Canım çok minik minik öksürükle başladı, ben açıkçası toz kaçmıştır, tükürüğü kaçmıştır galan diye düşündüm, sonra yavaş yavaş şiddetlenmeye başladı 4 gün içinde bu hale geldik, cuma çok huzursuzdu, uyumadı falan tam da atak haftasına gelince herhalde atak başladı diye düşündük ama pazar günü faciaydı, ağrısından acısından kafasına gözüne vurmaya başladı 50 günlük bebek.. ben o zaman bekleyerek hata yaptığımı anladım.. bize antibiyotik şurup veriliyor günde 2 defa, bir de hava veriyoruz bir tane ilaçlı bir tane saf su sanırım karıştırıp buhar şeklinde ciğerleri açmaya çalışıyoruz.. öksürük çok şükür tamamen bitti gibi oldu. Günde 4 defa serum fizyolojik yapılacak demişler çünkü o da ciğerlere havanın gitmesi için çok önemli ama ben kıyamıyorum 2 defa yapıyorum.. Dr geldi muayene etti, iyi gördü dünden bugüne.. yarın eğer daha iyi olduğuna kanaat getirirse çıkaracak inşallah

dua edin teyzeler bize

nolur çocuklarınızda farklı olan bir şey görürseniz hafife almayın, onların şu an bağışıklıkları inanılmaz düşük, erken farkederseniz müdahale kolay olur, ama benim yaptığım hataya düşmeyin