2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok güzel canım çok sağlıklı ilerliyor yerleşme kanaması büyük ihtimal doktorunla görüş yine progestan verir önlem amaçlı. Kendini yorma sen dinlen hep tutunuyor o annesine şu dönemde 😍😍
İnşallah ya. Progestan verdi doktor. sabah akşam 1 tane.

İyi bayramlar güzel anne adayları olumsuz olan arkadaşlarıma da üzülmeyin diyemiyorum insan çok üzülüyor ama yine olacak inşaallah yine güzel haberlerle mutlu olacaksınız inşaallah yeter ki siz sağlıklı olun ❤️

Hayırlı bayramlar hamiş adayları 6+2 haftalık oldum ara sıra gelen kasık ve rahim ağrısı dışında hiç belirti yok insan acaba herşey yolunda mı diye merak ediyor umarım hepimizin bebişleri iyidir kalp atışını duymaya Allah'ın izniyle 8 gün var 🤲

Herkese iyi bayramlar
Benim değerlerim düşüyor 😔Bayram unutulmaz oldu,bugünümüze hamdolsun😏
Arkadaşlar benim de dün kanamam geldi ve beta değerim 1 e düşmüş, tutunamamış... Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin ve hayırlı zamanda versin inşallah...
Kızlar bu hayırlı günde duamdasınız Allah size en uygun zamanda anneliği sağlıkla yaşatsın inşallah 🙏🏻💙

Selam kızlar bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 ben de aslında şubat annesiyim ama geç döllenme oldu sanırım pko dan dolayı yumurtlamam geç olmuş şuan bebek ölçümü 7+6 ama kese bebeğe göre küçük dedi doktor 😞düşük ihtimalim var yani 15gün sonra kontrole gel dedi.aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Ben de aynı durumdayım, bana da kese küçük denildi. O an dondum kaldım soru da soramadım, normalde 5+4 iken göründüm ve bana da iki hafta sonra gel dedi doktorum. Tamam mı devam mı karar vereceğiz dedi. Çok tedirginim, bayram bayram gibi değil :KK43: ilk hamileliğim olduğu için neyi nasıl yorumlamam lazım onu da bilmiyorum. Ara ara karın ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi. Arada lekelenme de oluyor, hakkımızda hayırlısı olsun…

Kızlar bende 5+4 teyim. Acayip tansiyon düşüklüğü yaşıyorum, gitsem acile bişey yaparlar mı ki. Birde kalp atımı görülür mü. 10 gün önceki son beta değerim 5099 du. Keseyi görmüştü ama bebek minikti sanırım. Varmı 5+4 te kalp atımı duyan?

Kızlar öncelikle sevdiklerinizle ve bebişleriniz ile mutlu bayramlar dilerim🌸 biz bugün 4+5 olduk ama ara ara bel ve kasıl ağrısı dışında hiç belirtim yok bulantılarınız falan ne zaman başladı ?
Doktor bulantıların kalp atışının başladıgının belirtisi olduğu söyledi bana, daha küçük oldugu için 2 hafta sonra anca diğer belirtileriniz başlar zannımca

Herkese iyi bayramlar
Benim değerlerim düşüyor 😔Bayram unutulmaz oldu,bugünümüze hamdolsun😏

Ben de dusurdum bugün 😔Baska Martlara kaldı gebelik işi nasip böylesiymiş . Herkes kendine çok dikkat etsin. Kötü de etkilenmesin kimse. Zaten düşeceği varsa düşermiş. Saglikliysa yaşarmış zaten😉

Arkadaşlar benim de dün kanamam geldi ve beta değerim 1 e düşmüş, tutunamamış... Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin ve hayırlı zamanda versin inşallah...
Çok üzüldüm kızlar 😔 Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerinize kavuşmayı nasip eder

İnşallah ya. Progestan verdi doktor. sabah akşam 1 tane.
O çok iyi gelir şimdi benimde kahverengi lekelenmem oldu günlük 3 doz verdi lekelenmem bitti ama 3 ay dolana kadar devam dedi. Kesilir o ilaçla canım ☺️

Doktor bulantıların kalp atışının başladıgının belirtisi olduğu söyledi bana, daha küçük oldugu için 2 hafta sonra anca diğer belirtileriniz başlar zannımca
Mide bulantısı beta hcg yükselmesinin vücudun verdiği tepkiyle alakalıdır. Boş gebeliklerde de mide bulantıları fazlasıyla yaşanabilir.

