- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.641
Canım çok şükür henüz hasta olmadım. İşe gidip geliyorum bu arada ama maskemi hiç çıkarmıyorum. Bulantıdan dolayı eşimi diğer odaya attım1-2 ay orda uyusun, hem de bana covid, grip bulaştırmasın dem. Canım ben de tüp bebekle hamile kaldım, 12. Hafta içindeyim. Doktorum geçen hafta prolutexi ve progestan fitili kestirdi. Ama proluton depot haftada 1 kalçadan iğne yapıyor eşim. Bu iğne özellikle ileriki haftalarda etken doğum kasılmasını önlüyor. Ayrıca 30. Haftaya kadar oksapara devam. Progestan fitili de kesti. Ecopin içiyorum ayrıca günde 1 kez.Merhaba hamisler
Bizde 12. Haftadayiz geçen hafta tarama yapıldı 15 gün sonra cikar dediler
Fakat yine ultrasonda kanama görüldü bugün tekrar gittim daha iyiymis ben tüp bebekle kuzularima hamile kaldim benim gibi olanlarin bilgisine ihtiyacım var bugune kadar sabah aksam.prolutex gunde bir defa oksapar ve sabah aksam progestan fitil kullanıyodum drm prolutex i gun asiri yap bitir dedi zateb 2 ampul kalmisti ama fitile devam dedi sizinilac birakma durumunuz nasıl oldu?
Birde üşütmüşüm rapor verildi 5 gün ama.herhangi ilac kullanamayagm icin evde yatiyrm meyve tuketip bol bol sivi aliyrm kuşburnu cayini okudum problem olmaz diye benim gibi hamileyken hastalanan varmi neler yaptiniz kuzulara yansitmadan iyileşirim ins