- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.721
Devam canım değişmedim bana güven veren tek doktor o nedenseeS Saripapatya22 canım ne yaptın doktoru değiştirdin mi yoksa uğur hocaya devam mı ediyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam canım değişmedim bana güven veren tek doktor o nedenseeS Saripapatya22 canım ne yaptın doktoru değiştirdin mi yoksa uğur hocaya devam mı ediyorsun
Canım benimde geçen haftadan beri pıt pıtlar başladı ama normal tekme kısmına ne zaman geçeceğiz. şimdide onun derdi sardıCanlar bebişler harekete başladı mı ben hissediyorum heralde onlardır 18 haftalık pıt pıt atıyorlar valla
17.hafyada pitpitlar şimdide tekme tarzı birşeyler oluyor .birde bazen sanki böyle yüksekten kendini havuza bırakırsın ya lop diye tarif edemediğim birşeyler oluyortek tarafta hissediyorum hep oglusumun olduğu taraf kizim hareket ediyordur muhtemelen ama ben hangisi olduğunu kestiremiyorum.kiz solda erkek sağ demişlerdi onu biliyorumCanlar bebişler harekete başladı mı ben hissediyorum heralde onlardır 18 haftalık pıt pıt atıyorlar valla
Kuzum aynen hareket etseler içimiz de rahat olur bari valla içimde bi şeyler oynuyor biliyom onlar ona da şükürCanım benimde geçen haftadan beri pıt pıtlar başladı ama normal tekme kısmına ne zaman geçeceğiz. şimdide onun derdi sardı
Benim de soldaki bayağı aktif ama kız olan mı erkek olan mı bilmiyorum onu hiç sormadım canımm ama çok güzel yaa yerim onları benn17.hafyada pitpitlar şimdide tekme tarzı birşeyler oluyor .birde bazen sanki böyle yüksekten kendini havuza bırakırsın ya lop diye tarif edemediğim birşeyler oluyortek tarafta hissediyorum hep oglusumun olduğu taraf kizim hareket ediyordur muhtemelen ama ben hangisi olduğunu kestiremiyorum.kiz solda erkek sağ demişlerdi onu biliyorum
O maşallah seninde bı erkek bı kız öylemi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.bi taraf daha aktif oluyor bencede ikiside aktif olursa teknelerden çekeceğiniz varBenim de soldaki bayağı aktif ama kız olan mı erkek olan mı bilmiyorum onu hiç sormadım canımm ama çok güzel yaa yerim onları benn
Merhabalar, bende progestan kullandığım haşde 8+6 da lekelenme oldu ve doktorum bugün kan uyuşmazlığı iğnesi vurdu ve biraz tedirgin oldum. Sizde nasıl durumlr her şey yolunda mı?Kan uyusmazlıgı olan arkadslarım, muhakkak her lekelenmede /kanamada doktorunuza haber verin.. Ben 5+3te kan uyusmazlıgı ıgnesını kahverengi lekelenme olunca oldum.. 8+4te kırmızı kanama yasadım, 1gun hastanede kaldım, doktorumun ilk şüphelendığı, kan uyusmazlıgı oldu, ıgnenın koruyuculugu un devam edip etmedıgını kontrol etmek ıcın tahlıl yapıldı dırek.. Cok sukur devam edıyormus, ama leke bıle görsen mutlaka haber ver dedı
Doktor öyle dedi de ayrıntılı ultrasona girmeden emin olamıyorum canım nedense aynen yaa ben de öyle düşünüyorum inan bi sağdan bi soldan artıkkO maşallah seninde bı erkek bı kız öylemi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.bi taraf daha aktif oluyor bencede ikiside aktif olursa teknelerden çekeceğiniz var
Yolunda cok sukur ben 5+3te oldum iğneyi, 8+4te yıne kanamam oldu, kan uyusmazlıgı ıgnesını koruyuculugumun devam edip etmedıgıne baktı, her kanamada ve leke de doktorunuza haber verin, bısey olmaz Allahın İzniyle, koruyuculuk biterse tekrar ıgne olacazMerhabalar, bende progestan kullandığım haşde 8+6 da lekelenme oldu ve doktorum bugün kan uyuşmazlığı iğnesi vurdu ve biraz tedirgin oldum. Sizde nasıl durumlr her şey yolunda mı?
