- 22 Ocak 2013
- 196
- 91
Bebek geliyorum diyor resmen daha 5 gün varken gayet net çıkmış erken döllenme olmuş sanırım hayırlı olsun :)Merhaba kızlar gece idrar testi yaptım silik çıktı bata 5 gün var gögüslerime dokunamıyorum ama sürekli degil de ara ara regli olcak gibi agrım oluyo sizce hamilemiyim regli mi olcam acabaEki Görüntüle 2890254
Çok teşekkür ederim inşllah dediğiniz gibidir allah isteyen herkese versin sancım olunca korkuyorumBebek geliyorum diyor resmen daha 5 gün varken gayet net çıkmış erken döllenme olmuş sanırım hayırlı olsun :)
İkiz mi sizinkilerde keseyi görebildiniz mi ?İnşallah canım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar gece idrar testi yaptım silik çıktı bata 5 gün var gögüslerime dokunamıyorum ama sürekli degil de ara ara regli olcak gibi agrım oluyo sizce hamilemiyim regli mi olcam acabaEki Görüntüle 2890254
Hiç bilmiyorum biz daha keseyi göremedikİkiz mi sizinkilerde keseyi görebildiniz mi ?
Çok tesekkür ederim inş benimledir darısı tüm isteyenlereHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahİlk zamanlar regl ağrısı oluyor benim regl tarihim geçtikten sonra kesildi .
Gebesin hayırlı olsunMerhaba kızlar gece idrar testi yaptım silik çıktı bata 5 gün var gögüslerime dokunamıyorum ama sürekli degil de ara ara regli olcak gibi agrım oluyo sizce hamilemiyim regli mi olcam acabaEki Görüntüle 2890254
Oyy Masallah bebek geliyor bile.Hatta erken döllenmiş.Teste erken çıkmış.Hayirli olsun.Bende ilk göğüs hassasiyeti ile anladim.Ve kasık ağrıları.Adetten önce başlamıştı.Merhaba kızlar gece idrar testi yaptım silik çıktı bata 5 gün var gögüslerime dokunamıyorum ama sürekli degil de ara ara regli olcak gibi agrım oluyo sizce hamilemiyim regli mi olcam acabaEki Görüntüle 2890254
Canım ben dün akşam 1 içtim bu sefer. Çünkü elim ayağım dökülüyodu. Beni de felaket etkiliyo midem de süper olmuyodu. Bugun bi taneyle daha iyiyimKızlar nasıl dayanıyorsunuz sıcaklara.Daha beter bulantim artıyor.Prilam bende mide yanması yapıyor ve aşırı halsizlik.Direniyorum ilaçsız ama çok zorluyor.Bunun bayramı var et kokusu var.Nasil geçecek o günler ya.
Süper çıkmış maşallahMerhaba kızlar gece idrar testi yaptım silik çıktı bata 5 gün var gögüslerime dokunamıyorum ama sürekli degil de ara ara regli olcak gibi agrım oluyo sizce hamilemiyim regli mi olcam acabaEki Görüntüle 2890254
Çok teşekkür ederim sizde bekliyorsanız darısı size olsunSüper çıkmış maşallahHem de bata 5 gün var , minik geliyoo inşallah
Ya inş öyledir korkuyorum internette silik çızgi kimyasal fln birseyler yazıyorOyy Masallah bebek geliyor bile.Hatta erken döllenmiş.Teste erken çıkmış.Hayirli olsun.Bende ilk göğüs hassasiyeti ile anladim.Ve kasık ağrıları.Adetten önce başlamıştı.
Evet karnimin sagi ve solu baya morKizlar kan sulandırıcı iğne kullananlar morarma yada kanama oldumu hiç vurduğunuz yerde?
Evet karnimin sagi ve solu baya morKizlar kan sulandırıcı iğne kullananlar morarma yada kanama oldumu hiç vurduğunuz yerde?