2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar trenyol kupon vermiş belli bebek magazalari da 150 liraya 50 lira indirim . Ben uygun fiyatlı biseyler sipariş ettim ama carters falan da vardı . Bı saat sonra biticek .bı bakın isterseniz belki lazım olan biseyler olur

Ben bunları sipariş ettim . 177 lira tutuyordu 127 ye geldi .

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-07-22-39-32-019_trendyol.com.webp
    Screenshot_2021-11-07-22-39-32-019_trendyol.com.webp
    23 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2021-11-07-22-38-35-860_trendyol.com.webp
    Screenshot_2021-11-07-22-38-35-860_trendyol.com.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2021-11-07-22-38-23-246_trendyol.com.webp
    Screenshot_2021-11-07-22-38-23-246_trendyol.com.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2021-11-07-22-37-52-899_trendyol.com.webp
    Screenshot_2021-11-07-22-37-52-899_trendyol.com.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 60
Hareket ediyor mu devamlı? Hareket varsa korkma. Ve sakin ol. Bebek senin her düşünceni hissediyor.

Ediyor çok şükür kıpır kıpır elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum 🥰🥰

Z zahrada nice mutlu yaşların olsun bebisinle birlikte 🥰🥰

Birde sezeryan olan anneler depend falan almak lazımmı kanama oluyormu, lohusa geceliğimi daha iyi yoksa pijamamı bebisle alakali çoğu şeyi okuyoruz ama sezeryan doğumda annenin ihtiyaçlarına dair birsey bulamiyorum 🤷🏼‍♀️ekstra bu önemli diyebileceginiz birsey varsa tecrübeli anneler yoksa ben ne almalıyım ne almamaliyim bilemiyorum ne varsa doldurucam 😂😇

Ahahaha aynı ben, bende geçen gün eşime dedim mama sandalyesi de mi alsak diye 😂😂 Biz de odayı bu ay en geç önümüzde ki ay halletmemiz lazım küçük şeyler göze batmıyor ama büyük olan şeyler de arada ki fark 200 den aşağı olmuyor
Benimde hiç alacağım yoktu ama evime yakin letgoda denk geldi oda Ikea mama sandalyesi ve sisme minderi kılıfı 50 TL olur deyince aldım Allah yardimcim oluyor her türlü şükür.. Yıkandı hijyen sağlandı kızım buyusunde otursun diye bekliyor ne duygusal hazırlık bunlar yüzünü görmek için öpmek için emzirmek için bile sabırsızlıkla bekliyorum 🙏

Ediyor çok şükür kıpır kıpır elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum 🥰🥰

Z zahrada nice mutlu yaşların olsun bebisinle birlikte 🥰🥰

Birde sezeryan olan anneler depend falan almak lazımmı kanama oluyormu, lohusa geceliğimi daha iyi yoksa pijamamı bebisle alakali çoğu şeyi okuyoruz ama sezeryan doğumda annenin ihtiyaçlarına dair birsey bulamiyorum 🤷🏼‍♀️ekstra bu önemli diyebileceginiz birsey varsa tecrübeli anneler yoksa ben ne almalıyım ne almamaliyim bilemiyorum ne varsa doldurucam 😂😇
Çok teşekkürler canımm
Ben sezaryen olcam 2 paket l beden depend aldım 35e düşmüştü 1 pakette orta alırım ama l çok rahat oluyomuş dikiş falan rahatsız etmiyomuş araştırdığım kadarıyla böyle ama tecrübeli anne yorumları için de bir köşede bekleyeyim 😂😂

Çok teşekkürler canımm
Ben sezaryen olcam 2 paket l beden depend aldım 35e düşmüştü 1 pakette orta alırım ama l çok rahat oluyomuş dikiş falan rahatsız etmiyomuş araştırdığım kadarıyla böyle ama tecrübeli anne yorumları için de bir köşede bekleyeyim 😂😂
Mecburi sezaryen mi canım kendi isteğin mi