Çok rahatlattın beni. Herkes öyle şeyler yazdı ki cok rahatladım.Yolunda cok sukur ben 5+3te oldum iğneyi, 8+4te yıne kanamam oldu, kan uyusmazlıgı ıgnesını koruyuculugumun devam edip etmedıgıne baktı, her kanamada ve leke de doktorunuza haber verin, bısey olmaz Allahın İzniyle, koruyuculuk biterse tekrar ıgne olacaz
Ama her leke ve kanama da bilgi ver doktoruna, ozellıkle kırmızı renkli olanlarda, benım 2 kere bakıldı ıgne den sonra.. Belkı bebısler negatıftir, ınsallah öyledirÇok rahatlattın beni. Herkes öyle şeyler yazdı ki cok rahatladım.
Bende ayrintilida kesinleşir diyordum da her gittiğimde bı teyit edelim bı erkek bı kizmi diyorum Dr evet diyorbende dedim Dr kıyafeti ona göre alacağım kesinmidir dedim kesin dedi dahada değişmez artık heraldeDoktor öyle dedi de ayrıntılı ultrasona girmeden emin olamıyorum canım nedense aynen yaa ben de öyle düşünüyorum inan bi sağdan bi soldan artıkk
Insallah negatif cikar sonuç olanlarvar ama sizn haftanız küçük biraz ilac verirler mi bilmiyorum bol bol c vitamini içeren meyveler yiyin kekik ve. Baharatladan bitki çayından uzak durunKızlar iyi akşamlar. Eşim sanırım korona oldu testini verdi ama sonuç çıkmadı daha. Koku ve tat baya azaldı diyor. Korkuyorum ya bana da geçtiyse bebeklere bir şey olur mu acaba. Benim gibi bu haftalarda kovid olan oldu mu
Aynen benim de kaç kere söyledi canım öyledir heralde bizim kuruntular heralde... çok değişen görmedim çevremde de doktor kesin dedi zaten senin de öyle demişBende ayrintilida kesinleşir diyordum da her gittiğimde bı teyit edelim bı erkek bı kizmi diyorum Dr evet diyorbende dedim Dr kıyafeti ona göre alacağım kesinmidir dedim kesin dedi dahada değişmez artık heralde
gecmis olsun bizim mart annelerinde epey covid geciren oldu onlar kolay atlatti. sizin de haftaniz ileri değil bir sey olmaz Allahin izniyle iyi ki ileri haftalarda değilsiniz.Kızlar iyi akşamlar. Eşim sanırım korona oldu testini verdi ama sonuç çıkmadı daha. Koku ve tat baya azaldı diyor. Korkuyorum ya bana da geçtiyse bebeklere bir şey olur mu acaba. Benim gibi bu haftalarda kovid olan oldu mu
ayirt etmek zor gercekten kasilmanin da hangisi iyi hangisi kötü bilemiyoruz ki Allaha emanet. karnin sekilden sekile girip nefesini kesiyorsa kasilmadir. bende günde 2-3 kez farkettigim ciddi kasilma oluyor cumartesi doktoruma soylicemEn sevdiğim yer ikiz bekleyenlerin olduğu bu alan bütün problemlerimiz 1arti 1eksi farkla aynı. Kendimi huzurlu hissediyorum. Bugün doktora karnım şişiyor bi gerilme oluyor o an ayağa bile kalkip yürümek eziyet oluyor dedim, kasılma belirtisi gibi bir şey bu dedi. Erken doğum sinyali dedi, hepten korktum. Ben hâlâ hangi ağrılar rahim büyüme ağrısı, hangisi tehlike sinyali ayırt edemiyorum...