2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba kızlar. Size bir şey soracağım 🤭 ben de bugün test yaptırdım ve değerim 22 çıktı. İki gün önceki değerim 5’ti. En son adet tarihim 26 Haziran ama ben 6 temmuzda aşılama yaptırdım. Allah kısmet eder de hamileliğim sağlıklı ilerleyip doğum yaparsam hangi ayda doğar? 🥲
Şubat sonu Mart başı olabilir canm inşallah

İstanbulda ozel yada devlet hangi hastane yada hangi doktora gidiyorsunuz yazar mısınız
Devlette ilk gittiğimde kaset test çift çizgi oldu HCG testi için gittim azarlar gibi davrandı sonucu aldım kendim baktım
Şimdi tekrar 7 haftada gidicem devlete
özele doğuma yakın gidip doğum özelde olsun istiyorum o günlere gelirsem.
Şimdi gitmem için devlet sonrası için özel tavsiye ihtiyacım var
Sanırım anadolu yakasındasın çok ters kalıyoruz ama belki birisine faydası olur diye söyliyim ☺️ Silivri Anadolu hastanesi duygu yardım'a gidiyorum. Tedavimide o uygulamıştı tedaviyle gebe kaldım. Bir doktordan çok daha öte çok iyidir sağolsun 🤗
Merhaba kızlar gece idrar testi yaptım silik çıktı bata 5 gün var gögüslerime dokunamıyorum ama sürekli degil de ara ara regli olcak gibi agrım oluyo sizce hamilemiyim regli mi olcam acabaEki Görüntüle 2890254
Maşallah hayırlı olsun inşallah 😍
Kahverengi akintim var çok korkuyorum.Daha önce zaten 1dusuk olmuştu.Dua edin nolur
Canım korkma kahverengi olması normal karşılanıyor. Benimde 1 hafta boyunca lekelenmem oldu. Sen yine doktorunla iletişime geç. Kan sulandırıcı kullanıyorsan dozunu ayarlayabilir birde progestan verebilir. İstirahat et iş yapma. Birşey olmaz inşallah 🙏🏼
Merhaba kızlar. Size bir şey soracağım 🤭 ben de bugün test yaptırdım ve değerim 22 çıktı. İki gün önceki değerim 5’ti. En son adet tarihim 26 Haziran ama ben 6 temmuzda aşılama yaptırdım. Allah kısmet eder de hamileliğim sağlıklı ilerleyip doğum yaparsam hangi ayda doğar? 🥲
Tekrardan hayırlı olsun😍 sanıyorum mart sonuna gelebilir ☺️

Kahverengi akintim var çok korkuyorum.Daha önce zaten 1dusuk olmuştu.Dua edin nolur
Korkma Allah yanında dua et bende güzel sonuçlar yazmanızı burda beklerim doktora gittin dimi
Kahverengi kırmızı kan değil inşallah kötü birşey yoktur

Merhaba kızlar bende mart annesi olucam inşallah ayın 28.ine randevum var kalp atışı için zaman geçmiyor daha on gün varr 😐 ara ara kasık yumurtalık rahim ve karın ağrıları oluyor normal midir ya bide hep şişkinlik gaz var karnımda pantolon giyince asla rahat edemiyorum 🤷
Hayırlı olsun 🌼👶🤍
Aynen bende öyle sanki birkaç aylık gibi büyük sanıyorum karnımi otururken bende Mart annesi olucam nasipse etek elbise giyiyorum
Kafana takilan olursa sen yaz bende yazarım yaşadıklarımi bayram sonu kan testi tekrar HCG baktircam sağlık ocağına 2 temmuz da devlet Hastanesi'ne randevu aldım doğuma özele giderim diyorum 🌼👶🤍

