2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doktorun hastane neresi merak ettim çünkü çok mantıklı anlatmış

Canım yemekten sonra zaten agirim.aksamlari zaten aşırı ağırlık var gibi oluyor.
az fazla kacirsam kalbim kut küt nefes alamıyorum.
gece gündüz wc gidiyorum dışarıya bugün çıkarken 2 kere wc girdim 1 saat geçti kafede wc aradım nolur temiz olsun diye diye..
Birgün kayısı yemediysem wc afedersin çıkamıyorum.
Sonra kötü hissediyorum.
Ben normalde çok yürüyen biriyim 10000 adımı hep geçer yuruyusum
Şimdi tam anlamıyla huzurla yuruyemiyorum eve dönüyorum 😌
Magnezyumu ne kadar kullanıyorsunuz?
Ben günlük 800 mg alıyorum. Almadığım günler karnim cok ağrıyor ve wc ye çıkma.sikintisi yaşıyorum.
Şişlik ben de çok fazla oluyor. Akşamları yemek yemeğe korkuyorum. Akşam dediğim de saat 5ten sonra zaten birsey yemiyoruz.
Yemekten sonra nefes almaktan zorlanıyorum. Sağa sola zor dönüyorum hiç rahat değilim.
İlk hamileliğimde de öyleydi. Ben artık benim vücut yapim dan dolayı diye düşünüyorum.
Zaten minyon tipli insanım. Icerde fazla yer yok sanırım. Wc konusunda da sık gitme ihtiyacı duyduğumda zaten çok az çıkıyor.
O zaman biraz uzanmam gerekiyor. Sağa sola dönüyorum idrar kesenin pozisyonu düzelsin diye.
Biraz bekledikten sonra daha rahat idrar kesesi boşanıyor ve wc ihtiyacı kalmıyor.
Bunlari yaşayarak öğreniyorsun.
3. Cocugu Yapmaya vaktim olsaydı herhalde psikolojik daha rahat geçerdi. Çünkü vücudumu yaşayarak tanıdım.

Bu resim beni çok güldürdü 😂

Eklentiler

• Screenshot_20211107-121958_(1).webp
    Screenshot_20211107-121958_(1).webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 66
Hello girrrlllsss. Trendyol‘da lohusa seti bakıyorum da, kısmetse martın ortası gibi olur herhalde benim doğum. Baş da olsa orta da olsa son da olsa Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır 😅 şöyle bir takım buldum ama acaba kısa kollu mu alsam uzun kollu mu bilemedim. Eşim hastane çok sıcak oluyor dedi, gerçekten de öyle. Ne zaman gitsek terleyip çıkıyoruz ama ben bu pijamayı son aylarda da giyerim diye düşündüm, bizim ev hastane kadar sıcak değil. Siz ne dersiniz? 61DC3AA8-79DE-4153-8037-528F0F568A41.webp

Hello girrrlllsss. Trendyol‘da lohusa seti bakıyorum da, kısmetse martın ortası gibi olur herhalde benim doğum. Baş da olsa orta da olsa son da olsa Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır 😅 şöyle bir takım buldum ama acaba kısa kollu mu alsam uzun kollu mu bilemedim. Eşim hastane çok sıcak oluyor dedi, gerçekten de öyle. Ne zaman gitsek terleyip çıkıyoruz ama ben bu pijamayı son aylarda da giyerim diye düşündüm, bizim ev hastane kadar sıcak değil. Siz ne dersiniz? Eki Görüntüle 2947393
Bence uzun kollu al. Hastane sıcak olsa da en nihayetinde ameliyat geciricez, kanama olacak. Üşürsün baya.

