2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Anti CMV IgG >250,0 POZİTİF
Anti CMV IgM 0,23 0,85 NEGATİF

sonucum böyle çıkmış ya bir problem mi doğuruyor nette biraz baktım okuduklarımdan korktum da baya sizin sonuçlar nasılll ilk kese için gittiğimde doktorun istediği testlerin sonuçlarına bakıyodum

Ay çok sevindim.
İnşallah bende yarın kanama alanı gitmiş ve gelişimi devam eden bir bebek görürüm .
Bende geçen Pazartesi 6+1 çıkmıştı. Benim önde gidiyor o zaman

korkma :) bu cmv virüsünü geçirmişsin yada aşı olmuşsun demek, ıgm şu an aktif değil demek

Z zahrada baktım şimdi benimki de öyle, ıgg pozitif ıgm negatif. IGM şu an vucudunda aktıf olan demek, ıgg geçmişteki antikora bakıyor

Bana da mide bulantısı güncellemesi geldi . Cok olmamakla birlikte özellikle sabahları çok aç olduğum için oluyor .henüz daha çıkarmadım kusma fobim var kızımda da amaca iki kere boş mideyle çıkarmıştım . Yoksa hep tutuyorum kendimi . Ama şu dönem geçse çabuk . Acikiyorum midem bulanıyor bu sefer yemk yiyemiyorum daha da acikiyorum .

aynı gidiyor her şeyimiz kese boyumuz bile ajkshdasjk bir daha ne zaman kontrole gideceksiin 31 temmuza randevu alacağım ya haftaiçi gitmem daha zor olur diyee

Günaydın canım o durumun normal olduğunu okumuştum bı yerde vücuttaki kan dolaşımı pompolamasi bebek beslenmeye başladığı zaman arttığı için çarpıntı oluyor.
Ben de sanki öyle bişey hatırlıyorum canım napalım minikler için başa gelen çekilcek

Bulantı yaşayan arkadaşlar ben akşam yatmadan 2 prilam alıyorum çok şükür daha iyiyim. Yoksa sabahtan akşama öğürüyordum
Doktorunuza danışıp alabilirsiniz

Ay çok sevindim.
İnşallah bende yarın kanama alanı gitmiş ve gelişimi devam eden bir bebek görürüm .
Bende geçen Pazartesi 6+1 çıkmıştı. Benim önde gidiyor o zaman
Çok sağol canım teşekkür ederim. Benim de keseden bağımsız arka taraflarda ufak bı kanama alanı gördü progestana devam sekizinci haftaya kadar. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Çok şükür kalp atışını duyduk kızlar
Ultrason 3 gün geriye attı ama 7+2 olmam gerekirdi 6+6 çıktı. İlk haftalarda normal diye duydum sanki böyle olması ama normalmidir sizcede
Gozunaydin canım.Cok normal ilk zamanlar böyle bi kaç günlük oynamalar oluyor.

aynı gidiyor her şeyimiz kese boyumuz bile ajkshdasjk bir daha ne zaman kontrole gideceksiin 31 temmuza randevu alacağım ya haftaiçi gitmem daha zor olur diyee
Canım pztsi çağırdı doktor arifede çalışıyormuş . Asıl kendi doktoruma 3 ağustosta aldım randevu .

Çok şükür kalp atışını duyduk kızlar
Ultrason 3 gün geriye attı ama 7+2 olmam gerekirdi 6+6 çıktı. İlk haftalarda normal diye duydum sanki böyle olması ama normalmidir sizcede
Normal canım normal yumurtlamaya alakalı o . Hadi gözün aydın darısı başımıza

Canım benim de igg pozitif cıktı dün doktoruma da sordum korkacak bir şey yok iyi bile dedi igm pozitif olması tehlikeli. Yine doktoruna sorarsın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…