Benim dis gebeligim degerim 5binlerdeyken farkedildi malesef ve tupum alindi. Tek basima ameliyata girdim. Doktir tupun catlamak uzere ic kanama gecirebilirsin bi de ustune kan sulandirci kullanmissin ameliyattn sag cikamayabilirsin diyip bana kagit imzalattirmisti ay cok zor bi surecti. Bi de artik anne olma ihtimalin cok dustu dedi ameliyatyan sonra cok uzulmustum cok zor gunlerdi neyseki cok sukur bugunleri gordum ❤Dış gebelik geçirdim bende kendim farketmesem belki erken teşhis için geç kalınıcaktı betamı kendim takip ettim yeterli yükselmediğini görünce araştırdım sonuç dış gebelik diyor hemen kontrollere gidip anlattım herşeyi doktor evet dış gebelik erken farketmen iyi olmuş dedi değerlerim daha 500 lerdeyken kemoterapi iğnesi ile 1 ayda değerlerimi sıfırladım tabi o bir ay boyunca aşırı kanamam sürdü ve o iğnenin acısını tarif etmem mümkün değil hastaneyi inlettim kemiklerimi kırıyolardı sanki iğneyi enjekte ettikçe iki kalçamada Allah bir daha yaşatmasın kimsede yaşamadın inşallah
Ben de kahve çok seviyorum. Çayın kafein oranı düşük, çayla idare edicez, aralara kahve serpiştiririm. Strese girmektense arada içerimBen açık cay içiyorum sabah kahvaltıda 2 bardak. Kahveden tiksindim kahve içmiyorum o yüzden .
Bende regl 7 gün kala anladım doktora gittim doktor tersledi baya bu telaş ne dedi regl 10 15 gecmeden gelme dedi gelinmez dedi yerin dibine girdim sanki hcg de zoraki yapalım cikmaz ama derken 85 çıktı
Benim gittiğim devlet özel değil 2 günde bir bakmazlar ki doktorlar şimdi bayram sonu sağlık ocağına baktircam ağustos da devlette başka bir doktora gidicem bakalım
Kese gozuktuyse dis gebelik ihtimalin yok cnm korkma gozukmediyse de degerler dengesiz artar ve cok kotu ciglik attiricak derecede agri sanci olir kasiginda rahmindeDeğerler nasıl ilerliyor dış gebelikte korktum şimdi bende
Ban khve yasakladı doktor balım ama ben içiyorum günde 1 taneKızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Kızlar bende en son hcg 491di doktor özelde ama çok yoğun randavu 2agustos beklemesi çok sıkıcı siz napacaksiniz ozamans kadar bekleyecek olan var mi
En iyisi bikaç defa beta baktırmak o zamana kadar. En azından için rahat ederKızlar bende en son hcg 491di doktor özelde ama çok yoğun randavu 2agustos beklemesi çok sıkıcı siz napacaksiniz ozamans kadar bekleyecek olan var mi
Ben kızımda kahve de içiyordum çok değil ama haftada 2-3 oluyordu. Arkadaşlarım her gün bi tane türk kahvesi içiyordu. Doktorları da öyle söylemiş . Ben strese girmektense içilmesi taraftarıyım. Alkol değil sigara değil bi kahveden bişey olmazBen de kahve çok seviyorum. Çayın kafein oranı düşük, çayla idare edicez, aralara kahve serpiştiririm. Strese girmektense arada içerim
Kahveden tiksindim hemde en sevdiğim seydi kahve.Ama çay günde 1fincan ancak içiyorum.Bu sıcakta aklım hep buz gibi biseylere gidiyor.Kızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Günde 2 kahvem var .. İstanbul’a gelince Türk kahvesine döndüm.Kızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Canım sadece hcg85 onu biliyorum ben kese falan gormedi bayramdan sonra gidince inşallah kaçıncı haftada kalp atışı ve kese görünür acaba 7 hafta diye biliyorum amaKese gozuktuyse dis gebelik ihtimalin yok cnm korkma gozukmediyse de degerler dengesiz artar ve cok kotu ciglik attiricak derecede agri sanci olir kasiginda rahminde
Ne kadar oldu hamileleginMerhaba kızlar,
Ben de hala doktora gitmeyenlerdenim.
Randevum 3. Ağustos ta. Gecen hafta mide bulantisi vardi. Bu hafta hic birseyim yok. Sevinsemmi üzülsemmi sasirdim.
Bu arada bende gittim doktor tersledi regl 15 gungecicek diye o yüzden iyi yapmışsın ben devlete gidiyorum şuan içinMerhaba kızlar,
Ben de hala doktora gitmeyenlerdenim.
Randevum 3. Ağustos ta. Gecen hafta mide bulantisi vardi. Bu hafta hic birseyim yok. Sevinsemmi üzülsemmi sasirdim.
Bende kahveyi çok tüketiyordum.Birden kesmek zor olacaktı bol sütlü şekilde içiyorum bi fincan.Kızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Benim 8 haftalik oldu. Iki defa test yaptim.Ne kadar oldu hamilelegin
Günde bir ya da iki bardak açık çay ve bir küçük fincan kahve içiyorum. Doktorum bu şekilde tüketebilirsin dedi. Ya aslında sütlü kahve daha çok önerdi ama ben sütlü ve şekerli kahve sevemiyorumKızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Hahahah aradıgım bakış açısı buBan khve yasakladı doktor balım ama ben içiyorum günde 1 tane
Devamlı gittiğin doktorun mu varBenim 8 haftalik oldu. Iki defa test yaptim.
Kan falan bakilmadi.
Doktoru aradim 3. Agustosta gel dedi.
Ondan önce agrin sancin kanama olursa gel dedi.
Ben de bekliyorum öyle.... bazen sabirla bazen stresli.