• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Soluma yatmaktan yanlarim agridi, cok da sıkıldım, dun gece uyumakta zorlandim ve cok erken bu cumleler icin biliyorum.. bacaklarimin arasinda yastik da vardi ama bsna misin demedi.
Sizin de uyurken agriniz oluyor mu?
Valla canım benim yanlarım agrimaklada kalmıyor bildiğin uyuşuyor. Malesef geceleri hiç rahat değil nasıl yatarsam yatayım deliksiz uyuyamıyorum ağrılardan

Soluma yatmaktan yanlarim agridi, cok da sıkıldım, dun gece uyumakta zorlandim ve cok erken bu cumleler icin biliyorum.. bacaklarimin arasinda yastik da vardi ama bsna misin demedi.
Benim de çok ağrıyor tek tarafa sürekli yatmak imkansız ben normalde hep yüzüstü yattığım için yanlarım hiç alışkın değil 🙁 yüzde 60-70 sola yatmaya çalışıyorum ama arada sağa da dönüyorum yoksa çekilmiyor bir bebek sürekli altta kalıyor gibi oluyor ona da üzülüyorum. Zaten bir çok doktordan dinledim yüzüstü ve sırtüstü yatmak sakıncalı ama sağ sol çok büyük bi fark yok. Hatta tam sırtüstü omurgaya yük bindiği için zararlı ya böyle sol ve hafif sırt üstü gibi göbek yanda kalacak şekilde ara bi pozisyon öneriyorlar tam sol tam sağ da değil. Hamile yastığı alabilirsin o kocaman olanlardan değil de sadece bel bölgesi için geçen gün atmıştım. Kocaman olanla ben rahat edemedim yenisini aldım nereye koyacağımı şaşırıyorum şimdi 😅

Teşekkür ederim. Darısı sizlere inşallah ❤️ bu arada size kanama sebebiniz söylendimi merak ettim
Ilk yoğun kanama oldugunda kabizliktan olabilir dedi Dr demir hapından sonra kabızlık başladı dahiliye dr söyledim ilaç vermedi
Wc zorladiktan 1gun sonra kanamam oldu kadın doğum dr bana yazsaydınız ilaç yazardım dedi kabızlık risk hamilelikte dedi
Demir hapını değiştirdi suan rahatim kabızlık yok

Ilk yoğun kanama oldugunda kabizliktan olabilir dedi Dr demir hapından sonra kabızlık başladı dahiliye dr söyledim ilaç vermedi
Wc zorladiktan 1gun sonra kanamam oldu kadın doğum dr bana yazsaydınız ilaç yazardım dedi kabızlık risk hamilelikte dedi
Bol bol lifli gıdalar yiyin o zaman. Kuru kayısı vs çok tüketin. Bende çok yaşamıştım kabızlık ama kanama olmadı çok şükür. Hâlâ arada yaşıyorum kabızlık yediklerime biraz dikkat ediyorum rahatlatıyor o. İnşallah seninde düzelir bu durumun 🤲

Neden olurmus acaba... Gecicidir belki. Bakalim perinatolog ne diyecek, merakla ve iyi dileklerimle bekliyorum..
Normal ultrasonda görğnühor
Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Çok şükür oğlumda kızımda çok iyiymiş sağlık sorunu görmedi herşey güzel dedi. Sata göre 19+2 deyim. Kızım 19+0, oğlum. 19+5 çıktı. Kızım 266 Gr, oğlum 303 Gr. Çok şükür rahatladım yarın kendi doktoruma gideceğim Allah'ın izniyle. Bu arada herkes covid aşısı oldumu ?
Çok güzel canımmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.. ben olmadım

Güle güle gezsin minnoşların canım 🥰 biz de iki tane ayrı ayrı almayı tercih ettik maclaren atom modelinden. Gerektiğinde birleştirmek için aparatlar oluyormuş daha almadım ama olmazsa da kendim bir şey tasarlıcam. Tek başıma çıkmayı pek düşünmüyorum zaten 🤗 Ana kucaklarını da onla uyumlu olandan aldık. İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize 🤲🏻💙
Sağol canım benim teşekkür ederiz 🥰 tek bende çıkamam istememde ama insanlık hali dedim ne olur ne olmaz bide ben çok seviyorum yan yana olup süren annelerini gorunce bakalim hayırlısı ile dogsunlar kuzum artık bir şekilde aldıklarımızla kullanıp idare edeceğiz ne yapalim ama ana kucaklariylada uyumlu olması iyi olmus sende güle güle al kullan ins canım 🥰😇💚

Canım gün kurusu kayısı çok çok iyi geliyor olursa onu denersin

Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Çok şükür oğlumda kızımda çok iyiymiş sağlık sorunu görmedi herşey güzel dedi. Sata göre 19+2 deyim. Kızım 19+0, oğlum. 19+5 çıktı. Kızım 266 Gr, oğlum 303 Gr. Çok şükür rahatladım yarın kendi doktoruma gideceğim Allah'ın izniyle. Bu arada herkes covid aşısı oldumu ?
Hangi doktorda ayrıntılı ultrasona girdin canımm? Ben de 2 haftaya gideceğim de

yok canim gidemedim bakmaya acikcasi pek de alternatifi yok gibi baska markalar pahali geldi. cilek mocha modelinin de parmakliklari inip kalkmiyor bu cocugu koyarken bele sıkıntı yaratir. boy olarak da en uzunu istedim 4-5 yaşa kadar kullansin diye öbür modeller 120 boydu..
güya araligin sonunda teslim var bakalim kurunca buraya mutlaka foto atarım
sagol canim
Anladim kuzum benim hayırlısı olsun ins yeterki güle güle kullansınlar misler gibi uyuyup buyusunler ins bir şekilde birseyler alıp koyacağız ins içimize sığan olur 😁 tamam canım biraz geçmiş ama olsun kurşunlarda ins çekip atarsın bizlere 😇🤗

