2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
kızlaaarr herkese selamm.. bizi de çıkarmadı, hatta 2-3 gün daha gözetim altında kalın dedi. Hastaneye gittiğim gün enfeksiyon boğazında, ciğere inmemiş dedi, ertesi gün kontrol ettiğinde ciğerden ses geliyor inmiş dedi ve kapsamlı bir hastaneye sevk etti.. antibiyotik şurup ve ilaçlı hava veriyorum. Hava ciğerlerdeki iltihabı balgamla atmasını sağlayacakmış.. memeyi hepten istemiyor, resmen hayatta kalacak kadar emiyor.. 50 günlük bebeğe sağdığım sütü çay bardağıyla veriyorum 🥹🥹
Canım selamlar belirtiler neydi. Benim bebişte de hırıltı var inanılmaz. Öksürük yok ama çok hırıltılı burundan değil bronşlardan geliyor belli düzenli burnunu temizliyorum serum fizyolojik ile bir de günde 2 kere hava veriyorum nebülizatörün içine serum fizyolojik koyup. Çok geçmiş olsun

Canım çok minik minik öksürükle başladı, ben açıkçası toz kaçmıştır, tükürüğü kaçmıştır galan diye düşündüm, sonra yavaş yavaş şiddetlenmeye başladı 4 gün içinde bu hale geldik, cuma çok huzursuzdu, uyumadı falan tam da atak haftasına gelince herhalde atak başladı diye düşündük ama pazar günü faciaydı, ağrısından acısından kafasına gözüne vurmaya başladı 50 günlük bebek.. ben o zaman bekleyerek hata yaptığımı anladım.. bize antibiyotik şurup veriliyor günde 2 defa, bir de hava veriyoruz bir tane ilaçlı bir tane saf su sanırım karıştırıp buhar şeklinde ciğerleri açmaya çalışıyoruz.. öksürük çok şükür tamamen bitti gibi oldu. Günde 4 defa serum fizyolojik yapılacak demişler çünkü o da ciğerlere havanın gitmesi için çok önemli ama ben kıyamıyorum 2 defa yapıyorum.. Dr geldi muayene etti, iyi gördü dünden bugüne.. yarın eğer daha iyi olduğuna kanaat getirirse çıkaracak inşallah 🙏 dua edin teyzeler bize 🤲 nolur çocuklarınızda farklı olan bir şey görürseniz hafife almayın, onların şu an bağışıklıkları inanılmaz düşük, erken farkederseniz müdahale kolay olur, ama benim yaptığım hataya düşmeyin 🥹🥹🥹

Canım selamlar belirtiler neydi. Benim bebişte de hırıltı var inanılmaz. Öksürük yok ama çok hırıltılı burundan değil bronşlardan geliyor belli düzenli burnunu temizliyorum serum fizyolojik ile bir de günde 2 kere hava veriyorum nebülizatörün içine serum fizyolojik koyup. Çok geçmiş olsun

Kızlar bu ataklar ne zaman baslıyor bizim bugün 24. Gün ama dün aksamdan beri memede olmadığı her an çığlık çığlığa ağlıyor sesi kısılıyor. Uyutuyorum 5 dk sürmüyor uyanması çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Valla kucağımda tasıyıp gezdirmeye hoplatmaya gücüm kalmadı 😔 azıcık büyüselerde dertlerini anlasak
Aynı durumdayım yazdıklarınızla birebir bıraksam bütün gün emecek 26 günlüğüz biz de :(( halim ferim kalmadı lavaboya gidemiyorum

Ya benim bebise aksam yine biseyler oldu cok huysuzdu gaz cok var atamiyor emme konusunda da sinirli sinirli oluyor memeyi tutmak istemiyor kafasini surekli bir oraya bir buraya ceviriyor

Ya benim bebise aksam yine biseyler oldu cok huysuzdu gaz cok var atamiyor emme konusunda da sinirli sinirli oluyor memeyi tutmak istemiyor kafasini surekli bir oraya bir buraya ceviriyor
ZOrla memeyi tutturmaya calisiomusun. Benimkide oyle huysuzlandiginda birden memeyi itiyor ama zorla verince aliyo devam edio. Bide huysuzlugu aksamlari daha artiyor ozellikle 5 yada 6 gibi basliyor bir yada 2 saat suruyor. Sanırım kolik benimki. Yarin doktora gdcez sorcam ama benim tahminim o yönde :(

Kızlar ben mastit olmustum cumadan be antibiyotik kullanıyorum. Pazar günü acısı geçmişti o günden beri emzirmeye rahatlamaya basladım. Bu gece o korkunç acı geri geldi. Gerçekten dayanılmaz bir acı 😔 neden tekrarlamıs olabilir ilaç kullanırken ne yapmalıyıö tecrübesi olan var mı?

