2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba kızlar. Size bir şey soracağım 🤭 ben de bugün test yaptırdım ve değerim 22 çıktı. İki gün önceki değerim 5’ti. En son adet tarihim 26 Haziran ama ben 6 temmuzda aşılama yaptırdım. Allah kısmet eder de hamileliğim sağlıklı ilerleyip doğum yaparsam hangi ayda doğar? 🥲
Mart sonu ile nisan arası büyük ihtimalle 🥰

Kızlar benim çok fazla kemiklerimde sancımsı ağrılar ve uyuşma oluyor. Annem ve kayınvalidem normalde 6. Aya dogru başlar dedi artık dayanamıyorum ağrılara bugün kendimi yordum daha çok arttı sizden yaşayan var mı

Hayırlı olsun 🌼👶🤍
Aynen bende öyle sanki birkaç aylık gibi büyük sanıyorum karnımi otururken bende Mart annesi olucam nasipse etek elbise giyiyorum
Kafana takilan olursa sen yaz bende yazarım yaşadıklarımi bayram sonu kan testi tekrar HCG baktircam sağlık ocağına 2 temmuz da devlet Hastanesi'ne randevu aldım doğuma özele giderim diyorum 🌼👶🤍
Beklemek zulüm gibi bide çok uyuklama yorgunluk var ya hiçbişey yapasım gelmiyor üstüme toprak atmışlar sanki ne bu yorgunluk anlamadım 🤷🤷

Benim değerler emekliyor 😏
16-48-67-78 şeklinde olumsuz bir gösterge yok bunun dışında🤦🏼‍♀️ kafamda deli sorular
Üzmek istemem canım ama benim değerlerim %60 oranında yükseliyordu ama dış gebelik oldu değerlerim senden daha iyiydi üstelik :/ inşallah seninki öyle olmaz sağlıklı bir gebelik çıkar 🤲🤲

Doktora gitmeyen bir tek benim galiba bu hamileliğimde erken gitmek istemedim kalp atışınıda duyarım diye ayın 26 sına randevu aldım ama artık çok merak ediyorum kese olustumu olusmadı mı😐 uyku haricinde belirtimde yok
Bende senin gibiyim. 26 sına randevum. Çok merak içindeyim😊

Benimkide böyle silikti kimyasal değil doğal gebelik yaşıyorum, sancılar oluyor bende hala devam ediyor. Folik asite başlayın içmiyorsanız ne olur ne olmaz, kan testi verebilirsiniz acilde de hakkınızda hayırlısı olsun umarım sağlıklı bir gebeliktir
İçiyorum bir aydır kaç haftalıksınız suan

Geçmiş olsun canım. Bugun yordun mu kendini ? Doktorunla görüş bu aralarda çok oluyor herkeste nedense. Progestanla durduruyotlar. Dualarımızla bir şey olmayacak inşallah 🙏🏻🙏🏻
Cok teşekkürler kuzum.Evet canım.dun de bugün de bayram temizliği diye kendimi tutamadım.Cok.sukur hemen iğne progestan verdiler.Kalbini duydum ya.Suan daha iyiyim.

Yine ayni şeyleri yaşama korkusuyla hemen koştum dr.a ama çok şükür Rabbime kalbi atiyodu.Cok dikkat etmemiz gerekiyormus.Igne ve progestan verdi.Bi de böbrek ağrısı var artık neren ağrıyo kafam karıştı.Neyse buna çok şükür.

Merhaba herkese, ben de hamileliğimi yeni öğrendim. 2.ayımdayım. ilk hamileliğim.öğreneli bir kaç hafta old. Bilmiyorm psikolojik mi değil mi ama ben çok çabuk yoruluyorum, bütün gün uyumak veya yatmak istiyorum.. sizlerde de böyle oluyor mu? Ben mi abartıyorum bu yorulma işini😔
Evet çok normal. İlk gebeliğimde sürekli uyumuştum 😀

Kizlar Bnm karnım 4 aylık gbi oldu ya . Hani zayıfım göbek gbi de durmuyor bildiğin bebek . Kızımda da hmn belli etmişti ama bu kadar da erken değildi . Şimdiden böyleyse ilerde ne olur düşünemiyorum . ☹️Zaten boyunda kısa 😬
Benim kızım da 5 aylıkken anca çıkmıştı. Ama bunda hemen çıktı ben hiç anlamadım neden 😅 sanırım 2. De yer hazır oluyo ondan hemen şişiyo 😳😂

Kızlar benim çok fazla kemiklerimde sancımsı ağrılar ve uyuşma oluyor. Annem ve kayınvalidem normalde 6. Aya dogru başlar dedi artık dayanamıyorum ağrılara bugün kendimi yordum daha çok arttı sizden yaşayan var mı
Benim de 2 gün önce kolumda uyuşma oldu bildiğin bi 10sn kolum boşa düştü çok korktum. Ağrı varsa magnezyum kaynaklı olabilir belki canım ama kemik ağrısı normal diye biliyorum ben. Hormonlardan kaynaklı da olabilir.

Cok teşekkürler kuzum.Evet canım.dun de bugün de bayram temizliği diye kendimi tutamadım.Cok.sukur hemen iğne progestan verdiler.Kalbini duydum ya.Suan daha iyiyim.
Çok şüküür 🙏🏻🥰🥰 dinlen artık yorma kendini . Bulantı halsizlikle temizlik ağır gelmiştir. Gün geçtikçe güçleniyorlar inşallah sağlıkla kavuşucaz miniklerimize 🙏🏻❤️

X