Sağol canım benim teşekkür ederiz 🥰 tek bende çıkamam istememde ama insanlık hali dedim ne olur ne olmaz bide ben çok seviyorum yan yana olup süren annelerini gorunce bakalim hayırlısı ile dogsunlar kuzum artık bir şekilde aldıklarımızla kullanıp idare edeceğiz ne yapalim ama ana kucaklariylada uyumlu olması iyi olmus sende güle güle al kullan ins canım 🥰😇💚
Tabi canım eskiden bu kadar imkanlar yoktu yine idare ediliyordu kullanırız illa ki 🤗 bence de görüntü olarak çok tatlış oluyor bu arada heryerde ikiz görmeye başladım 🥰

Tabi canım eskiden bu kadar imkanlar yoktu yine idare ediliyordu kullanırız illa ki 🤗 bence de görüntü olarak çok tatlış oluyor bu arada heryerde ikiz görmeye başladım 🥰
Aynen canım benim bizde oyle yapacağız artık evet bende görüyorum ama benim ailemde de cok var onlardan da azcık alışkınım ve zorluklar bizi bekliyor 😅🤭 ama ins güzelliklerde 🥰

Valla canım haftalar ilerledikçe daha da zorluyor malasef ama ben hamile yastığı aldım e bebekten iyikide almisim diyorum tabikide öyle deliksiz uyuyorum diyemem en basiti lavoba ihtiyacı var 😁 ama bel agrimda falan azalma var bence beni rahatlatti ben memnum kaldım yada bacak aranıza sırtımıza yastıkla destek koyup uyuyacağız başka çaremiz malasf yok 🤷🏻‍♀️

Aynen canım benim bizde oyle yapacağız artık evet bende görüyorum ama benim ailemde de cok var onlardan da azcık alışkınım ve zorluklar bizi bekliyor 😅🤭 ama ins güzelliklerde 🥰
Aaa ne güzel tecrübeli çok 🥰 bizde büyüklerde var annemin babaannesi kvmin anneannesi ikiz ama çocuk olarak hiç yok tam bir kaos olacak bakalım annelere güveniyorum allahtan yakınız zorluklar güzellikler hepsi kabulümüz 🤗 ay bak aklıma geldi biri yazmış bugün instagramda gördüm kreş fiyatlarını gördünüz mü herkes annesiyle kvsiyle iyi geçinsin diye çok güldüm 😂

Aaa ne güzel tecrübeli çok 🥰 bizde büyüklerde var annemin babaannesi kvmin anneannesi ikiz ama çocuk olarak hiç yok tam bir kaos olacak bakalım annelere güveniyorum allahtan yakınız zorluklar güzellikler hepsi kabulümüz 🤗 ay bak aklıma geldi biri yazmış bugün instagramda gördüm kreş fiyatlarını gördünüz mü herkes annesiyle kvsiyle iyi geçinsin diye çok güldüm 😂
Ama başımıza gelmesi bence başka olacak gibi geliyor nede olsa hep uzaktan sadece sevdik 🤣 bu çok güzeldi canım ya çok güldüm desene bi kavga etsek ayvayı yemis olacağız 🤭 şimdiden bol bol hediyeler gülücükler dağıtıyoruz onlara 😉😇

Ama başımıza gelmesi bence başka olacak gibi geliyor nede olsa hep uzaktan sadece sevdik 🤣 bu çok güzeldi canım ya çok güldüm desene bi kavga etsek ayvayı yemis olacağız 🤭 şimdiden bol bol hediyeler gülücükler dağıtıyoruz onlara 😉😇
Tabi tabi başımızın tacı onlar 😅 torun da çok tatlı olur ama ya inşallah sağlıkla doğsunlar da 🥰

Canim ne yaptınız muayene oldunuz mu bugün hoca ne dedi ne önerdi sizlere birsey soyledimi ?
Muayene olduk canım, 12.haftada gel dedı, panoramadan falan bahsetmedi, sanırım rısklı durum olursa onerecek, bebısler ıyıydı cok sukur bırısı tam gununde, dıgeri 2 gun önde cıktı.. Benım ufak bı lekelenme oldu yıne, tekrardan kan uyusmazlıgı ıcın test yaptırdık, ben kanamadan korkmam ama bu kan uyusmazlıgı benı tedırgın edıyor dedı, o yuzden rısek atmayıp her lekede bu testı ıstıcem haberin olsun dedı.. Cok sukur o da pozıtıf cıktı. Aşı hakkında konustuk ası olmamı önerdi hemen. Bir de progestanıi agızdan alıcam 2 hafta. Fıtıl yuzunden mı leke gelıyor, tahrıs mı ediyorsun acaba dedı, vajina girişine de baktı, zaten korkuyorum hocam ileri itmeye dedım, girişte bırakıyorum dıyınce, agızdan alalım dedı diğer kontrole kadar.

Kizlar biraz once prilam içip dişimi fırçalayın yatayım dedim. Dis fırçalarken kusma geldi. Yani ne yedim ne içtiysem cikti. Tum ilaclar cikti.
Sinir oldum yahuu.

Back