2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ZAten erkenden dr a gitme sürekli bhcg baktırma işi nerden icat oldu ise?
İki oğlumda da öğrendim 7.haftaya kadar bekledim öyle gittim
Görmemişim çocuğu olmuş modundayım😂
Daha önce boş gebelik, dış gebelik kimyasal yaşayanlar için önemli,2 günde bir gitmek
Benim de 2 gündür sabah uyanır uyanmaz midem bulanmaya başladı berbat birşey midem kazınıyor gibi ama açlık değil
Benim de öyle midem kazınıyor yiyorum ne bulanıyor, sanki yiyince bulantısı geçecek gibi ama geçmiyor

Benim kızım da 5 aylıkken anca çıkmıştı. Ama bunda hemen çıktı ben hiç anlamadım neden 😅 sanırım 2. De yer hazır oluyo ondan hemen şişiyo 😳😂
Birkaç gündür bende karnımda şişlik hissedyorum yaa kilomu aldım diye baktım almamışımda ama karnım şişti benimde. Erkenden büyüyecekler galiba 😬😂😂😂

Yine ayni şeyleri yaşama korkusuyla hemen koştum dr.a ama çok şükür Rabbime kalbi atiyodu.Cok dikkat etmemiz gerekiyormus.Igne ve progestan verdi.Bi de böbrek ağrısı var artık neren ağrıyo kafam karıştı.Neyse buna çok şükür.
Bobrek agrisi bende de oluyo bi idrar testi versene iltihap var mi diye cunku o da dusuk tehdidi

Kirmizi olmadikca korkma canim ayaklarinin altina yastik koyarak yat uzan ve bol su tuket progestan ve duphaston kullan doktoruna sorarak
Canım evde bir minik daha olunca ya pek yatamıyorum ama napalim idare edicez artık.Progestan kulanıyorum bi de iğnem var.

Daha önce boş gebelik, dış gebelik kimyasal yaşayanlar için önemli,2 günde bir gitmek
Aynen sana katiliyorum cnm. Kalp atisini beklemek icin doktora gitmeyenleri anlamiyorum. Allah korusun dis gebelik geciriyo olabilirsiniz. Kasik agrim var amannnn normal dersiniz bi doktora gidersiniz dis gebelik cikar ölümün kiyisindan donersiniz tabi o da sansiniz varsa. Ozellikle daha once dusugu olan ya da dis gebelik geciren arkadaslar 2 gunde bir kan degerlerinin artisini takip etmelisiniz kese cikana kadar. Dis gebelik tekrar eden bisey malesef. Allah kimseye vermesin.

Böbrek taşı varmış bende.Hemde iki taraftada.
Hadicya uzuldum senin adina gunde en az 3 litre su ic ve dedigim tahlili yaptir enfeksiyon varsa da asla antibiyotik kullanma urinonvef diye bitkisel bi ilac var onu kullan enfeksiyon sonrasinda gecse bile kullan

Hadicya uzuldum senin adina gunde en az 3 litre su ic ve dedigim tahlili yaptir enfeksiyon varsa da asla antibiyotik kullanma urinonvef diye bitkisel bi ilac var onu kullan enfeksiyon sonrasinda gecse bile kullan
Hergun 3.5lt su içiyorum canım bi de bulantiya rağmen.Enfeksiyon icin bisey vermediler.Cok fazla değildi galiba.

Aynen sana katiliyorum cnm. Kalp atisini beklemek icin doktora gitmeyenleri anlamiyorum. Allah korusun dis gebelik geciriyo olabilirsiniz. Kasik agrim var amannnn normal dersiniz bi doktora gidersiniz dis gebelik cikar ölümün kiyisindan donersiniz tabi o da sansiniz varsa. Ozellikle daha once dusugu olan ya da dis gebelik geciren arkadaslar 2 gunde bir kan degerlerinin artisini takip etmelisiniz kese cikana kadar. Dis gebelik tekrar eden bisey malesef. Allah kimseye vermesin.
İlk gebelikte benim herşey yolunda gidince anlamıyordum ye 2 gine bir gidip jendine eziyet ederler ki diye. 2. Ve 3.gebeliğim boş olunca anladım beta 2 katına çıkmıyor, dış gebelik diye korktum vs.
Allah yaşatmasın kötü tecrübe öğretiyor bazı şeyleri

Dış gebelik geçirdim bende kendim farketmesem belki erken teşhis için geç kalınıcaktı betamı kendim takip ettim yeterli yükselmediğini görünce araştırdım sonuç dış gebelik diyor hemen kontrollere gidip anlattım herşeyi doktor evet dış gebelik erken farketmen iyi olmuş dedi değerlerim daha 500 lerdeyken kemoterapi iğnesi ile 1 ayda değerlerimi sıfırladım tabi o bir ay boyunca aşırı kanamam sürdü ve o iğnenin acısını tarif etmem mümkün değil hastaneyi inlettim kemiklerimi kırıyolardı sanki iğneyi enjekte ettikçe iki kalçamada Allah bir daha yaşatmasın kimsede yaşamadın inşallah 🤲🤲

Bende regl 7 gün kala anladım doktora gittim doktor tersledi baya bu telaş ne dedi regl 10 15 gecmeden gelme dedi gelinmez dedi yerin dibine girdim sanki hcg de zoraki yapalım cikmaz ama derken 85 çıktı
Benim gittiğim devlet özel değil 2 günde bir bakmazlar ki doktorlar şimdi bayram sonu sağlık ocağına baktircam ağustos da devlette başka bir doktora gidicem bakalım

Dış gebelik geçirdim bende kendim farketmesem belki erken teşhis için geç kalınıcaktı betamı kendim takip ettim yeterli yükselmediğini görünce araştırdım sonuç dış gebelik diyor hemen kontrollere gidip anlattım herşeyi doktor evet dış gebelik erken farketmen iyi olmuş dedi değerlerim daha 500 lerdeyken kemoterapi iğnesi ile 1 ayda değerlerimi sıfırladım tabi o bir ay boyunca aşırı kanamam sürdü ve o iğnenin acısını tarif etmem mümkün değil hastaneyi inlettim kemiklerimi kırıyolardı sanki iğneyi enjekte ettikçe iki kalçamada Allah bir daha yaşatmasın kimsede yaşamadın inşallah 🤲🤲
Değerler nasıl ilerliyor dış gebelikte korktum şimdi bende

Canım çok gecmiş olsun, çok üzüldüm. Bu sürec bir kalp çarpıntısı zaten, risk hiç bitmiyor. Allah sana en güzelini nasip etsin. Degerin ne kadar sürede 500 dü? Kaç degerine kadar dıs gebelik riski var acaba, ben hiç arastırmadım. Allah hepimize saglıklı sürecler nasip etsin

Kızlar bende en son hcg 491di doktor özelde ama çok yoğun randavu 2agustos beklemesi çok sıkıcı siz napacaksiniz ozamans kadar bekleyecek olan var mi

Kızlar bende en son hcg 491di doktor özelde ama çok yoğun randavu 2agustos beklemesi çok sıkıcı siz napacaksiniz ozamans kadar bekleyecek olan var mi
Sen arada beta baktır canım. Doktoruna mesaj atabiliyor musun? Beta baktırıp mesaj atarsın. 2 Agustosa cok var.

X