Selam kızlar bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 ben de aslında şubat annesiyim ama geç döllenme oldu sanırım pko dan dolayı yumurtlamam geç olmuş şuan bebek ölçümü 7+6 ama kese bebeğe göre küçük dedi doktor 😞düşük ihtimalim var yani 15gün sonra kontrole gel dedi.aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Merhaba canım,benim de durumum benzer, tüp bebek olduğu için hala ilaç kullanıyorum. 2 hafta sonra görüp karar vereceğiz dedi doktorum. Umarım sağlıkla büyürler 🙏
Çok zor ama moralini yüksek tutmaya çalış, başka ne yazık ki bir şey yapamayız :KK43:

Değerlerin böyle yavaş artması normal mi diye sor doktora sordun mu
Kendi doktorum izinde ,medipolde bir doktora gittim her iki ultrasonu da denedi rahimde kalınlaşma var ,yumurtalıklar tertemiz dedi -dış gebelik olabilir mi diye sordum-
Değerleri takip edelim dedi onun dışında zaten yorum yok geç döllenme ihtimali üstünde duruyor daha çok.olumsuz ifade yok sanırım netlik olmayınca geriliyor insan

Kendi doktorum izinde ,medipolde bir doktora gittim her iki ultrasonu da denedi rahimde kalınlaşma var ,yumurtalıklar tertemiz dedi -dış gebelik olabilir mi diye sordum-
Değerleri takip edelim dedi onun dışında zaten yorum yok geç döllenme ihtimali üstünde duruyor daha çok.olumsuz ifade yok sanırım netlik olmayınca geriliyor insan
Allah daha kotusunden korusun dua et 🙏🙏🙏

Güzel haberlerini beklerim yaz muhakkak

Merhaba canım ,İnşallah güzel haberler verebiliriz birbirimize 🤲🏻 Beklemekten başka birşey yapamıyoruz dediğin gibi…
Merhaba canım,benim de durumum benzer, tüp bebek olduğu için hala ilaç kullanıyorum. 2 hafta sonra görüp karar vereceğiz dedi doktorum. Umarım sağlıkla büyürler 🙏
Çok zor ama moralini yüksek tutmaya çalış, başka ne yazık ki bir şey yapamayız :KK43:

Canım geçmiş olsun. Dün benimde pembe akıntım olmuştu. Doktor bu haftalarda normal pıhtılı yoğun kanama olmadıkça sorun yok diyor. Progestan verdi önlem amaçlı istersen sende doktoruna danış

ZAten erkenden dr a gitme sürekli bhcg baktırma işi nerden icat oldu ise?
İki oğlumda da öğrendim 7.haftaya kadar bekledim öyle gittim
Görmemişim çocuğu olmuş modundayım😂

Kizlar Bnm karnım 4 aylık gbi oldu ya . Hani zayıfım göbek gbi de durmuyor bildiğin bebek . Kızımda da hmn belli etmişti ama bu kadar da erken değildi . Şimdiden böyleyse ilerde ne olur düşünemiyorum . ☹️Zaten boyunda kısa 😬

Merhaba herkese, ben de hamileliğimi yeni öğrendim. 2.ayımdayım. ilk hamileliğim.öğreneli bir kaç hafta old. Bilmiyorm psikolojik mi değil mi ama ben çok çabuk yoruluyorum, bütün gün uyumak veya yatmak istiyorum.. sizlerde de böyle oluyor mu? Ben mi abartıyorum bu yorulma işini😔

Kizlar Bnm karnım 4 aylık gbi oldu ya . Hani zayıfım göbek gbi de durmuyor bildiğin bebek . Kızımda da hmn belli etmişti ama bu kadar da erken değildi . Şimdiden böyleyse ilerde ne olur düşünemiyorum . ☹️Zaten boyunda kısa 😬
Of benim de öyle ya.. aynanın önünde geçerken inanamıyorum büyüklüğüme. 😞 7ay sonra neye benzicem bilmiyorm

Ya inş öyledir korkuyorum internette silik çızgi kimyasal fln birseyler yazıyor
Benimkide böyle silikti kimyasal değil doğal gebelik yaşıyorum, sancılar oluyor bende hala devam ediyor. Folik asite başlayın içmiyorsanız ne olur ne olmaz, kan testi verebilirsiniz acilde de hakkınızda hayırlısı olsun umarım sağlıklı bir gebeliktir

X