O kendi cocugunada vermistir ona normaldir belkide. Benim 3.cocuk oluyo boyle insanlar alıstım. Alerjen vermesinlerde Allah muhafazaAy uyarmam mı kerem i alıp koşarak çıktım bozuluyo bi de manyak mı nediriçim gitti ya küçücük bebeğe iki dakka da yaptığı şeye bak.ne bu cüret ya cidden inananmiyorum
Ay manyak kadın. Allah'ım esirgesin. Sen kimsin de, başkasının çocuğuna bir şey verebiliyorsun? Bir de ağzı yağlanır demiş. Sana ne ya? Ay bak çok sinirlendim. Kimseye çocuk emanet edilmez su an bunu anladım cidden.Kızlar acayip sinirliyim ya. Karşı komşuda oturuyoduk oğluşla. İki dk kucağına aldı komşu bende elimi yikicam mutfaktayız. 2 saniyelik firsatta çocuğun agzina nutella sürmüş. Yaa inanamıyorum cidden nutellayı almış sürmüş. Görünce şok oldum bu ne felan demeye kalmadı bişey yok diyo bi de pişkin piskin ağzı tatlanir diyo. Yaa sen kimsin ben cocuguma su verirken çekiniyorum yaa kerem i alıp nasıl çıktım bilmiyorum. Hemen ağzını temizleyip su verdim ama bi sorun olur mu ya çok korktum
Inanmiyorum ben olsam cildirirdim.Kızlar acayip sinirliyim ya. Karşı komşuda oturuyoduk oğluşla. İki dk kucağına aldı komşu bende elimi yikicam mutfaktayız. 2 saniyelik firsatta çocuğun agzina nutella sürmüş. Yaa inanamıyorum cidden nutellayı almış sürmüş. Görünce şok oldum bu ne felan demeye kalmadı bişey yok diyo bi de pişkin piskin ağzı tatlanir diyo. Yaa sen kimsin ben cocuguma su verirken çekiniyorum yaa kerem i alıp nasıl çıktım bilmiyorum. Hemen ağzını temizleyip su verdim ama bi sorun olur mu ya çok korktum
Dolap uygulamasindan 70 tlye kupon kullandım öyle uyguna geldi arzumun yoğurt makinesini aldim 6 tane cam kavanoz var içinde, kavanoz almak istesem neredeyse o kadar tutar mantigi ile aldım ikinci el. Henuz denemedim bekliyorum bakalım bende hic yapmadim daha once.Kızlar yoğurt makinesi gerekli midir? Alanlar ne marka aldılar acaba? Biz normalde de ev yoğurdu alıyoruz,,bebek için nasıl yoğurt mayalanır, süt nasıl olmalıdır?
70 TL mi makine? Çok uygunmuş gerçektenDolap uygulamasindan 70 tlye kupon kullandım öyle uyguna geldi arzumun yoğurt makinesini aldim 6 tane cam kavanoz var içinde, kavanoz almak istesem neredeyse o kadar tutar mantigi ile aldım ikinci el. Henuz denemedim bekliyorum bakalım bende hic yapmadim daha once.
BEn Cuma günü tam da lokal anestezi ile ayak parmağıma bi işlem yaptırdım doktora da defalarca sordun emzirebilirsin dedi ve hemen emzirdimKizlar emzirirken hic lokal anestezi ile birsey yaptiran oldu mu? Bogazima spreyle uyusturup (buyuk bir anestezi degil) bir kontrol yaptiricam ama emzirebilir miyim acaba? Bu surecte dis mudahalesi falan yaptirip druna danisan vardir belki?
