Bana doktor yasakladı. Çayı da açık 2 çay bardağı kadar içiyorum.Kızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktor yasakladı. Çayı da açık 2 çay bardağı kadar içiyorum.Kızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Evt. Ebe de öyle tavsiye etti. Agri sanci yoksa 12 haftaya kadar bekle dedi.Devamlı gittiğin doktorun mu var
Bende 4 senelik evliyim işe gireyim öyle olsun diye bekledik hep bi yandan yaşımda ilerliyor bu zamanda işe girmekte zor diye bıraktık korunmayı çok şükür 6 haftalık hamileyim simdi. iş bulabilirsem çalışırım ama dediğin gibi sürekli bakabilecek biri lazım muayeneler doğum falan baya masraf olucak ama yapıcak bisey yok hayırlısı neyse o olsun.Hamilelik güzel de en son pandemide işsiz kaldım keske o zaman olsaydı ama kısmet şimdi arasalarda işe alinmam malum evde zaman zor geçiyor para gelmiyor önceden birikim yapamadım yasda geçiyor dedim ve hamileyim
Sizler neler yapıyorsunuz çalışıyor musunuz doğduktan sonra çalışmak isteyen var mi doğduktan sonra da bir bakan lazım düşününce ne zor durumlar
Yeşil çay yasak dedi doktorum. Normal çay ve kahveyi yasaklar diye sormadım canım isterse abartmadan içiyorumKızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Ben bazen açık çay içiyorum 1 çay bardağı kadar. Çok nadir de 1 fincan türk kahvesi. Gebelikten önce günde 4 kupa nescafe içerdim bir anda kestimKızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Atıyorum doktorumla görüşüyorus saolsun o acele etme ilerleme iyi dedi ama ben daha önce 3defq kimyasal yaşadığım için tereddütlerim varSen arada beta baktır canım. Doktoruna mesaj atabiliyor musun? Beta baktırıp mesaj atarsın. 2 Agustosa cok var.
Sen keseyi gordunnmu pekiEn iyisi bikaç defa beta baktırmak o zamana kadar. En azından için rahat eder
Ben kızımda kahve de içiyordum çok değil ama haftada 2-3 oluyordu. Arkadaşlarım her gün bi tane türk kahvesi içiyordu. Doktorları da öyle söylemiş . Ben strese girmektense içilmesi taraftarıyım. Alkol değil sigara değil bi kahveden bişey olmaz
Şu anda betan kaç canım? Ben de yine yaptırıcam 890 benim, bayram sonrası yaptırıcam 2 günde bir de zor oluyor ya, belki bayramın son günü yaptırırım. Benim de ilk gebelik acaba kötüye gider mi diyorum. Ay hepimizin saglıklı gebelikleri olsun, olumlu kalmaya calışalım. Dua edelimAtıyorum doktorumla görüşüyorus saolsun o acele etme ilerleme iyi dedi ama ben daha önce 3defq kimyasal yaşadığım için tereddütlerim var
Canım benim ilk 47ikinci gun215 ertesi gün 491 2gundur de kan varmedimŞu anda betan kaç canım? Ben de yine yaptırıcam 890 benim, bayram sonrası yaptırıcam 2 günde bir de zor oluyor ya, belki bayramın son günü yaptırırım. Benim de ilk gebelik acaba kötüye gider mi diyorum. Ay hepimizin saglıklı gebelikleri olsun, olumlu kalmaya calışalım. Dua edelim
Beta 2bin ustu kese gorunur 6. Hafta itibariyle kalp atisi duyulabilir ama genel olarak 7. Haftada kalp atisi duyulurmus internette bi forumda okudum bi kadin 9+3 te kalp atisibi duymus doktorlarin kurtaj israrina ragmen kurtaj olmamis hayirlisi olsun hepimizkn hakkindaCanım sadece hcg85 onu biliyorum ben kese falan gormedi bayramdan sonra gidince inşallah kaçıncı haftada kalp atışı ve kese görünür acaba 7 hafta diye biliyorum ama
İş bulamadim gittiğim yerlerde sen 2 yıllık evlisin çocuk yaparsın dedi hep giremedim çocuk işini boşuna erteledigimizi anladım benim de 4 haftalık canim doğduktan sonra da bakicak biri lazım çok zor işler evde olmayida sevmiyorum sanırımBende 4 senelik evliyim işe gireyim öyle olsun diye bekledik hep bi yandan yaşımda ilerliyor bu zamanda işe girmekte zor diye bıraktık korunmayı çok şükür 6 haftalık hamileyim simdi. iş bulabilirsem çalışırım ama dediğin gibi sürekli bakabilecek biri lazım muayeneler doğum falan baya masraf olucak ama yapıcak bisey yok hayırlısı neyse o olsun.
