Biz de bugün 5. Ay kontrolüne gittik yeni bir doktora. kendi doktorumuz yan dal kazanıp gitmiş. Çok acele oldu muayene işimiz vardı, yavru da biraz kustu sedyede. Onu sildik, sedyeyi Sildik, kendimi sildim derken O sırada boyunu kafasını ölçmeyi unuttu doktor. Kilosu 8090 çıktı. Üzüldüm. Geçen ay 7715’ti. 400 gram almış. Daha 5 gün var 5. Ayını doldurmasına gerçi ama… doktor da “artık yavaş kilo alacak endişe etme, gayet sağlıklı bir bebek” dedi. Benim bayılma olayları olunca doğru düzgün emziremedim. Serum, iğne filan yedim çünkü. Mama verdik, onu da kustu. Zorla emdi mamayı, emmedi çoğu zaman filan.
bu Arada doktor “6. aydan önce su verme, midesi dolmasın suyla seni emmez yoksa, sütün gayet yeter; ek gıda olarak da ağzına sürme şeklinde tattırmaya başlayabilirsin” dedi. Hani ek gıda 180 gün filan diyorlar dedim, yooo illa günü gününü beklemene gerek yoK Dedi. 21 eylülse 6. Ayı sen mesela 15 eylülde başlayabilirsin dedi.
bir de biz kan damlasını ocean 0.5 ölçek kullanıyoruz. geçen ayki doktorumuz öyle vermişti. Bu doktor farklı bir şey söylemedi.