Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal dogum da çok etkiliyormuş fıtığı, düşünüyorsan doktoruna danış canımben bu gece yastık destegi deniycem belime.
Sabah idrarı bile fark ediyomuş. Ben sabah vermiştim, bazı degerlerim yüksek çıktı. Dr, sabah idrarı oldugu için bunları önemsemiyorum, ilaç vermiycem dedi. Orta idrar olmalı çok haklısın.
Dısarda cocuk gibi su içmiyorumiçince 3 dk sonra tuvalette olmalıyım. Hepimizde sık idrar var sanırım, hele gece kendini uyandırma çabası
Ben de trendyolda şu eklediğimi beğendim ama fiyatı o kadar yüksek ki diktirsem daha iyihiç düzgün lohusa pijaması yok, bu işe girelim ileride. Kaliteli duran yok
Canım ben 2.el medela swing aldım. Bunu 2 yıl full emziren bir arkadasım çok önerdi. Ama hijyenik olması için makina hariç kısmı yenilemem gerekecek. Bir arastır istersen, yorumları iyiydi.
Eger sütüm olmazsa satıcam, süt pompalarında 2.el piyasası var, zaten makinası para ediyor.
Çok sütüm olursa da diğer gögüs için mochi alıcam. Bir gögüs sagılırken öbüründen de süt geliyormuş, o konuda haklısın.
Doktorun hastane neresi merak ettim çünkü çok mantıklı anlatmışKızlar biz de detaylıyı güzel atlattık çok şükürherşey güzel ve yolunda insan nasıl rahatlıyor
470 gr olmuş minnakım. Ara ara akıntım oluyor şeffaf, beyaz veya açık sarı. İlk hamileliğimde doktorum sürekli fitil verirdi enfeksiyon enfeksiyon diye. Olur mu hiç öyle şey dedi gayet normal, yanma, kaşıntı, koku olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz. Eşinizin karnına da şimdi ağırlık koysak idrar yolundan akıntı gelir dedi. Yarın tetanozun ilk dozunu olacağım. Şeker yüklemesi için 2. Gebelik olduğundan 1 ay sonra karar veririz yapıp yapmayacağımıza dedi. Sağa sola yatma işini sordum daha çok erken istediğin gibi yat 28. Haftadan sonra önemli dedi. Bizden haberler böyle.
Canım yemekten sonra zaten agirim.aksamlari zaten aşırı ağırlık var gibi oluyor.Valla bazen göbek deliğimin orda bazen aşağıda bazen ortalarda değişiyor sıpanın yeri
Benim bu sabah ne yaptıysa baya sert vurdu bu şimdiden böyleyse son aylarda yandım diyorum
Yemekten sonra kendime gelemiyorum ya çok şişiyor midemBide oturma için rahat bi pozisyon bulamadım siz nasıl oturuyorsunuz?
Teşekkür ederim kuzum, tek değil de set al diyorsun yanicanım biz baya kişi bu seti aldıkk 238e düşmüş kaçırma bence kazıklandıkMelasel kardeşiiim
ayy onu da duydum ya favorilerimde hangisi daha çok inerse o kazansın
21+1 24cm 412 gram çıktı detaylıdaa
Bende arkamda yastıkla oturuyorum ama yok rahat edemedimO şişme bende de çok oluyor hemen bi soda içiyorum rahatlatıyor yoksa nefes bile alamıyorumGenelde koltukta arkama yastık koyuyorum kaykılarak oturuyorum eğer pcdeysem koltuğa basur yastığı aldım kuyruk sokumum boşlukta kalcak şekilde oturuyorum zorlamıyor beni
(basurum yok bu arada)
![]()
Dışarda wc işi benide huzursuz ediyo ve genelde temiz tuvalet bulmak zor oluyoDoktorun hastane neresi merak ettim çünkü çok mantıklı anlatmış
Canım yemekten sonra zaten agirim.aksamlari zaten aşırı ağırlık var gibi oluyor.
az fazla kacirsam kalbim kut küt nefes alamıyorum.
gece gündüz wc gidiyorum dışarıya bugün çıkarken 2 kere wc girdim 1 saat geçti kafede wc aradım nolur temiz olsun diye diye..
Birgün kayısı yemediysem wc afedersin çıkamıyorum.
Sonra kötü hissediyorum.
