2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kişiden kişiye göre değişir sezaryenin toparlanma süreci. Kardeşim sezaryen oldu 3ay kendine gelemedi mesela 🤷🏻‍♀️ Kimisi de ertesi gün dikişlerine rağmen hoplayıp zıplıyor 😂
Ay inşallah bende o hoplayan ziplayanlardan olurum😊tabiki herkesin acı esogi farklı hepimize kolay doğumlar

😂Hoplayip zıplayanlardan biri de Bnm kardesim 😅
Maşallah canım benim 🧿 darısı bu doğumuna da olur inşallah ağrısız acısız 🤲🏻 Bu normal doğuma girenlerin yaptığı hareketleri gördükçe aklım çıkıyor bebek fırlıcak diye 🤣 ben şu haftamda bile karnımı tutarak yürüyorum niye bilmiyorum 😂

Kızlar bu hafta ev taşıdığım icin cooook yoruldum. Aşırı bel ağrısı yaşıyordum ama bugun biraz önce cok farklı bir kasilma ve bel ağrısı yaşadım bicak saplanir gibi kesildim kaldım. Aglama krizine gireceke kadar ama suan geçti . bebeğim suan hareketli o zamana kadar hic hareket hissetmedim bugun hep ayakta hareketliydim ondan heralde kanamam falan yok bebekte hareketli yorgunlugun verdiği bel ağrım var yinede simdi gitmeli miyim kontrol amaçlı endislenmeli miyim sizce

Hic doğum yapmadım ama hep normal doğum gözümü korkutmustur benim😬 oh en iyisi benimki kes al 😊 tabi sonrası ne olur bilmem😱
Ay anneme kalsa sezaryen çok kotu. Bilmem ne. Yok yani vücut elvermiyorsa napalim. Bir de geçen tutmuş sezaryende için temizleniyor, normal doğumda temizleniyor diyor. Yahu dedim plesantayi içerde falan mı biraktiklarini sanıyorsun acaba? 😂😂😂 Dedim 34 sene önceki gibi değil hiçbir şey. Okumadan yorum yapmayın her şeye 😂😂

Kızlar bu hafta ev taşıdığım icin cooook yoruldum. Aşırı bel ağrısı yaşıyordum ama bugun biraz önce cok farklı bir kasilma ve bel ağrısı yaşadım bicak saplanir gibi kesildim kaldım. Aglama krizine gireceke kadar ama suan geçti . bebeğim suan hareketli o zamana kadar hic hareket hissetmedim bugun hep ayakta hareketliydim ondan heralde kanamam falan yok bebekte hareketli yorgunlugun verdiği bel ağrım var yinede simdi gitmeli miyim kontrol amaçlı endislenmeli miyim sizce

Canım ben de taşınma sürecinde çok tutuldum, bende fıtık da var ekstra ekstra ağrı çektim. Magnezyum içtim o dönemde hergün, iyi geliyor. Dinlen toparlarsın💜

Sen hareket ederken bebek oynasa da hissetmiyorsun ben onu keşfettim. Magnezyum varsa iç mutlaka. Kasılma ile agrini alır. Bir de parol iç. Rahatlarsın. Kanaman vs yoksa gitmene gerek yok bence. Oynadığını da hissettiysen tamamdır.

Ben şunu anladım ki ikisi de bunyenle alakalı . Ben normal doğum yaptım dikisimde azdı . Epidural de aldım . Doğumdan yürüyerek çıktım . Kardeşim genel anestezi sezeryan oldu . Anesteziyi atana kadar gözünü bile açmadan aciyor açıyor dedi . Anesteziyi atınca ne zaman kalkiCam ayağa ya deyip duruyordu . Ayağa bı kalktı . Maşallah ne ağrı ne sızı ne de gaz sancısı oldu . Onu görünce sezeryan korkum gitti Bnm de resmen. Sadece sezeryan falan olursam bunda genel anestezi almayı düşünmüyorum . Çünkü bı anda uyandığı için ağrıyı da bı anda hissetti . Anestezi atana kadar çok da kendinde değildi . Spinalde yavaş yavaş uyuşukluk geçtiği için ağrıyı tolere etmek daha kolay oluyormuş .
Ben doğumu hiç düşünmüyorum..Allah büyüktür.
Bir şekilde olur diyorum. İlk bebek te de o şekilde düşünmüştüm. Ne olduğunu anlamadan bebek kucağımdaydi elhamdülillah.
Siz de pek düşünmeyin sakin olmaya çalışın.
Sadece gecen serklaj ta sninal anestezi oldum. Bir daha gerekmedikçe olmak istemem.
Ayaklarını bacaklarini his etmemek ne kadar zor birsey mış.
Birde epey uyuşukluk devam etti. 5 saate anca his ettim. Üstüne bir de gaz sancısı eklendi. Bütün gece ölüyorum sandım.
Yan etkisi olabilir. Herkesin vücudu farklı bu durumda.

