2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim dis gebeligim degerim 5binlerdeyken farkedildi malesef ve tupum alindi. Tek basima ameliyata girdim. Doktir tupun catlamak uzere ic kanama gecirebilirsin bi de ustune kan sulandirci kullanmissin ameliyattn sag cikamayabilirsin diyip bana kagit imzalattirmisti ay cok zor bi surecti. Bi de artik anne olma ihtimalin cok dustu dedi ameliyatyan sonra cok uzulmustum cok zor gunlerdi neyseki cok sukur bugunleri gordum ❤

Ben ozelde yaptirdim 2 gunde 1 keseyi gorene kadar pahali ama mecburum ozellikle onceden dis gebelik gecirdigim icin tekrarlama ihtimali var diye temkinli davranmaya calisiyorum

Kızlar bende en son hcg 491di doktor özelde ama çok yoğun randavu 2agustos beklemesi çok sıkıcı siz napacaksiniz ozamans kadar bekleyecek olan var mi
En iyisi bikaç defa beta baktırmak o zamana kadar. En azından için rahat eder
Ben de kahve çok seviyorum. Çayın kafein oranı düşük, çayla idare edicez, aralara kahve serpiştiririm. Strese girmektense arada içerim
Ben kızımda kahve de içiyordum çok değil ama haftada 2-3 oluyordu. Arkadaşlarım her gün bi tane türk kahvesi içiyordu. Doktorları da öyle söylemiş . Ben strese girmektense içilmesi taraftarıyım. Alkol değil sigara değil bi kahveden bişey olmaz

Kese gozuktuyse dis gebelik ihtimalin yok cnm korkma gozukmediyse de degerler dengesiz artar ve cok kotu ciglik attiricak derecede agri sanci olir kasiginda rahminde
Canım sadece hcg85 onu biliyorum ben kese falan gormedi bayramdan sonra gidince inşallah kaçıncı haftada kalp atışı ve kese görünür acaba 7 hafta diye biliyorum ama

Merhaba kızlar,

Ben de hala doktora gitmeyenlerdenim.
Randevum 3. Ağustos ta. Gecen hafta mide bulantisi vardi. Bu hafta hic birseyim yok. Sevinsemmi üzülsemmi sasirdim.

Hamilelik güzel de en son pandemide işsiz kaldım keske o zaman olsaydı ama kısmet şimdi arasalarda işe alinmam malum evde zaman zor geçiyor para gelmiyor önceden birikim yapamadım yasda geçiyor dedim ve hamileyim
Sizler neler yapıyorsunuz çalışıyor musunuz doğduktan sonra çalışmak isteyen var mi doğduktan sonra da bir bakan lazım düşününce ne zor durumlar

Merhaba kızlar,

Ben de hala doktora gitmeyenlerdenim.
Randevum 3. Ağustos ta. Gecen hafta mide bulantisi vardi. Bu hafta hic birseyim yok. Sevinsemmi üzülsemmi sasirdim.
Bu arada bende gittim doktor tersledi regl 15 gungecicek diye o yüzden iyi yapmışsın ben devlete gidiyorum şuan için

Merhaba kızlar bugün randevum vardı çok şükür keseyi gördük. 2 hafta sonra da kalp atışı için gidicem. Keseyi göremeyenler de bir an önce görür umarım çok güzel çok heyecanlı İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Kızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Günde bir ya da iki bardak açık çay ve bir küçük fincan kahve içiyorum. Doktorum bu şekilde tüketebilirsin dedi. Ya aslında sütlü kahve daha çok önerdi ama ben sütlü ve şekerli kahve sevemiyorum hamileliği öğrenmeden önce sigara da kullanıyordum bıçak gibi kesildi tiksindim baya. Ama kahveden vazgeçemiyorum

Ban khve yasakladı doktor balım ama ben içiyorum günde 1 tane
Hahahah aradıgım bakış açısı bu kendimizi strese sokacağımıza. Bu beta yükseldikçe duygu durumu degişikliği yapıyor herhalde ya, dünden beri bir ağlama tuttu beni. Kendimi tutamıyorum. Biraz buraya girdim kafa dagıtayım, pozitif enerji gönderelim

Benim 8 haftalik oldu. Iki defa test yaptim.
Kan falan bakilmadi.
Doktoru aradim 3. Agustosta gel dedi.
Ondan önce agrin sancin kanama olursa gel dedi.
Ben de bekliyorum öyle.... bazen sabirla bazen stresli.
Devamlı gittiğin doktorun mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…