Kızlar merhaba. 1 haftadır yurtdisinda bir iş seyahatindeydim. Okumaya çalıştım yazdıklarınızı. Gelmeden vaktim oldu ogluşa primark ve nextten alisveris yaptim. Hala kura ragmen cogu şeyin TRden daha ucuz oluşu çok üzücü gerçekten. 3 6 ay sadece zibin ve ince tisort gibi seyler aldim yaza denk gelecek giydirmeyiz cok diye. Kalanları 0 3 ay ve 6 9, 9 12 aldım. Doğduktan sonra giderim tekrar ama begendigim şeyleri aldim. Kundak, yakalik alt acma yatagi ve büyüme zamanini isaretleyebildigimiz bir battaniye aldim.
Islak mendil konuşulmuş ben almayacagim. Makyaj bile yapmiyorum kimyasal var icinde diye sadece icerigini bildiğim ve arastirdigim bazı markaları kullaniyorum. Yazik yeni dogana kullanmam o mendilleri. Pamuk ıslak su yeter. Bez icin de hala almadim. Ilk 40 gun sonra yikanabilire gecicem sonrasinda da tuvalet iletişimi becerirsem o sekilde devam edicem.
Fiyatlar çok fena maalesef artık 2. Dünya ülkesi bile değiliz çok yazık ne hale geldik 🤦
Ben de pamuk ve su düşünüyorum sürekli ılık su hazırlamakla ilgili de şöyle bir fikrim var ne kadar mantıklı olur bilmem ama 2 litrelik bir termos alır içine uygun sıcaklıkta su koyup ondan kullanırım dedim artık ya tutarsa 🙈
Zaten YBB kullanıp ilk birkaç günden sonra da Tİ düşündüğüm için zaten poposu yıkanacak çok da gerek kalmayacak umarım 🙏
Dışarı çıkma durumlarında da 500 ml lik bir termos iş görür bence 😊

Mecburi sezaryen mi canım kendi isteğin mi
Kendi isteğim aşkım normal yapcak sebep bulamıyorum 😂😂😂 beni ne beklediğini göreyim makyajımı saçımı yaptırıp gireyim çıkayım 😂 kesi dikiş ihtimali sancı çekip çekip sezaryene dönme ihtimali belirsizlik beni çok yıpratıyo ama normal için iknaya da açığım faydası falan bilmiyorum 😅

Kendi isteğim aşkım normal yapcak sebep bulamıyorum 😂😂😂 beni ne beklediğini göreyim makyajımı saçımı yaptırıp gireyim çıkayım 😂 kesi dikiş ihtimali sancı çekip çekip sezaryene dönme ihtimali belirsizlik beni çok yıpratıyo ama normal için iknaya da açığım faydası falan bilmiyorum 😅
Herşeyin hayırlısı yavruş 🤲🏻 ben de normaldeki o makata kadar kesik atılmasından tırsıyorum ama onun dışında normalde benim için öncelikli tabi çınarinyo teşrif ederse 🤣 normal sezaryene göre daha çabuk toparlanmanı sağlıyor ama dr sezaryeni uygun görürse o da olur herşeye okeyim ama epiduralsiz olmaz 🙅🏻‍♀️ Bu ara kafayı sıyırdım sürekli iki doğum yöntemini de araştırıyorum. İkisinin de artısı eksisi var tabi 🤷🏻‍♀️ Yeterki sağlıklı olalım 💖

Normal doğum daha iyi. Ayakta girip cikiyorsun. Bir de ayağa kalkmak daha hızlı oluyor.
Ha tabi bu senin catinla da alakalı. Belki normal doğum olmayacak. 37.38. haftada belli olacak şeyler bunlar 😀

Normal doğum daha iyi. Ayakta girip cikiyorsun. Bir de ayağa kalkmak daha hızlı oluyor.
Ha tabi bu senin catinla da alakalı. Belki normal doğum olmayacak. 37.38. haftada belli olacak şeyler bunlar 😀
Hic doğum yapmadım ama hep normal doğum gözümü korkutmustur benim😬 oh en iyisi benimki kes al 😊 tabi sonrası ne olur bilmem😱

Ben şunu anladım ki ikisi de bunyenle alakalı . Ben normal doğum yaptım dikisimde azdı . Epidural de aldım . Doğumdan yürüyerek çıktım . Kardeşim genel anestezi sezeryan oldu . Anesteziyi atana kadar gözünü bile açmadan aciyor açıyor dedi . Anesteziyi atınca ne zaman kalkiCam ayağa ya deyip duruyordu . Ayağa bı kalktı . Maşallah ne ağrı ne sızı ne de gaz sancısı oldu . Onu görünce sezeryan korkum gitti Bnm de resmen. Sadece sezeryan falan olursam bunda genel anestezi almayı düşünmüyorum . Çünkü bı anda uyandığı için ağrıyı da bı anda hissetti . Anestezi atana kadar çok da kendinde değildi . Spinalde yavaş yavaş uyuşukluk geçtiği için ağrıyı tolere etmek daha kolay oluyormuş .

Hic doğum yapmadım ama hep normal doğum gözümü korkutmustur benim😬 oh en iyisi benimki kes al 😊 tabi sonrası ne olur bilmem😱
Kişiden kişiye göre değişir sezaryenin toparlanma süreci. Kardeşim sezaryen oldu 3ay kendine gelemedi mesela 🤷🏻‍♀️ Kimisi de ertesi gün dikişlerine rağmen hoplayıp zıplıyor 😂

Back
X