• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay uyarmam mı kerem i alıp koşarak çıktım bozuluyo bi de manyak mı nedir🙈 içim gitti ya küçücük bebeğe iki dakka da yaptığı şeye bak.ne bu cüret ya cidden inananmiyorum
O kendi cocugunada vermistir ona normaldir belkide. Benim 3.cocuk oluyo boyle insanlar alıstım. Alerjen vermesinlerde Allah muhafaza

Kızlar acayip sinirliyim ya. Karşı komşuda oturuyoduk oğluşla. İki dk kucağına aldı komşu bende elimi yikicam mutfaktayız. 2 saniyelik firsatta çocuğun agzina nutella sürmüş. Yaa inanamıyorum cidden nutellayı almış sürmüş. Görünce şok oldum bu ne felan demeye kalmadı bişey yok diyo bi de pişkin piskin ağzı tatlanir diyo. Yaa sen kimsin ben cocuguma su verirken çekiniyorum yaa kerem i alıp nasıl çıktım bilmiyorum. Hemen ağzını temizleyip su verdim ama bi sorun olur mu ya çok korktum
Ay manyak kadın. Allah'ım esirgesin. Sen kimsin de, başkasının çocuğuna bir şey verebiliyorsun? Bir de ağzı yağlanır demiş. Sana ne ya? Ay bak çok sinirlendim. Kimseye çocuk emanet edilmez su an bunu anladım cidden.

Kızlar acayip sinirliyim ya. Karşı komşuda oturuyoduk oğluşla. İki dk kucağına aldı komşu bende elimi yikicam mutfaktayız. 2 saniyelik firsatta çocuğun agzina nutella sürmüş. Yaa inanamıyorum cidden nutellayı almış sürmüş. Görünce şok oldum bu ne felan demeye kalmadı bişey yok diyo bi de pişkin piskin ağzı tatlanir diyo. Yaa sen kimsin ben cocuguma su verirken çekiniyorum yaa kerem i alıp nasıl çıktım bilmiyorum. Hemen ağzını temizleyip su verdim ama bi sorun olur mu ya çok korktum
Inanmiyorum ben olsam cildirirdim.

Kızlar yoğurt makinesi gerekli midir? Alanlar ne marka aldılar acaba? Biz normalde de ev yoğurdu alıyoruz,,bebek için nasıl yoğurt mayalanır, süt nasıl olmalıdır?

Uykusuzluğun,uyku gerilemesinin, sürekli çığlık çığlığa ağlamaların ortasında bu kardeşiniz diyete başladı 🤦 dedim nasilsa delirecem bari bunu da araya sıkıştırayım😂 7 kilom kalmıştı ama bu uykusuzluk sonralari yemekten 10 oldu o, 10 kilo için savaş başlattım bakalım o mu beni yenecek ben mi onu😂😂

Kızlar yoğurt makinesi gerekli midir? Alanlar ne marka aldılar acaba? Biz normalde de ev yoğurdu alıyoruz,,bebek için nasıl yoğurt mayalanır, süt nasıl olmalıdır?
Dolap uygulamasindan 70 tlye kupon kullandım öyle uyguna geldi arzumun yoğurt makinesini aldim 6 tane cam kavanoz var içinde, kavanoz almak istesem neredeyse o kadar tutar mantigi ile aldım ikinci el. Henuz denemedim bekliyorum bakalım bende hic yapmadim daha once.

Dolap uygulamasindan 70 tlye kupon kullandım öyle uyguna geldi arzumun yoğurt makinesini aldim 6 tane cam kavanoz var içinde, kavanoz almak istesem neredeyse o kadar tutar mantigi ile aldım ikinci el. Henuz denemedim bekliyorum bakalım bende hic yapmadim daha once.
70 TL mi makine? Çok uygunmuş gerçekten

Kizlar emzirirken hic lokal anestezi ile birsey yaptiran oldu mu? Bogazima spreyle uyusturup (buyuk bir anestezi degil) bir kontrol yaptiricam ama emzirebilir miyim acaba? Bu surecte dis mudahalesi falan yaptirip druna danisan vardir belki?
BEn Cuma günü tam da lokal anestezi ile ayak parmağıma bi işlem yaptırdım doktora da defalarca sordun emzirebilirsin dedi ve hemen emzirdim

Ah canım birşey olmaz annemde bilmiyordum dedi çikolata vermiş yalamış bizimki ağzı yüzü çikolatayı sildim o kadar kimseye çocuk birakilmaz bebek hiç bırakılmaz bence

Ah canım birşey olmaz annemde bilmiyordum dedi çikolata vermiş yalamış bizimki ağzı yüzü çikolatayı sildim o kadar kimseye çocuk birakilmaz bebek hiç bırakılmaz bence
Annen mi cikolata vermis? Ya kuzu 2 saniye elimi yikicaktim yoksa bırakır mıyım hala kafama takıyorum ya vala