Geçmiş olsun canım progestanı benim doktorum ilk hamileliğimde vajinadan fitil olarak vermişti çok çabuk etkili oluyormuş bunu da bi doktoruna danış istersen.
Progestan tableti mi fitil şeklinde kullandınız yoksa fitil formunda da mı var? Benimde kahverengi lekelemem başladı da 😔

Mide bulantısı beta hcg yükselmesinin vücudun verdiği tepkiyle alakalıdır. Boş gebeliklerde de mide bulantıları fazlasıyla yaşanabilir.
Dogrudur doktor değilim :) doktorum biz mide bulantılarını severiz kalp atışının başladıgının sinyalini veriyor dediği için bu bilgiyi paylaştım , zaten mide bulantıları genelde 7. Haftadan sonra başlıyor ki her gebeliktede olmuyor her vucüt aynı tepkiyi vermiyor. Hamilelik herşeyiyle kişiye özel gelişen bir olay bence 🥰

O çok iyi gelir şimdi benimde kahverengi lekelenmem oldu günlük 3 doz verdi lekelenmem bitti ama 3 ay dolana kadar devam dedi. Kesilir o ilaçla canım ☺️
Bana devlet hastanesindeki doktor sabah akşam iç dedi ama kendi doktorum 3 kez fitl olarak kullan dedi. Ne yapsam bilemedim. 🤔

Bana devlet hastanesindeki doktor sabah akşam iç dedi ama kendi doktorum 3 kez fitl olarak kullan dedi. Ne yapsam bilemedim. 🤔
Kendi doktorunu dinle istersen canım o daha iyi bilir şimdi sürecini vs

Arkadaşlar 5 haftalıĝım sizler yürüyüş yapıyomusunuz 5_10 dk gibi kısa mesafe . Ben yapamıyorum aĝrım oluyo hemen . Ayakta duramıyorum dinlenince geciyo leke falan yok Allaha sükür. Bu haftalarda sürekli yatacak mıyız yoksa 5_10 dk zarar olurmu

Kendi doktorunu dinle istersen canım o daha iyi bilir şimdi sürecini vs
Doktorum o kadar saçma bir insan ki… doktorluğuna laf edemem ama acayip ters biri. Bana estrofem vermişti, ilk pozitifi görünce aradım ne yapayım içmeye devam edeyim mi diye. hemşireye demiş ki bana böyle saçma salak sorular sormayın 🤦🏻‍♀️ Laf bak 🤦🏻‍♀️ neyse, bugün yine konuştuk hemşire ile, bugün ya da yarın bıraksın estrofemi demiş. Normalde test günüm yarındı ama lekelenmem olunca bugün yapıp onlara da attım. Estrofemi yarın da son 3 kez içeyim sonra bırakırım diyorum 🤔

Kızlar bende 5+4 teyim. Acayip tansiyon düşüklüğü yaşıyorum, gitsem acile bişey yaparlar mı ki. Birde kalp atımı görülür mü. 10 gün önceki son beta değerim 5099 du. Keseyi görmüştü ama bebek minikti sanırım. Varmı 5+4 te kalp atımı duyan?
5+5 te duydum canım ben çok şükür 🙏🏻

Arkadaşlar 5 haftalıĝım sizler yürüyüş yapıyomusunuz 5_10 dk gibi kısa mesafe . Ben yapamıyorum aĝrım oluyo hemen . Ayakta duramıyorum dinlenince geciyo leke falan yok Allaha sükür. Bu haftalarda sürekli yatacak mıyız yoksa 5_10 dk zarar olurmu
Ben yürüyorum hatta yarım saat kadar yürüyorum yorulsam da iyi geliyo. Ama ağrım pek olmuyor benim. Daha çok yatakta dönerken batma gibi oluyo ben de.

Ben yürüyorum hatta yarım saat kadar yürüyorum yorulsam da iyi geliyo. Ama ağrım pek olmuyor benim. Daha çok yatakta dönerken batma gibi oluyo ben de.
Batma oluyo dinlenince geciyo benimde . Ilk zamanlar fazlaydı aĝrım biraz azaldı bugün ayakta durunca artıyo yerlesmeden dolayı dediler gittim doktora ama . Kafama göre progestan kullansam diye düşündum bu sefer de baska zarar olur diye icmedim

X