2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Verme verme. 8.aydan sonra geçersin. Maşallah büyümüş baya

Karnı doyuyosa kilo onemli deil boyuda iyi diyosun bosver buyunce kilo vermek zor zayiflik en guzeli.
Verme verme. 8.aydan sonra geçersin. Maşallah büyümüş baya
Aynen meyve sebze yogurt yumurta yeter oda hergun hepsi deil tabi bugun peynir yedi biraz belki aksam sebze yer yeter. Kilo sorunu olmasin insaAllah sonradan

Kizlar benim bebe 15 günde 200gr almış asmdeki ebe az dedi ama ne mama nede ek gıda istemiyor asla yemiyor napcam ben
4.aydan sonra artık azalıyor alımları. Bakma sen ona. 300-500 arası alsınlar yeter 4.aydan sonra.

4.aydan sonra artık azalıyor alımları. Bakma sen ona. 300-500 arası alsınlar yeter 4.aydan sonra.
Bu 4. Aydan sonra ne oldu bu bebelere ya . Anne sütü alan bebekler genel olarak persentilde geride kalmaya başladı onlarda bu yüzden az diyorlar muhtemelen

Bu 4. Aydan sonra ne oldu bu bebelere ya . Anne sütü alan bebekler genel olarak persentilde geride kalmaya başladı onlarda bu yüzden az diyorlar muhtemelen
Artık iyice hareketlendiler ya. Ondan az kilo alıyorlar. Bana 2 doktor da 300 alsa yeter aylık dedi. Asel geçen ay 800gr aldı bakalım bu ay ne akdar almış Perşembe 6.ay randevumuz var.

Artık iyice hareketlendiler ya. Ondan az kilo alıyorlar. Bana 2 doktor da 300 alsa yeter aylık dedi. Asel geçen ay 800gr aldı bakalım bu ay ne akdar almış Perşembe 6.ay randevumuz var.
Çok iyi bizde yarın aşıya gideceğiz bakalım ne kadar almış bizim tartıya göre hiç almamış gibi

Belki yerini yadirgamistir kuzum. Ama zaten uykusu duzene giren pek yok gibi aramizda ya da bize soylemiyola bigun 9 da uyusa obur gun 11 de uyuyo yani Allah'a emanet havalar çok sıcak ona da hak veriyorum cok terliyo
Bu akşam 23.15’te anca uyudu. Biraz evvel uyandı, uzun uzun emdi. bakalım kaçta başlayacak mesaim
Yatarak emzir. Sen de uyursun yanında. Bazen öyle yapıyorum geceleri
Yok anam, benim memintolar küçük. Alttan tutup desteklemem gerekiyor, yavru cebelleşiyor. yatarak emzirme benim için hayal ben çok sıcaklarda ten tene değmesin diye üstüne yatıyorum, iki eliyle yakalayıp Biberon gibi çekiyor asdsagahshwjsjdj

Benim kız 12 de ancak uyudu emiyor bırakıyor tekrar tekrar deniyorum süt sağdim biberonla içiyor sonra peşinden emzirdim ağlıyor ağlıyor hiç durmadan nedenini bilemiyorum uyutmakda zorlandım birde dün gece uyandı 3 de sabah 5 de tekrar uyudu
Böyle karmaşık birşey böyle olan var mı kızlar

Diş mi cikariyor acaba?

Allahım ne zaman uyuyacağızzzz yatakta enlemesine yatıyoruz artık deli danalar gibi yuvarlana yuvarlana bir hal oluyo ben de başında bekçi yattığımda yanına kızıyo kalkınca devamke delirmeye bir anda geeell diye bağırıyo delirdi çocuk

Onun dışında diyet beni çok zorluyo iyice zayıfladım gücüm mücüm kalmadı ve sadece8 gündür açım aylarca bu diyeti yapmak zorunda olanlara allah sabır versin
Kan tam bitti diyorum tövbeler tövbesi bir kan geliyo demoralize oluyorum doktor komple temizlenmesi 1 ayı bulur dedi ama ben nasıl dayanacağım bilmem

Zeytin salatalık biber patates elm armut havuç bu kadar yediğim resmen baklagiller aşırı aşırı gaz yaptı urazda sık yedim diye heralde böyle aç aç nasıl olcaksa

Kıyamam kuzum seninde direncin düşer bi de sütü de etkiliyo ister istemez yediklerin. Zaten doğru dürüst uyku da uyumuyoruz vitamin al bari alabiliyosan yoksa hastalanırsın o zaman kombo

Bu akşam 23.15’te anca uyudu. Biraz evvel uyandı, uzun uzun emdi. bakalım kaçta başlayacak mesaim
Eveeeetttt, 12 buçukta uyuyan evladım alarm kurmuş gibi 2.30 ve 4.30’da kalktı. Yarım saat emdiği için zaten uyuması 3 ve 5’i buldu. Yetmezmiş gibi 6 ve 7’de de çığlık çığlığa ve yaşlarla ağlayarak uyandı. Emzir pış pış salla Sakinleştir derken şu an 8.20’de uyudu. Bakalım ne zaman kalkacak. Çok yoruldum. sözde anneme geldim bu hafta ama anneme de yetti bu haller bana da…
Aha işte ben Bakınız bir üst alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…