Bende kalp atisi gorene kadar senin gibiydim cnm. Kalp atisi duyunca insan bi rahatliyo tabi ama ondan sonra da olumsuz bisey olmuycak diye bisey yok. Hergun 7 tane insirah suresi oki ferahlatiyo rahatlik veriyo icineŞu anda betan kaç canım? Ben de yine yaptırıcam 890 benim, bayram sonrası yaptırıcam 2 günde bir de zor oluyor ya, belki bayramın son günü yaptırırım. Benim de ilk gebelik acaba kötüye gider mi diyorum. Ay hepimizin saglıklı gebelikleri olsun, olumlu kalmaya calışalım. Dua edelim
İki günde bi iki katına çıkması lazım normal gebelikte benim mesela dış gebelikte ilk değerim 53'dü iki gün sonra 83 çıktı normalde 106 küsür çıkması lazımdı en azDeğerler nasıl ilerliyor dış gebelikte korktum şimdi bende
Senin de binlere yaklaşmıştır, güzel artış olmuş çok şükür. Ben ilk 5,20 iken yakaladım, 1 hafta sonra 890 dı. Keske su betanın pratik yöntemi olsa, ben de merak ediyorum arttı mı diye. 2500 lerde keseye bakılıyomuş.Canım benim ilk 47ikinci gun215 ertesi gün 491 2gundur de kan varmedim
Allah razı olsun canım tekrar hamileyim 6 haftalık çok şükür :) 5 yada 6'ı kan verişimde çıktı o değer yavaş yükseliyordu zaten sağlıksız olduğu belliydiCanım çok gecmiş olsun, çok üzüldüm. Bu sürec bir kalp çarpıntısı zaten, risk hiç bitmiyor. Allah sana en güzelini nasip etsin. Degerin ne kadar sürede 500 dü? Kaç degerine kadar dıs gebelik riski var acaba, ben hiç arastırmadım. Allah hepimize saglıklı sürecler nasip etsin
Ben de bu süreçte her gece yasin okuyodum, bu süreyi de okuyım canım çok sagol. Dualar bebeklerimizi koruyorBende kalp atisi gorene kadar senin gibiydim cnm. Kalp atisi duyunca insan bi rahatliyo tabi ama ondan sonra da olumsuz bisey olmuycak diye bisey yok. Hergun 7 tane insirah suresi oki ferahlatiyo rahatlik veriyo icine
Anladım canim çok teşekkür ederim benim85.28 çıktı ayın 13 unde şimdi 6 gün geçti kimbilir kaç artıkİki günde bi iki katına çıkması benim mesela dış gebelikte ilk değerim 53'dü iki gün sonra 83 çıktı normalde 106 küsür çıkması lazımdı en az
Gerçekten neden böyle telaslaniyoruz anlamıyorum aynı bende öyle tamam düşünmüyorum artık diyorum hahahahah ama sürekli aklımda inşallah artmıştır değerler bakalım ne olacak ama olursa ikimizin aynı donem doğacak ozamanSenin de binlere yaklaşmıştır, güzel artış olmuş çok şükür. Ben ilk 5,20 iken yakaladım, 1 hafta sonra 890 dı. Keske su betanın pratik yöntemi olsa, ben de merak ediyorum arttı mı diye. 2500 lerde keseye bakılıyomuş.