Hamilelik sürecinde ne kimsenin doğum hikayesini dinleyin ne de fikrini sorun. Herkesin öyküsü kendine özel zor ya da kolay ama çevremiz bizim motivasyonumuzu kırmaya maşallah pek hevesli.

Normalde benim normal doğumdan deli gibi çekinmem lazım çünkü ablamların normal doğum hikayeleri çok iyi değil ama ben ona rağmen normal düşünüyorum 🌸 biraz kafayı rahat tutmak da gerekiyor. Ben bir ebeyle çalışacağım bu süreçte. Bir yerden sonra endişelenirsem danışacağım biri olması beni rahat hissettiriyor.

Ben dün biraz valorant oynadım o ara baya hareketliydi 😂 Yarın gene deniyim bakim valorant oynarken hareket edicek mi gene
Ay şaka yapıyosun sabahtan akşama kadar pcde oyun oynuyorum hep tekmeliyo 🤣 bizim bebeler gamer olcak kesin. Evde herşeyi hazır nintendosundan tutda psn e kadar 😂 bize player 2 geliyo desene :D

Ay şaka yapıyosun sabahtan akşama kadar pcde oyun oynuyorum hep tekmeliyo 🤣 bizim bebeler gamer olcak kesin. Evde herşeyi hazır nintendosundan tutda psn e kadar 😂 bize player 2 geliyo desene :KK70:
Valla bizimki kesin gamer olacak anası babası oyun delisi 😂😂

Hamilelik sürecinde ne kimsenin doğum hikayesini dinleyin ne de fikrini sorun. Herkesin öyküsü kendine özel zor ya da kolay ama çevremiz bizim motivasyonumuzu kırmaya maşallah pek hevesli.

Normalde benim normal doğumdan deli gibi çekinmem lazım çünkü ablamların normal doğum hikayeleri çok iyi değil ama ben ona rağmen normal düşünüyorum 🌸 biraz kafayı rahat tutmak da gerekiyor. Ben bir ebeyle çalışacağım bu süreçte. Bir yerden sonra endişelenirsem danışacağım biri olması beni rahat hissettiriyor.
Çok doğru katılıyorum. Çok olumsuz etkilendiğim hikayeler oldu artık bakmıyorum hiç birine 🤷🏻‍♀️ Kafama taktığım bir konuda değil aslında olursa önceliğim normal diyorum gerekirse sezaryende olur 👍🏻

Eklentiler

• BD9027D4-C479-415D-8E07-21C740E7E310.webp
    BD9027D4-C479-415D-8E07-21C740E7E310.webp
    20 KB · Görüntüleme: 42
Valla bizimki kesin gamer olacak anası babası oyun delisi 😂😂
Ay şaka yapıyosun sabahtan akşama kadar pcde oyun oynuyorum hep tekmeliyo 🤣 bizim bebeler gamer olcak kesin. Evde herşeyi hazır nintendosundan tutda psn e kadar 😂 bize player 2 geliyo desene :KK70:
Hahahah bizimki de aynı kesin. Bizde de PS var bende devamlı oynuyorum. Sinirlenince vuruyor 😂😂😂

Ben sling denicem orda durursa o halde oynarım 😂

Çok güldüm yaa 😂😂

Şimdiden alışıyolar oyuna 😁

Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Ben aklına ne gelirse oynuyorum herşey var ben de 🤣 fps pek sevmiyorum ama valo oynamadım cunku cs den nefret geldi :D daha chill takılıyorum bu ara sinir bebişi de etkiliyo 🤣

Back
X