Magnezyumu ne kadar kullanıyorsunuz?
Ben günlük 800 mg alıyorum. Almadığım günler karnim cok ağrıyor ve wc ye çıkma.sikintisi yaşıyorum.
Şişlik ben de çok fazla oluyor. Akşamları yemek yemeğe korkuyorum. Akşam dediğim de saat 5ten sonra zaten birsey yemiyoruz.
Yemekten sonra nefes almaktan zorlanıyorum. Sağa sola zor dönüyorum hiç rahat değilim.
İlk hamileliğimde de öyleydi. Ben artık benim vücut yapim dan dolayı diye düşünüyorum.
Zaten minyon tipli insanım. Icerde fazla yer yok sanırım. Wc konusunda da sık gitme ihtiyacı duyduğumda zaten çok az çıkıyor.
O zaman biraz uzanmam gerekiyor. Sağa sola dönüyorum idrar kesenin pozisyonu düzelsin diye.
Biraz bekledikten sonra daha rahat idrar kesesi boşanıyor ve wc ihtiyacı kalmıyor.
Bunlari yaşayarak öğreniyorsun.
3. Cocugu Yapmaya vaktim olsaydı herhalde psikolojik daha rahat geçerdi. Çünkü vücudumu yaşayarak tanıdım.
Ben şimdilik 1 alıyorum ama 3e kadar çıkabilirsin dedi doktorum. 365lik bir tanesi.

ben mustela seti alırım diyodum baktım sebamed indirimde onu aldım onunla ilgili bilgisi olan var mı :D:D
trendyol deli indirime girmiş
mochi manuel pompa, nemölçer termometre, greenclean deterjan seti, sebamed bakım seti, emzik kutusu, 2 paket depend, 3 tane kalın tulum 600 tl eşimden hediye istedim ahahhah
4 gün sonra da kendim kalanları alırım artık

Selam canlar,Oğlumuz olacak nasip olursa Mehmet Aslan ismi sizce nasıl? Mehmet kayınpederimin ismi ama eşimle çok beğendik asıl Aslanı kullanır diye düşünüyoruz.. Ama gelin görün ki,hayvan ismi mi koyuyorsunuz ne alaka Mehmet olmamış demode diyenler moralimizi bozuyor. Sizlerde düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim çünkü ilerde oğlumun morali ismi yüzünden bozulsun istemem

Selam canlar,Oğlumuz olacak nasip olursa Mehmet Aslan ismi sizce nasıl? Mehmet kayınpederimin ismi ama eşimle çok beğendik asıl Aslanı kullanır diye düşünüyoruz.. Ama gelin görün ki,hayvan ismi mi koyuyorsunuz ne alaka Mehmet olmamış demode diyenler moralimizi bozuyor. Sizlerde düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim çünkü ilerde oğlumun morali ismi yüzünden bozulsun istemem

Hiçkimseyi takmayın. O zaman çınar ismi koyana ağaç ismi mi koyuyorsun derler. Ben kızıma nehir ismini düşünüyorum akan su ismi mi koyacaksın mı diyecekler :p saçma sapan konuşmuşlar.

Mehmet de gayet güzel Aslan da.

Hello girrrlllsss. Trendyol‘da lohusa seti bakıyorum da, kısmetse martın ortası gibi olur herhalde benim doğum. Baş da olsa orta da olsa son da olsa Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır 😅 şöyle bir takım buldum ama acaba kısa kollu mu alsam uzun kollu mu bilemedim. Eşim hastane çok sıcak oluyor dedi, gerçekten de öyle. Ne zaman gitsek terleyip çıkıyoruz ama ben bu pijamayı son aylarda da giyerim diye düşündüm, bizim ev hastane kadar sıcak değil. Siz ne dersiniz? Eki Görüntüle 2947393
Bende favladım bu takımı 😁 bakmaya devam ediyordum

ben mustela seti alırım diyodum baktım sebamed indirimde onu aldım onunla ilgili bilgisi olan var mı :KK70::KK70:
trendyol deli indirime girmiş
mochi manuel pompa, nemölçer termometre, greenclean deterjan seti, sebamed bakım seti, emzik kutusu, 2 paket depend, 3 tane kalın tulum 600 tl eşimden hediye istedim ahahhah
4 gün sonra da kendim kalanları alırım artık
Hahaha daha eksik kaldı mı acaba senin :cool:
Sen bunlarla inşallah 3 çocuk büyütürsun

Bence isim uyumu güzel olmuş kulağa hoş geliyor beğendiysen başkasını düşünme, ben beğendim neden moralimi bozuyorsun sen koymazsın çocuğuna o zaman derdim

Bence çok güzel olmuş. Takilma millete.
Aslanlar gibi bir Mehmet olsun inşallah.
Bu ülkenin Aslanlar gibi Mehmetlere cok ihtiyacı var. Ismi ile yaşasın oğlunuz inşallah

Back
X