Benim dis gebeligim degerim 5binlerdeyken farkedildi malesef ve tupum alindi. Tek basima ameliyata girdim. Doktir tupun catlamak uzere ic kanama gecirebilirsin bi de ustune kan sulandirci kullanmissin ameliyattn sag cikamayabilirsin diyip bana kagit imzalattirmisti ay cok zor bi surecti. Bi de artik anne olma ihtimalin cok dustu dedi ameliyatyan sonra cok uzulmustum cok zor gunlerdi neyseki cok sukur bugunleri gordum ❤Dış gebelik geçirdim bende kendim farketmesem belki erken teşhis için geç kalınıcaktı betamı kendim takip ettim yeterli yükselmediğini görünce araştırdım sonuç dış gebelik diyor hemen kontrollere gidip anlattım herşeyi doktor evet dış gebelik erken farketmen iyi olmuş dedi değerlerim daha 500 lerdeyken kemoterapi iğnesi ile 1 ayda değerlerimi sıfırladım tabi o bir ay boyunca aşırı kanamam sürdü ve o iğnenin acısını tarif etmem mümkün değil hastaneyi inlettim kemiklerimi kırıyolardı sanki iğneyi enjekte ettikçe iki kalçamada Allah bir daha yaşatmasın kimsede yaşamadın inşallah