- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.661
Kizlar uzun dr baktı bebeklerin birinde böbrek genişlemesi var dedi ayın 15 ünde perinatolog takibi verdi boyle olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy 12 ye daha cok var. Henuz 7 yeni bitti. Tez zamanda bir an once hayirli bi sekilde gecsin zaman.12 den sonra azalıyor canım benim 5. Hafta başladı mahvoldum sudan bile midem bulanıyordu benim de
Cok tsk ederm canmBitki çayları bilmiyorum bence tüketmeyin ilk 3 ay biber ve mandalina yiyin bolca c vitamini almiw olursunuz geçmiş olsun inşallah bende 14. Haftada bıraktım canim fitili oksapar 9 ay devam dedi dr
Geçer geçer canım ben hiç bitmeyecek sandım gece 2 prilam atıyordum o çok iyi geliyorAyyy 12 ye daha cok var. Henuz 7 yeni bitti. Tez zamanda bir an once hayirli bi sekilde gecsin zaman.
Ben de prilam kullaniyorum. Iyi geliyor bana daGeçer geçer canım ben hiç bitmeyecek sandım gece 2 prilam atıyordum o çok iyi geliyor
Detaylı ultrasonda mı söylediler yoksa 15inde gideceğin mi detaylı ultrason? Ben normalde perinatologa gitmiyorum detaylı ultrason için gittim sadece o zaman oğlanın böbrek kanallarında hafif genişlik çıktı ama erkeklerde sık görülüyormuş kızda yok mesela. Normal doktorun takip etsin her ay bunu her doktor ölçebilir dedi genelde doğuma kadar geçiyormuş. Geçmezse doğumdan sonra da bebek takip edilmeye devam ediliyor genelde sünnet öneriliyor o da geçirmezse ufak bi ameliyat oluyormuş ama o çok nadir yani genelde geçiyormuş. Senin iki bebekte de mi çıktı cinsiyeti ne? Tabi onların derecesi var kaç mm olduğuna göre. Doktorun daha iyi açıklar.Kizlar uzun dr baktı bebeklerin birinde böbrek genişlemesi var dedi ayın 15 ünde perinatolog takibi verdi boyle olan var mı
Canım ıhlamur içebilirsin, doktorum izin verdi bana. Sakıncası yok dediBitki çayları bilmiyorum bence tüketmeyin ilk 3 ay biber ve mandalina yiyin bolca c vitamini almiw olursunuz geçmiş olsun inşallah bende 14. Haftada bıraktım canim fitili oksapar 9 ay devam dedi dr
Adaçayı ve yeşil çay yasak diye biliyorum ben de diğerlerini pek bilmiyorumCanım ıhlamur içebilirsin, doktorum izin verdi bana. Sakıncası yok dedi
Canım normal enjeksiyon ucu. Evet yeşil olan. Standart oluyor onlar.Canim hangi igne uçlarını kullanıyorsunuz? Bana yesil igne ucuyla vurdu
Neden olurmus acaba... Gecicidir belki. Bakalim perinatolog ne diyecek, merakla ve iyi dileklerimle bekliyorum..Kizlar uzun dr baktı bebeklerin birinde böbrek genişlemesi var dedi ayın 15 ünde perinatolog takibi verdi boyle olan var mı
İyi bakalım canımmm hepsi geçecek sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucaklarımıza inşallahBen de prilam kullaniyorum. Iyi geliyor bana da
İdrar reflüsünden kaynaklı olabiliyormuş böbrek kanallarının bir yerinde direnç varsa idrar böbreğe geri kaçıyor genişletiyor yapısını bozuyormuş. Bazen sebepsiz de oluyormuş. Genelde erkeklerde oluyor ve doğuma kadar geçiyormuş.Neden olurmus acaba... Gecicidir belki. Bakalim perinatolog ne diyecek, merakla ve iyi dileklerimle bekliyorum..
Aglamayin, iyi moral her hastaligin ilk devasi, gececek. Dinleniyorsunuz ve su iciyorsunuz degil mi?? Kanama alani keselerden uzaksa daha az korkutucu. Benim de oldu, kayboldu daha buyuk olarak yeniden cikti, gene kayboldu, 1. trimester bitince bir nebze daha rahatliyoruz, her gecen gun bebekler yerine daha saglam tutunuyor insallah.Merhaba
Bende ikizlere hamileyim
2hafta önce yoğun bir kanamayla bi gün bigece hastanede yattım serum takıldı daha sonra 10 gün igne vurundum kalcadan
Geçen hafta küçülen kanama alani bugunku kontrolde yine büyümüş kanama alani
Serum takıldı sabah 2 akşam 2 fitil olarak kullanıyorum progestani
Sizlerde nasıl geçti bu süreç çok stres oldum bütün hayat enerjim çekilmiş gibiyim sürekli bir ağlama modundayim 13+1 biri 13+4 diğerine gelisimleri iyi dedi Dr carsamba tekrar gideceğim kontrole
Tsk ederim cevabınız icinAglamayin, iyi moral her hastaligin ilk devasi, gececek. Dinleniyorsunuz ve su iciyorsunuz degil mi?? Kanama alani keselerden uzaksa daha az korkutucu. Benim de oldu, kayboldu daha buyuk olarak yeniden cikti, gene kayboldu, 1. trimester bitince bir nebze daha rahatliyoruz, her gecen gun bebekler yerine daha saglam tutunuyor insallah.
Gözünüz aydınKızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Çok şükür oğlumda kızımda çok iyiymiş sağlık sorunu görmedi herşey güzel dedi. Sata göre 19+2 deyim. Kızım 19+0, oğlum. 19+5 çıktı. Kızım 266 Gr, oğlum 303 Gr. Çok şükür rahatladım yarın kendi doktoruma gideceğim Allah'ın izniyle. Bu arada herkes covid aşısı oldumu ?
Teşekkür ederim. Darısı sizlere inşallah bu arada size kanama sebebiniz söylendimi merak ettimGözünüz aydın
Maşşallah canım hep sağlıkla devam etsin Ben biontech iki dozu da oldum ilkini 14.haftada ikincisini 18.haftada tetanozu da 21.haftada oldum.Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Çok şükür oğlumda kızımda çok iyiymiş sağlık sorunu görmedi herşey güzel dedi. Sata göre 19+2 deyim. Kızım 19+0, oğlum. 19+5 çıktı. Kızım 266 Gr, oğlum 303 Gr. Çok şükür rahatladım yarın kendi doktoruma gideceğim Allah'ın izniyle. Bu arada herkes covid aşısı oldumu ?