Canım çok minik minik öksürükle başladı, ben açıkçası toz kaçmıştır, tükürüğü kaçmıştır galan diye düşündüm, sonra yavaş yavaş şiddetlenmeye başladı 4 gün içinde bu hale geldik, cuma çok huzursuzdu, uyumadı falan tam da atak haftasına gelince herhalde atak başladı diye düşündük ama pazar günü faciaydı, ağrısından acısından kafasına gözüne vurmaya başladı 50 günlük bebek.. ben o zaman bekleyerek hata yaptığımı anladım.. bize antibiyotik şurup veriliyor günde 2 defa, bir de hava veriyoruz bir tane ilaçlı bir tane saf su sanırım karıştırıp buhar şeklinde ciğerleri açmaya çalışıyoruz.. öksürük çok şükür tamamen bitti gibi oldu. Günde 4 defa serum fizyolojik yapılacak demişler çünkü o da ciğerlere havanın gitmesi için çok önemli ama ben kıyamıyorum 2 defa yapıyorum.. Dr geldi muayene etti, iyi gördü dünden bugüne.. yarın eğer daha iyi olduğuna kanaat getirirse çıkaracak inşallah 🙏 dua edin teyzeler bize 🤲 nolur çocuklarınızda farklı olan bir şey görürseniz hafife almayın, onların şu an bağışıklıkları inanılmaz düşük, erken farkederseniz müdahale kolay olur, ama benim yaptığım hataya düşmeyin 🥹🥹🥹
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm hemencecik iyileşsin minik kuş. Paylaştığın için çok sağol benzer bir durum olursa ihmal etmemiş oluruz bizlerde 🙏🏻

Bebeği sarılık olanlar 1 ay kontrolünde tekrar değerine baktırdı mı? Baktırdıysa kaç çıktı? Tenş hala sarı geliyor bana ya

Bebeği sarılık olanlar 1 ay kontrolünde tekrar değerine baktırdı mı? Baktırdıysa kaç çıktı? Tenş hala sarı geliyor bana ya
Benim oğlum 15 günlüken 14 tü sarıılık değeri 1 aylık kontrolde hala sarıydı ama doktor gerek görmedi , azalmaya başlamış dedi , bana da çok sarı geliyordu ama doktorlar anlıyorlar renginden azalmaya başladığını

ZOrla memeyi tutturmaya calisiomusun. Benimkide oyle huysuzlandiginda birden memeyi itiyor ama zorla verince aliyo devam edio. Bide huysuzlugu aksamlari daha artiyor ozellikle 5 yada 6 gibi basliyor bir yada 2 saat suruyor. Sanırım kolik benimki. Yarin doktora gdcez sorcam ama benim tahminim o yönde :(
Ayni benim de aksamuzeri basliyor aksam da devam ediyor sabaha karsi kakasini yapmazsa yandik tum gun berbat oluyor ben anlamadim ikiniyor gazi da cikiyor bagirsaklarini cikarmak istiyor o derece

Ayni benim de aksamuzeri basliyor aksam da devam ediyor sabaha karsi kakasini yapmazsa yandik tum gun berbat oluyor ben anlamadim ikiniyor gazi da cikiyor bagirsaklarini cikarmak istiyor o derece
Doktora goturdunzmu hic. Biz yarin ilk defa goturcez bugune kdr goturemedik bikac aksilik yuzunden. Siz goturmuştunuz sanirim dimi. Kolik dedimi

E
Doktora goturdunzmu hic. Biz yarin ilk defa goturcez bugune kdr goturemedik bikac aksilik yuzunden. Siz goturmuştunuz sanirim dimi. Kolik dedimi
EVet goturduk kolik dedi 3 ay sonra gecer dedi gsz damlasi verdi sab simplex #reklam degil# ama bir ise yaramadi kimyon vericem yapcak baska birseyim yok gece hic uyumuyoruz zombi gibiyim gunduz de dalamiyor

Kızlar bir şey sorucam, bebekleri neden belli bir aya kadar oturtmayın diyorlar? Zararı ne? O pozisyonda hiç tutmamak gerekiyor doğru mu?

Kızlar siz 2saatte bir mi emziriyorsunuz ya benim bebeğim uyanmayınca ben kendim uyandırıp emzirmiyorum bazen 3saat bazen 4saat oluyor yanlış mı yapıyorum acaba

Kızlar dogumdan beri sutumun yetmemesiyle ugrasiyorum, denemedigim sey kalmadi, psikolojim de mahvoldu. Hep mama destegi ile ilerledim. Hala da oyle devam ediyoruz ama bayaa azalttik mamayi sukur. Bende en cok ise yarayan sey alkolsuz bira oldu, sizlerle de paylasmak istedim.
Bunu bu sabah yazdim sizlerle paylasacaktim belki faydasi olur diye. Sonra oglumu disciye getirdik, dil damak bagindan suphellenmisti emzirme danismanim, meme uclarim emzirme sonrasi iki yana bakiyordu cunku ve mastit oldum ustune apse yapti vs. Discide ortaya cikti ki hem damak bagi varmis, 4. Derece ( en yuksegi) hem de dil bagi gerideymis. Bu ikisi memeyi duzgun kavrayamamasina hem gaz problemlerine hem de benim sutumun azalmasina, mastit olmama neden olabilirmis. O kadar sinirliyim ki cocuk doktorumuza. Nasil anlamaz bunu? Bana cehennemi yasatti iki bucuk aydir. Gaz yuzunden cocuk uyuyamadi. Benim cektiklerimi zaten biliyorsunuz. Sizin de aklinizda bulunsun en olmadi kendiniz kontrol edin evde bi.

Back
X