gelmedi. Yani anlamadım ne oldu. Dr bayramdan önce gelir demişti zaten ama panik oldum şimdiKolaylıkla olur doğumun inşallah sancın filan oluyo mu hiç
Vallahi bnde oyle zannediyodmTam olarak öyle. O zaman 35. haftada hoş gelsin çatı ağrısıben sadece doğururken sancı çekeceğiz diye hayal ediyordum
![]()
A aaa kansiz da oluyomus demek ki hadi bakalim agrisiz sizisiz kolay bi dogum olur inşallahKızlar Dr cevap yazdı nişan gelmiş dedi. Doğum 10 gün içinde başlar dedi
Benim nisan Çarşamba akşamı gelmişti doğum cuma sabah olduKızlar peki Dr 10 gün dedi ama çevrenizde böyle bi demeyim yaşayan var mı aşağı yukarı kaç gün içinde başlar doğum
P Pinarbartu benim nişanım sabah gelip, akşam üzeri suyum gelmişti. Ama küçük bir kan parçasıydı benim nişanım.Panik olma canım benim. Hastane çantan hazır mı? Yanında kalacak birileri var mı. İyi bir şekilde plan yapın. Yanında kimse olmazsa sakin kalıp, doktoruna, eşine ve taksiye ulaşım sağla. Hastane adresi ve taksi numarası dolap üzerinde yazılı olsun. İnşallah bu strese gerek kalmaz tabii. Tekken banyo yapma banyo kapısını kilitleme. Komşuluk var ise oturduğun bina da onlardan destek iste. Allah yardımcın olsun. Sağ salim kavuş yavruna![]()