2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba kızlar bende mart annesi olucam inşallah ayın 28.ine randevum var kalp atışı için zaman geçmiyor daha on gün varr ara ara kasık yumurtalık rahim ve karın ağrıları oluyor normal midir ya bide hep şişkinlik gaz var karnımda pantolon giyince asla rahat edemiyorum

Bebek geliyorum diyor resmen daha 5 gün varken gayet net çıkmış erken döllenme olmuş sanırım hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah İlk zamanlar regl ağrısı oluyor benim regl tarihim geçtikten sonra kesildi .

Oyy Masallah bebek geliyor bile.Hatta erken döllenmiş.Teste erken çıkmış.Hayirli olsun.Bende ilk göğüs hassasiyeti ile anladim.Ve kasık ağrıları.Adetten önce başlamıştı.

Kızlar nasıl dayanıyorsunuz sıcaklara.Daha beter bulantim artıyor.Prilam bende mide yanması yapıyor ve aşırı halsizlik.Direniyorum ilaçsız ama çok zorluyor.Bunun bayramı var et kokusu var.Nasil geçecek o günler ya.

Canım ben dün akşam 1 içtim bu sefer. Çünkü elim ayağım dökülüyodu. Beni de felaket etkiliyo midem de süper olmuyodu. Bugun bi taneyle daha iyiyim Midem bile daha iyi. Ben anlamadım nasıl oluyo

Merhaba kızlar. Size bir şey soracağım ben de bugün test yaptırdım ve değerim 22 çıktı. İki gün önceki değerim 5’ti. En son adet tarihim 26 Haziran ama ben 6 temmuzda aşılama yaptırdım. Allah kısmet eder de hamileliğim sağlıklı ilerleyip doğum yaparsam hangi ayda doğar?

Merhaba kizlar bende bat 6 temmuz.kismetse martta inşallah ikinci kez anne olacağım.kan testi 6 temmuzda yaptım 106 çıktı.ondan sonra henüz doktora gitmedim.doktorum bayramdan sonra mesaiye başlayacakmis.inslalah o zmana kadar herşey çok iyi ilerler ve belki de kalbini dinlerim.o zmana 8 haftalık olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…