Annen mi cikolata vermis? Ya kuzu 2 saniye elimi yikicaktim yoksa bırakır mıyım hala kafama takıyorum ya vala
Annem malesef bilmiyordum kızım dedi bagirmadim ama öyle bagiracak gibiydim aldım anne ya dedim sildim tekrarı olmaz oda biliyor artık bana sormadan birşey vermez artık

Biz de bugün 5. Ay kontrolüne gittik yeni bir doktora. kendi doktorumuz yan dal kazanıp gitmiş. Çok acele oldu muayene işimiz vardı, yavru da biraz kustu sedyede. Onu sildik, sedyeyi Sildik, kendimi sildim derken O sırada boyunu kafasını ölçmeyi unuttu doktor. Kilosu 8090 çıktı. Üzüldüm. Geçen ay 7715’ti. 400 gram almış. Daha 5 gün var 5. Ayını doldurmasına gerçi ama… doktor da “artık yavaş kilo alacak endişe etme, gayet sağlıklı bir bebek” dedi. Benim bayılma olayları olunca doğru düzgün emziremedim. Serum, iğne filan yedim çünkü. Mama verdik, onu da kustu. Zorla emdi mamayı, emmedi çoğu zaman filan.

bu Arada doktor “6. aydan önce su verme, midesi dolmasın suyla seni emmez yoksa, sütün gayet yeter; ek gıda olarak da ağzına sürme şeklinde tattırmaya başlayabilirsin” dedi. Hani ek gıda 180 gün filan diyorlar dedim, yooo illa günü gününü beklemene gerek yoK Dedi. 21 eylülse 6. Ayı sen mesela 15 eylülde başlayabilirsin dedi.

bir de biz kan damlasını ocean 0.5 ölçek kullanıyoruz. geçen ayki doktorumuz öyle vermişti. Bu doktor farklı bir şey söylemedi.

Ve dedemi kaybettik Bu gece. Şoktayım sanırım. Bütün duygularım dondu. Bu bayılma fasıllarından sonra Anneme gelmiştim dinlenmek için, annem bu gece dedemin evinde kalmaya gitt teyzemlerle. dedem de 10 gündür yoğun bakımdaydı. Adam koskoca bir tarihti resmen, asırlık Çınar… kovide yakalandı 6 aşıdan sonra (sinovac ve biontech) ve Bu gece haberi geldi. kaskatı kesildim. Bütün duygularımı sildiler sanki. eşimi bekliyorum gelmesi için. Oğlumun doğumunda böyle kaskatı kesilmiştim, hemşire 3. Çocuğum filan SAnmıştı o soğuk kanlı oluşuma. Şu an aynı öyle oldum ama başım yine dönüyor fıldır fıldır. İnşallah yine bayılmam. Uyku girmez bu gece gözüme.

Ve dedemi kaybettik Bu gece. Şoktayım sanırım. Bütün duygularım dondu. Bu bayılma fasıllarından sonra Anneme gelmiştim dinlenmek için, annem bu gece dedemin evinde kalmaya gitt teyzemlerle. dedem de 10 gündür yoğun bakımdaydı. Adam koskoca bir tarihti resmen, asırlık Çınar… kovide yakalandı 6 aşıdan sonra (sinovac ve biontech) ve Bu gece haberi geldi. kaskatı kesildim. Bütün duygularımı sildiler sanki. eşimi bekliyorum gelmesi için. Oğlumun doğumunda böyle kaskatı kesilmiştim, hemşire 3. Çocuğum filan SAnmıştı o soğuk kanlı oluşuma. Şu an aynı öyle oldum ama başım yine dönüyor fıldır fıldır. İnşallah yine bayılmam. Uyku girmez bu gece gözüme.
Canım basiniz sağolsun. Mekanı cennet olsun. Üzme kendini demek saçma biliyorum ama bebeğin için sağlam dur

Canım basiniz sağolsun. Mekanı cennet olsun. Üzme kendini demek saçma biliyorum ama bebeğin için sağlam dur
Teşekkür ederim, amin inşallah 🤲🏻 bekliyorduk zaten ama her ölüm zamansızdır işte, yaşı kaç olursa olsun insan bir daha görmeyecek olmasının verdiği acıyı da yüreğinin en derininde hissediyor. Allah, bize ve evlatlarımıza böyle sağlıklı ve uzun ömür nasip eylesin inşallah 🤲🏻

Başınız sağolsun canım. Bende 4 ay önce babanemi kaybettim çok zor bir süreç gerçekten. Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun canım. Bende 4 ay önce babanemi kaybettim çok zor bir süreç gerçekten. Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun kızlar her ölüm yakınına yaşlı bile olsa erken gelir mekani cennet olsun huzurla uyusunlar.alsem bebegine bakmak için iyi olman lazım senin hasta oldum üzüldüm deme şansın yok güçlü ol

Back
X