Ben normalde çok yürüyen biriyim 10000 adımı hep geçer yuruyusum
Şimdi tam anlamıyla huzurla yuruyemiyorum eve dönüyorum![]()
Tutmak da iyi değil. En kotu peçete falan serip hafif oturmadan girmek.Bende arkamda yastıkla oturuyorum ama yok rahat edemedimBugün özellikle bi yere sığamadım
Dışarda wc işi benide huzursuz ediyo ve genelde temiz tuvalet bulmak zor oluyoÖyle durumlarda tutuyorum mecbur
Boy boy o. Bence set al. Çünkü tek alsan 90 lira falan bildiğim.Teşekkür ederim kuzum, tek değil de set al diyorsun yaninapsam bilemedim
Oh maşAllah tosuncuğa ben detaylıyı doktora göstermedimde 21+5 te 24 cm 423 gramdı boyumu kısa diye endişelendim499gr, 28cm 23.-24. hafta arasında. Her gittiğimizde değişiyor![]()
Acıbadem Altunizade Hastanesi canım doktorum da Doç. Dr Oktay Kaymak aynı zamanda perinatolog tüm görüntülemelerimi de o yapıyor. Keşke ilk gebeliğimde de bu doktoru bilseymişim. Dün detaylıyı yaparken baya konuştuk anladım ki benim o zamanlar gebeliğim problemli değil çok iyi sandığım doktorum o kadar da tecrübeli değilmiş.Doktorun hastane neresi merak ettim çünkü çok mantıklı anlatmış
Kusura bakma yeni gördüm b3nim ön sonuç ta sadece sonuç yazışmıştır dio hala bekliyorum nerde ne zaman yaptırdın ben zeynep kamil de yaptırdım hala bekliyorum ama kafayı sıuırdım resmenMerhaba evet canım ben ön sonucu 4 gün sonra aldım temiz çıktı çok şükür şimdi kesin sonucu bekliyoruz 3 haftayı bulur dedi doktorum.
Yalnız değilsin kuzuKızlar benim bebek çok aşağıda sizlerin nasıl afedersiniz aşağıda hissediyorum hareket edincesizlerin nasıl
Yemekten sonra ben de patlayacak gibi oluyorum. belimin arkasına 2 yastık koyuyorum 2 de ayaklarımın altına koyup uzatıyorum bacaklarımı. Ayaklar yüksekteyken daha az rahatsız hissediyorumYemekten sonra kendime gelemiyorum ya çok şişiyor midemBide oturma için rahat bi pozisyon bulamadım siz nasıl oturuyorsunuz?
Hareket ediyor mu devamlı? Hareket varsa korkma. Ve sakin ol. Bebek senin her düşünceni hissediyor.Günaydın kızlar, hiç ama hiç uyuyamıyorumsürekli uyanıyorum bi uyanıyorum acıkmışım, bi uyaniyorum wc bide çok tedirgin uyuyorum sürekli ataktayım korkuyorum ama neden bilmiyorum resmen geceler haram ya
![]()
Yok gayet normal. Daha uzayacaklarOh maşAllah tosuncuğa ben detaylıyı doktora göstermedimde 21+5 te 24 cm 423 gramdı boyumu kısa diye endişelendim![]()
Gozun aydın canım çok şükür çok tatlı maşallahAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
Tüm organları her şeyi normalmişş baş aşağı yatıyodu manyak
Serklaj uzunluk 39 dedi o ne oluyosa rahim ağzı uzunluğu mu bilmiyorum
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
Maşallah gözün aydın canım bir findik burun daha çok tatlıSelam teyzoslar .bizde geldik detaylidan . Eller hep yuzdeydi bu kadar gösterdi Poyraz bey kendini . Doktor baya ugrasti elini çeksin diye ama çekmedi . Yarım saat sürdü . Herşey yolunda .en ince ayrintisina kadar gösterdi herşeyimi anlattı . 500 Gr olmuş sıpa .haftasıyla uyumlu .boyunu sormayı unuttum![]()
Bazılarını peçete de kurtarmıyor kiTutmak da iyi değil. En kotu peçete falan serip hafif oturmadan girmek.
Ayaklarıma koymamıştım yastık denicem teşekkürlerYemekten sonra ben de patlayacak gibi oluyorum. belimin arkasına 2 yastık koyuyorum 2 de ayaklarımın altına koyup uzatıyorum bacaklarımı. Ayaklar yüksekteyken daha az rahatsız hissediyorum
Biliyorum da işte, mecbur olmadıkça emin olunmayan yere girmemek lazım. Avmdeyseniz sinemalarinkini kullanın.Bazılarını peçete de kurtarmıyor ki
Ayaklarıma koymamıştım yastık denicem teşekkürler![]()