2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aaa ne alaka yaa heralde sorucaksın sen nerden bilebilirsin ki içip içmemen gereken şeyi
Canım benimde tedaviyle olunca ilk kese muayenemde doktorum önlem amaçlı hiç risk yok demesine rağmen progestan vermişti. Benim 2 kaybım var birde bu biraz zor olunca doktorda dedi her bebek değerli ama bu bebek daha değerli o yüzden kullan dedi. Günde 2 içiyordum. Sonra ben birara çok yorucu iş yapınca akıntımda 2 3 nokta gibi kırmızılık gördüm hemen gittim. Kese ve bebekte problem yok ama çok hafif bir kanama alanı var dedi. Progestanı günde 3e çıkardı 3 günde birde 3 defa proluton (yalnış yazıyor,hatırlıyor olabilirim) iğne verdi. Çok şükür kahverengi lekelenmem vardı geçti. Ama dinlen iş yapma hiç bak zor elde ettik bırak her işi dedi. Kalp atışınıda duyunca 3 ay devam ilaca yine de kendini salma dikkat etmeye devam dedi. Seninde zor elde edilen bir bebek o yüzdem önlem amaçlı ben öyle dedim şimdi kendi doktorunu dinle diye Ama endişe etme çok güzel tutunucak inşallah

aklım çok karışık İnan ki… ne güzel kesilmişti leke, şimdi yine başladı

Bende uyku hali yoğun ama iş yemek vs yapabiliyorum . Pilates eğitmeniyim derslerime gidiyorum şimdilik bir sıkıntım yok. Köpeğimle yürüyüş de yapıyorum iyi hissettikçe. Süreç kişiden kişiye değişir. İyi hissetmeniz önemli

aklım çok karışık İnan ki… ne güzel kesilmişti leke, şimdi yine başladı
İlacı kullanmaya ve yatmaya devam et kesilicektir canım. Hiç endişe etme 1 haftayı geçik sürdü benim kahverengi ve pembe normal dediler hep bu süreçte

Kişiden kişiye degisir elbette. Benimkide aĝrılı geciyo Allaha sükür azaldı ama yinede takıldı kafama iste

Doktor bulantıların kalp atışının başladıgının belirtisi olduğu söyledi bana, daha küçük oldugu için 2 hafta sonra anca diğer belirtileriniz başlar zannımca
Bu söylediğinizi bir yerde daha okumuştum ben sanırım. Dediğiniz gibi daha küçük ama insan istiyor sanırım birşeyler olsun o yüzden hergün kalkıp kendimi dinliyorum birşey var mı diye

Benim hamileliğim tüp bebek olduğu için genellikle istirahat halindeydim ama biraz fazla yürüyeyim yada evde biraz iş yapıp kendimi yorunca benimde kasık ve bel ağrım oluyor. Ama ilk zamanlar ağrılar normalmiş öyle söylemişti doktorum allahtan biraz oturup dinlenince geçiyor. Ama ben bir zararı olacağını düşünmüyorum. Çünkü hamile herkes normal hayatına devam ediyor. Güzel düşünelim güzel olsun

Yürüyüş kan dolaşımı için faydalı. Eğer ciddi düşük riskin yoksa kısa yürüyüşler iyi hissetmeni sağlar. Ben bilmediğim zamanlarda her gün 1 saat yürürdüm. Şimdi risk var diye pek hareket etmiyorum

Eğer kanama lekelenme yoksa hiç kullanma bence. Doktor da kanama alanı görürse veriyor.
progestan da baş dönmesi bulantı yapıyormuş hem.

Bana devlet hastanesindeki doktor sabah akşam iç dedi ama kendi doktorum 3 kez fitl olarak kullan dedi. Ne yapsam bilemedim.
Ben fitil olarak kullanıyorum canım. Yan etkisi daha azmış. Ama onda bile başım çok dönüyor ve sersemlik var. Ağızdan alsam ne olurdu halim

Ben fitil olarak kullanıyorum canım. Yan etkisi daha azmış. Ama onda bile başım çok dönüyor ve sersemlik var. Ağızdan alsam ne olurdu halim
Ya ben alıştım, sadece uyku yapıyor çok. Tek istediğim Şu leke geçsin

Çok geçmiş olsun canım. Dinlen hayirlisiyla bebeğini de Allah'ın izniyle görürsün. Dikkat et kendine

İlacı kullanmaya ve yatmaya devam et kesilicektir canım. Hiç endişe etme 1 haftayı geçik sürdü benim kahverengi ve pembe normal dediler hep bu süreçte
Sizin lekelenme kaçıncı haftada olmuştu? İlaç kullandınız mı? Bende pembe lekelenme yaşadım bayram üstü acile gitmek zorunda kaldık. Oradaki doktor çok normal bu haftalarda filan dedi ama içim hiç rahat değil

Rabbim hepimize saĝlıcakla kucaĝımıza almayı nasip etsin inşallah .

Eğer kanama lekelenme yoksa hiç kullanma bence. Doktor da kanama alanı görürse veriyor.
progestan da baş dönmesi bulantı yapıyormuş hem.
Aynen leke yok cok şükur . Kafama göre ilac alacaktim tereddüt ettim yan etkileri dediniz gibi fazlaymis baş dönmesi falan. Simdilik beklicem leke falan olursa giderim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…