Magnezyumu ne kadar kullanıyorsunuz?Doktorun hastane neresi merak ettim çünkü çok mantıklı anlatmış
Canım yemekten sonra zaten agirim.aksamlari zaten aşırı ağırlık var gibi oluyor.
az fazla kacirsam kalbim kut küt nefes alamıyorum.
gece gündüz wc gidiyorum dışarıya bugün çıkarken 2 kere wc girdim 1 saat geçti kafede wc aradım nolur temiz olsun diye diye..
Birgün kayısı yemediysem wc afedersin çıkamıyorum.
Sonra kötü hissediyorum.
Ben normalde çok yürüyen biriyim 10000 adımı hep geçer yuruyusum
Şimdi tam anlamıyla huzurla yuruyemiyorum eve dönüyorum![]()
Ben günlük 800 mg alıyorum. Almadığım günler karnim cok ağrıyor ve wc ye çıkma.sikintisi yaşıyorum.
Şişlik ben de çok fazla oluyor. Akşamları yemek yemeğe korkuyorum. Akşam dediğim de saat 5ten sonra zaten birsey yemiyoruz.
Yemekten sonra nefes almaktan zorlanıyorum. Sağa sola zor dönüyorum hiç rahat değilim.
İlk hamileliğimde de öyleydi. Ben artık benim vücut yapim dan dolayı diye düşünüyorum.
Zaten minyon tipli insanım. Icerde fazla yer yok sanırım. Wc konusunda da sık gitme ihtiyacı duyduğumda zaten çok az çıkıyor.
O zaman biraz uzanmam gerekiyor. Sağa sola dönüyorum idrar kesenin pozisyonu düzelsin diye.
Biraz bekledikten sonra daha rahat idrar kesesi boşanıyor ve wc ihtiyacı kalmıyor.
Bunlari yaşayarak öğreniyorsun.
3. Cocugu Yapmaya vaktim olsaydı herhalde psikolojik daha rahat geçerdi. Çünkü vücudumu yaşayarak tanıdım.