2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah kesenin büyüklüğüyle ilgili bir şey dedi mi doktor mm olarak ben de 5 haftayım
Gayet iyi gördü güzel yere yerleşmiş dedi tam 5 haftalığa uygun bi kese boyutu dedi hatta fotoğrafta altta kaç mm yazıyo canımm Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallahhh

Bence bu konuda hassas olmamız cok normal, heyecanımız cook normal ınşallah sonraki muayene daha güzel neşeli geçer de moralin düzeliiirrrr

Kizlar kan sulandırıcı iğne kullananlar morarma yada kanama oldumu hiç vurduğunuz yerde?

Merhaba Nisan ayinda bir düşük yapmıştım simdi tekrar hamileyim. An itibari ile 7 haftalık. Kalp atisini 6+4 de duyduk çok şükür. Küçük bir kanama alani var bende igne kullandım. Kalp atisi duymadan progestan vermedi doktor. Bir kac gundur kullanıyorum sersem gibiyim. Iki haftadır midem ağzımda onun icin bir ilac vermedi. Sikayet etmiyorum ama ne halim var ne dermanım. Insallah Rabbımin izniyle sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip hayırlısı ile kucaklarimiza aliriz kuzularimizi

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah çok güzel bir gebelik süreci geçirirsin bebeğini sağ salim kucağına alırsın dualarım seninle

Kızlar merhabalar bende regl den 7 gün önce HCG testi 85 çıktı hamile olduğumu kendim anladım daha bayram sonu tekrar test yaptircam 7 haftalıkken gitsem kalp atışını duyarım değil mi. Bu arada bu 28 mart tahmini doğum tarihi çıkıyor Duygularım bir acayip bosluktayim sanki mutlu olamıyorum bu kadar isterken bu garipliği anlamıyorum. Sabahları ishal oluyorum ve 6 veya 7 sonra hiç uyuyamıyorum

İstanbulda ozel yada devlet hangi hastane yada hangi doktora gidiyorsunuz yazar mısınız
Devlette ilk gittiğimde kaset test çift çizgi oldu HCG testi için gittim azarlar gibi davrandı sonucu aldım kendim baktım
Şimdi tekrar 7 haftada gidicem devlete
özele doğuma yakın gidip doğum özelde olsun istiyorum o günlere gelirsem.
Şimdi gitmem için devlet sonrası için özel tavsiye ihtiyacım var

Geçmiş olsun canım herşey iyi olur diye düşün şimdi nasılsın doktora nereye gidiyorsun

Hangi doktora gidiyorsunuz geçmiş olsun ama o annem dede olmuş zamanında

Canım beta hcg ilk baştan bu yana kaç çıkıyor ikiz ya ondan sordum
Geçmiş olsun

Ben kolan şiili lale vuslat bakıra gidiyorum çok çok memnunum kuzum ilk görüşmemizde çok rahatlattı her şeyi açıkladı soracağım soru bile kalmadı onunla devam etmeyi düşünüyorum

Ben kolan şiili lale vuslat bakıra gidiyorum çok çok memnunum kuzum ilk görüşmemizde çok rahatlattı her şeyi açıkladı soracağım soru bile kalmadı onunla devam etmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim cevap için hayırlı uğurlu olsun

Şişli kolan orası iyi eskiden yaşadım bekarken o tarafta bakinca anladım nerde olduğunu şimdi Anadolu yakası

Şişli kolan orası iyi eskiden yaşadım bekarken o tarafta bakinca anladım nerde olduğunu şimdi Anadolu yakası
Ama ücret konusunda bilgim yok ben sigorta yaptırmıştım karşılıyor şimdilik her şeyi vaeup ayakasında çağlayan metrobüs durağına yakınn anadolu yakasında hiç yok bildiğim doktorr liv hospital vadi istanbulda doğa seçkin var kolan hastanesindeydi ben hamile kalmadan önce ona gitmiştim keşke kalsaydı bal gibi doktor orada sigortam geçmediği için gidemiyorum ama 2 can 1 hayat mı neydi adı öyle bir sigorta var hamileyken yaptırdığın. Geçiyor o hastanede araştırın isterseniz düşünüyorsanız yanii

Hangi doktora gidiyorsunuz geçmiş olsun ama o annem dede olmuş zamanında
Ben şu an şehir dışındayım o yüzden sadece telefonla irtibat kurabildim. Acil doktoru verdi ilacı benim doktorumda kullan dedi. Evet benim annemde 2 hamileliğinde yaşamış hatta kime anlatsam bende de oldu diyor. Sanırım bu haftalarda normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…