- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cok tatlilarBen bunları sipariş ettim . 177 lira tutuyordu 127 ye geldi .
Hareket ediyor mu devamlı? Hareket varsa korkma. Ve sakin ol. Bebek senin her düşünceni hissediyor.
Benim bazen tüm gün sessiz oluyor gece bi başlıyo sonra gene sessizBen daha bu haftalarda sabah öğle ve akşam düzenli tekmeler hissediyorum gece beraber uyuyoruz![]()
Benimde hiç alacağım yoktu ama evime yakin letgoda denk geldi oda Ikea mama sandalyesi ve sisme minderi kılıfı 50 TL olur deyince aldım Allah yardimcim oluyor her türlü şükür.. Yıkandı hijyen sağlandı kızım buyusunde otursun diye bekliyor ne duygusal hazırlık bunlar yüzünü görmek için öpmek için emzirmek için bile sabırsızlıkla bekliyorumAhahaha aynı ben, bende geçen gün eşime dedim mama sandalyesi de mi alsak diyeBiz de odayı bu ay en geç önümüzde ki ay halletmemiz lazım küçük şeyler göze batmıyor ama büyük olan şeyler de arada ki fark 200 den aşağı olmuyor
Çok teşekkürler canımmEdiyor çok şükür kıpır kıpır elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum
Z zahrada nice mutlu yaşların olsun bebisinle birlikte
Birde sezeryan olan anneler depend falan almak lazımmı kanama oluyormu, lohusa geceliğimi daha iyi yoksa pijamamı bebisle alakali çoğu şeyi okuyoruz ama sezeryan doğumda annenin ihtiyaçlarına dair birsey bulamiyorumekstra bu önemli diyebileceginiz birsey varsa tecrübeli anneler yoksa ben ne almalıyım ne almamaliyim bilemiyorum ne varsa doldurucam
![]()
Herkesin aynı olmuyor benimde bazen günde 3 sefer duyuyorum bugün bütün gün yoktu aksam duydum sadeceBenim bazen tüm gün sessiz oluyor gece bi başlıyo sonra gene sessiz![]()
Ben seslenince anında tekmeliyo sessiz kalırsa uyandırıyorumBenim bazen tüm gün sessiz oluyor gece bi başlıyo sonra gene sessiz![]()
Mecburi sezaryen mi canım kendi isteğin miÇok teşekkürler canımm
Ben sezaryen olcam 2 paket l beden depend aldım 35e düşmüştü 1 pakette orta alırım ama l çok rahat oluyomuş dikiş falan rahatsız etmiyomuş araştırdığım kadarıyla böyle ama tecrübeli anne yorumları için de bir köşede bekleyeyim![]()
10 gün içinde geliyormuş ama kargo ucretini sormadim sorayim. Bir arkadasim hep siparis veriyorKızlar next ten yakın zamanda alışveriş yapan var mı ? Fiyatlar zaten uçmuş da kargo ücreti nasıl geliyo acaba![]()
Fiyatlar çok fena maalesef artık 2. Dünya ülkesi bile değiliz çok yazık ne hale geldikKızlar merhaba. 1 haftadır yurtdisinda bir iş seyahatindeydim. Okumaya çalıştım yazdıklarınızı. Gelmeden vaktim oldu ogluşa primark ve nextten alisveris yaptim. Hala kura ragmen cogu şeyin TRden daha ucuz oluşu çok üzücü gerçekten. 3 6 ay sadece zibin ve ince tisort gibi seyler aldim yaza denk gelecek giydirmeyiz cok diye. Kalanları 0 3 ay ve 6 9, 9 12 aldım. Doğduktan sonra giderim tekrar ama begendigim şeyleri aldim. Kundak, yakalik alt acma yatagi ve büyüme zamanini isaretleyebildigimiz bir battaniye aldim.
Islak mendil konuşulmuş ben almayacagim. Makyaj bile yapmiyorum kimyasal var icinde diye sadece icerigini bildiğim ve arastirdigim bazı markaları kullaniyorum. Yazik yeni dogana kullanmam o mendilleri. Pamuk ıslak su yeter. Bez icin de hala almadim. Ilk 40 gun sonra yikanabilire gecicem sonrasinda da tuvalet iletişimi becerirsem o sekilde devam edicem.
Kendi isteğim aşkım normal yapcak sebep bulamıyorumMecburi sezaryen mi canım kendi isteğin mi
Herşeyin hayırlısı yavruşKendi isteğim aşkım normal yapcak sebep bulamıyorumbeni ne beklediğini göreyim makyajımı saçımı yaptırıp gireyim çıkayım
kesi dikiş ihtimali sancı çekip çekip sezaryene dönme ihtimali belirsizlik beni çok yıpratıyo ama normal için iknaya da açığım faydası falan bilmiyorum
![]()
Teşekkür ederim canımYaa cok tatlilarguzel gunlerde giyinsin bebis
Normal doğum daha iyi. Ayakta girip cikiyorsun. Bir de ayağa kalkmak daha hızlı oluyor.Kendi isteğim aşkım normal yapcak sebep bulamıyorumbeni ne beklediğini göreyim makyajımı saçımı yaptırıp gireyim çıkayım
kesi dikiş ihtimali sancı çekip çekip sezaryene dönme ihtimali belirsizlik beni çok yıpratıyo ama normal için iknaya da açığım faydası falan bilmiyorum
![]()
Hic doğum yapmadım ama hep normal doğum gözümü korkutmustur benimNormal doğum daha iyi. Ayakta girip cikiyorsun. Bir de ayağa kalkmak daha hızlı oluyor.
Ha tabi bu senin catinla da alakalı. Belki normal doğum olmayacak. 37.38. haftada belli olacak şeyler bunlar![]()
Ben şunu anladım ki ikisi de bunyenle alakalı . Ben normal doğum yaptım dikisimde azdı . Epidural de aldım . Doğumdan yürüyerek çıktım . Kardeşim genel anestezi sezeryan oldu . Anesteziyi atana kadar gözünü bile açmadan aciyor açıyor dedi . Anesteziyi atınca ne zaman kalkiCam ayağa ya deyip duruyordu . Ayağa bı kalktı . Maşallah ne ağrı ne sızı ne de gaz sancısı oldu . Onu görünce sezeryan korkum gitti Bnm de resmen. Sadece sezeryan falan olursam bunda genel anestezi almayı düşünmüyorum . Çünkü bı anda uyandığı için ağrıyı da bı anda hissetti . Anestezi atana kadar çok da kendinde değildi . Spinalde yavaş yavaş uyuşukluk geçtiği için ağrıyı tolere etmek daha kolay oluyormuş .Kendi isteğim aşkım normal yapcak sebep bulamıyorumbeni ne beklediğini göreyim makyajımı saçımı yaptırıp gireyim çıkayım
![]()
Kişiden kişiye göre değişir sezaryenin toparlanma süreci. Kardeşim sezaryen oldu 3ay kendine gelemedi meselaHic doğum yapmadım ama hep normal doğum gözümü korkutmustur benimoh en iyisi benimki kes al
tabi sonrası ne olur bilmem
![]()