Aminnnn Insallah!MaşAllah canım benimde 12 temmuzda hcg değerim 2200’dü yarın nasipse randevum var benimde , güzel haberler alalım inşAllah
Ay çok sevindim.Merhaba canım dün sabah gittim ilk karından bakıldı. Kese ve içinde embriyo gözüktü çok şükür ama minik olduğu için kalp atışı duyulmadı.alttan bakalimmi dedi doktor baktık çok şükür derinden de olsa duyuldu duyulmasindan ziyade ekranda ufacık kalbi pırpır ediodu onu gördüm çok şükür6+1 dik dün ultrasonla uyumlu dedi hatta ölçümlerde 6+2 de yazıyordu.
korkma :) bu cmv virüsünü geçirmişsin yada aşı olmuşsun demek, ıgm şu an aktif değil demekAnti CMV IgG >250,0 POZİTİF
Anti CMV IgM 0,23 0,85 NEGATİF
sonucum böyle çıkmış ya bir problem mi doğuruyor nette biraz baktım okuduklarımdan korktum da baya sizin sonuçlar nasılll ilk kese için gittiğimde doktorun istediği testlerin sonuçlarına bakıyodum
korkma korkma, ıgm pozitif olmadığı sürece no problem :) ıggler önemli değilayy çok sağol balım içime su serpildiii valla bir an baya korktum
aynı gidiyor her şeyimiz kese boyumuz bile ajkshdasjkBana da mide bulantısı güncellemesi geldi .Cok olmamakla birlikte özellikle sabahları çok aç olduğum için oluyor .henüz daha çıkarmadım kusma fobim var kızımda da amaca iki kere boş mideyle çıkarmıştım . Yoksa hep tutuyorum kendimi . Ama şu dönem geçse çabuk . Acikiyorum midem bulanıyor bu sefer yemk yiyemiyorum daha da acikiyorum .
Ben de sanki öyle bişey hatırlıyorum canım napalım minikler için başa gelen çekilcekGünaydın canım o durumun normal olduğunu okumuştum bı yerde vücuttaki kan dolaşımı pompolamasi bebek beslenmeye başladığı zaman arttığı için çarpıntı oluyor.
Çok sağol canım teşekkür ederim. Benim de keseden bağımsız arka taraflarda ufak bı kanama alanı gördü progestana devam sekizinci haftaya kadar. Hayırlı haberlerini bekliyoruzAy çok sevindim.
İnşallah bende yarın kanama alanı gitmiş ve gelişimi devam eden bir bebek görürüm.
Bende geçen Pazartesi 6+1 çıkmıştı. Benim önde gidiyor o zaman
Hic olmadi belirti.Birden mi kesildi yoksa yokmuydu yoksa normal ama birden kesildiyse sorun diye biliyorum yinede kötüyü çağırmayın
Gozunaydin canım.Cok normal ilk zamanlar böyle bi kaç günlük oynamalar oluyor.Çok şükür kalp atışını duyduk kızlar
Ultrason 3 gün geriye attı ama 7+2 olmam gerekirdi 6+6 çıktı. İlk haftalarda normal diye duydum sanki böyle olması ama normalmidir sizcede
Canım pztsi çağırdı doktor arifede çalışıyormuş . Asıl kendi doktoruma 3 ağustosta aldım randevu .aynı gidiyor her şeyimiz kese boyumuz bile ajkshdasjkbir daha ne zaman kontrole gideceksiin 31 temmuza randevu alacağım ya haftaiçi gitmem daha zor olur diyee
Normal canım normal yumurtlamaya alakalı o . Hadi gözün aydın darısı başımızaÇok şükür kalp atışını duyduk kızlar
Ultrason 3 gün geriye attı ama 7+2 olmam gerekirdi 6+6 çıktı. İlk haftalarda normal diye duydum sanki böyle olması ama normalmidir sizcede
Canım benim de igg pozitif cıktı dün doktoruma da sordum korkacak bir şey yok iyi bile dedi igm pozitif olması tehlikeli. Yine doktoruna sorarsın tabiAnti CMV IgG >250,0 POZİTİF
Anti CMV IgM 0,23 0,85 NEGATİF
sonucum böyle çıkmış ya bir problem mi doğuruyor nette biraz baktım okuduklarımdan korktum da baya sizin sonuçlar nasılll ilk kese için gittiğimde doktorun istediği testlerin sonuçlarına bakıyodum
ıgg pozitif antikorlusunuz demek, virüsü geçirmişsiniz yada aşılısınız anlamına geliyorCanım benim de igg pozitif cıktı dün doktoruma da sordum korkacak bir şey yok iyi bile dedi igm pozitif olması tehlikeli. Yine doktoruna sorarsın tabi
Aynen öyleymiş bende ilk pozitifi görünce ve nete bakınca tedirgin oldum ama korkulacak bir sey yokmusıgg pozitif antikorlusunuz demek, virüsü geçirmişsiniz yada aşılısınız anlamına geliyor