Ah canım birşey olmaz annemde bilmiyordum dedi çikolata vermiş yalamış bizimki ağzı yüzü çikolatayı sildim o kadar kimseye çocuk birakilmaz bebek hiç bırakılmaz benceKızlar acayip sinirliyim ya. Karşı komşuda oturuyoduk oğluşla. İki dk kucağına aldı komşu bende elimi yikicam mutfaktayız. 2 saniyelik firsatta çocuğun agzina nutella sürmüş. Yaa inanamıyorum cidden nutellayı almış sürmüş. Görünce şok oldum bu ne felan demeye kalmadı bişey yok diyo bi de pişkin piskin ağzı tatlanir diyo. Yaa sen kimsin ben cocuguma su verirken çekiniyorum yaa kerem i alıp nasıl çıktım bilmiyorum. Hemen ağzını temizleyip su verdim ama bi sorun olur mu ya çok korktum
Bende gardırop da. 82 tl ya yeni aldım kullandım kendimize mayaladim gayet iyi70 TL mi makine? Çok uygunmuş gerçekten
Annen mi cikolata vermis? Ya kuzu 2 saniye elimi yikicaktim yoksa bırakır mıyım hala kafama takıyorum ya valaAh canım birşey olmaz annemde bilmiyordum dedi çikolata vermiş yalamış bizimki ağzı yüzü çikolatayı sildim o kadar kimseye çocuk birakilmaz bebek hiç bırakılmaz bence
Banada toplamda 10 damla ama 2 damlat diğer gün 3 öyle 10 damlada devam et dedi kilomus ,6Bizim kilo 6.900 doktor kilodan 1 damla fazla kullanılacak dedi 8 damla
Artırma yok şuanda
Annem malesef bilmiyordum kızım dedi bagirmadim ama öyle bagiracak gibiydim aldım anne ya dedim sildim tekrarı olmaz oda biliyor artık bana sormadan birşey vermez artıkAnnen mi cikolata vermis? Ya kuzu 2 saniye elimi yikicaktim yoksa bırakır mıyım hala kafama takıyorum ya vala
Evet evet, ilk kez dolaptan bisey alacaksaniz indirimler kuponlar daha fazla oluyor. Ben sling almistim bu ikinci siparişim oldu ama gayet memnunum70 TL mi makine? Çok uygunmuş gerçekten
Canım basiniz sağolsun. Mekanı cennet olsun. Üzme kendini demek saçma biliyorum ama bebeğin için sağlam durVe dedemi kaybettik Bu gece. Şoktayım sanırım. Bütün duygularım dondu. Bu bayılma fasıllarından sonra Anneme gelmiştim dinlenmek için, annem bu gece dedemin evinde kalmaya gitt teyzemlerle. dedem de 10 gündür yoğun bakımdaydı. Adam koskoca bir tarihti resmen, asırlık Çınar… kovide yakalandı 6 aşıdan sonra (sinovac ve biontech) ve Bu gece haberi geldi. kaskatı kesildim. Bütün duygularımı sildiler sanki. eşimi bekliyorum gelmesi için. Oğlumun doğumunda böyle kaskatı kesilmiştim, hemşire 3. Çocuğum filan SAnmıştı o soğuk kanlı oluşuma. Şu an aynı öyle oldum ama başım yine dönüyor fıldır fıldır. İnşallah yine bayılmam. Uyku girmez bu gece gözüme.
Teşekkür ederim, amin inşallahCanım basiniz sağolsun. Mekanı cennet olsun. Üzme kendini demek saçma biliyorum ama bebeğin için sağlam dur
Başınız sağolsun canım. Bende 4 ay önce babanemi kaybettim çok zor bir süreç gerçekten. Allah rahmet eylesinVe dedemi kaybettik Bu gece. Şoktayım sanırım. Bütün duygularım dondu. Bu bayılma fasıllarından sonra Anneme gelmiştim dinlenmek için, annem bu gece dedemin evinde kalmaya gitt teyzemlerle. dedem de 10 gündür yoğun bakımdaydı. Adam koskoca bir tarihti resmen, asırlık Çınar… kovide yakalandı 6 aşıdan sonra (sinovac ve biontech) ve Bu gece haberi geldi. kaskatı kesildim. Bütün duygularımı sildiler sanki. eşimi bekliyorum gelmesi için. Oğlumun doğumunda böyle kaskatı kesilmiştim, hemşire 3. Çocuğum filan SAnmıştı o soğuk kanlı oluşuma. Şu an aynı öyle oldum ama başım yine dönüyor fıldır fıldır. İnşallah yine bayılmam. Uyku girmez bu gece gözüme.
Ve dedemi kaybettik Bu gece. Şoktayım sanırım. Bütün duygularım dondu. Bu bayılma fasıllarından sonra Anneme gelmiştim dinlenmek için, annem bu gece dedemin evinde kalmaya gitt teyzemlerle. dedem de 10 gündür yoğun bakımdaydı. Adam koskoca bir tarihti resmen, asırlık Çınar… kovide yakalandı 6 aşıdan sonra (sinovac ve biontech) ve Bu gece haberi geldi. kaskatı kesildim. Bütün duygularımı sildiler sanki. eşimi bekliyorum gelmesi için. Oğlumun doğumunda böyle kaskatı kesilmiştim, hemşire 3. Çocuğum filan SAnmıştı o soğuk kanlı oluşuma. Şu an aynı öyle oldum ama başım yine dönüyor fıldır fıldır. İnşallah yine bayılmam. Uyku girmez bu gece gözüme.
Başınız sağolsun kızlar her ölüm yakınına yaşlı bile olsa erken gelir mekani cennet olsun huzurla uyusunlar.alsem bebegine bakmak için iyi olman lazım senin hasta oldum üzüldüm deme şansın yok güçlü olBaşınız sağolsun canım. Bende 4 ay önce babanemi kaybettim çok zor bir süreç gerçekten. Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?