- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.701
Hamileligu ozleyenler neyi ozluyor acaba cok merak ediyorum. Insanin mazoşist falan olmasi gerekir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan olayı benim de öyleydi korkuyordum itmeye ondan mı kanama oluyor diye strese girdim sonra bana da kanama devam ederken ağızdan al dedi sonrasında fitile dönmek istemedim aylardır hap olarak içiyorum günde 1 tane canım. İnşallah faydalı olur o şekildeMuayene olduk canım, 12.haftada gel dedı, panoramadan falan bahsetmedi, sanırım rısklı durum olursa onerecek, bebısler ıyıydı cok sukur bırısı tam gununde, dıgeri 2 gun önde cıktı.. Benım ufak bı lekelenme oldu yıne, tekrardan kan uyusmazlıgı ıcın test yaptırdık, ben kanamadan korkmam ama bu kan uyusmazlıgı benı tedırgın edıyor dedı, o yuzden rısek atmayıp her lekede bu testı ıstıcem haberin olsun dedı.. Cok sukur o da pozıtıf cıktı. Aşı hakkında konustuk ası olmamı önerdi hemen. Bir de progestanıi agızdan alıcam 2 hafta. Fıtıl yuzunden mı leke gelıyor, tahrıs mı ediyorsun acaba dedı, vajina girişine de baktı, zaten korkuyorum hocam ileri itmeye dedım, girişte bırakıyorum dıyınce, agızdan alalım dedı diğer kontrole kadar.
Bana da 2 hafta sımdılık boyle kullan duruma gore fitile döneriz dedı, halbukı ben 12.haftadan sonra bırakırız diye umuyordumben gunde 2 kere alıcam toplam 400Progestan olayı benim de öyleydi korkuyordum itmeye ondan mı kanama oluyor diye strese girdim sonra bana da kanama devam ederken ağızdan al dedi sonrasında fitile dönmek istemedim aylardır hap olarak içiyorum günde 1 tane canım. İnşallah faydalı olur o şekilde
Benim rahim ağzı uzunluğum çok uzun değil 31mm belki ondan devam ediyor olabilir çünkü progesteron hormonu erken doğumları engellemede etkili oluyormuş. Başından beri günde 1 tane kullanıyorum kanama olduğu zaman bile arttırmadı iğne de vermedi herkese iğne falan yapıldı bana hep rengi kırmızı olmazsa ve şiddetli ağrı eşlik etmezse problem yok dedi içerde kalmış kandır dedi Her doktorun yoğurt yiyişi farklı gerçekten neye göre söylüyorlar anlayamadım. Düşük olan bebekte de kanamam olmuştu onda iğne vermişti mesela o da ilginç… Ne diyorsa yapıp çok sorgulamamak lazım sanırımBana da 2 hafta sımdılık boyle kullan duruma gore fitile döneriz dedı, halbukı ben 12.haftadan sonra bırakırız diye umuyordumben gunde 2 kere alıcam toplam 400
Ikiside erkek canim birinde çıktı 15 inde gidicem perinatolog a bugun kendi dr um kontrol de söyledi ne biliyim kafama takıldıDetaylı ultrasonda mı söylediler yoksa 15inde gideceğin mi detaylı ultrason? Ben normalde perinatologa gitmiyorum detaylı ultrason için gittim sadece o zaman oğlanın böbrek kanallarında hafif genişlik çıktı ama erkeklerde sık görülüyormuş kızda yok mesela. Normal doktorun takip etsin her ay bunu her doktor ölçebilir dedi genelde doğuma kadar geçiyormuş. Geçmezse doğumdan sonra da bebek takip edilmeye devam ediliyor genelde sünnet öneriliyor o da geçirmezse ufak bi ameliyat oluyormuş ama o çok nadir yani genelde geçiyormuş. Senin iki bebekte de mi çıktı cinsiyeti ne? Tabi onların derecesi var kaç mm olduğuna göre. Doktorun daha iyi açıklar.
Güzel haberlerine çok sevindim kuzum benim herseyin iyi olmasına çok sevindim ins kanaman da haftaların ilerledikçe geçip gidecek sende daha rahat edeceksin allahin izniyle fitil de etki ediyor diyorlar bende 12.haftaya kadar kullandım sonra biriktirmiştim ama her defasında kan uyusmazligina bakmasına çok iyi birsey seninde için rahat eder canım belli 12.haftanda muayaneden sonra karar verir duruma göre hayırlısi olsun diyelimMuayene olduk canım, 12.haftada gel dedı, panoramadan falan bahsetmedi, sanırım rısklı durum olursa onerecek, bebısler ıyıydı cok sukur bırısı tam gununde, dıgeri 2 gun önde cıktı.. Benım ufak bı lekelenme oldu yıne, tekrardan kan uyusmazlıgı ıcın test yaptırdık, ben kanamadan korkmam ama bu kan uyusmazlıgı benı tedırgın edıyor dedı, o yuzden rısek atmayıp her lekede bu testı ıstıcem haberin olsun dedı.. Cok sukur o da pozıtıf cıktı. Aşı hakkında konustuk ası olmamı önerdi hemen. Bir de progestanıi agızdan alıcam 2 hafta. Fıtıl yuzunden mı leke gelıyor, tahrıs mı ediyorsun acaba dedı, vajina girişine de baktı, zaten korkuyorum hocam ileri itmeye dedım, girişte bırakıyorum dıyınce, agızdan alalım dedı diğer kontrole kadar.
Dozu ile çok oynamıyorlar genelde,tüp bebekte en yuksek dozla basladık, fitil iğne, progestanın ıgnesını bıraktık bu sefer depot vuruldum haftada iki kere.. Senınkı dogal yollarla oldugu ıcın, onun da etkısı olabılır daha dusuk doz vermesınde..Benim rahim ağzı uzunluğum çok uzun değil 31mm belki ondan devam ediyor olabilir çünkü progesteron hormonu erken doğumları engellemede etkili oluyormuş. Başından beri günde 1 tane kullanıyorum kanama olduğu zaman bile arttırmadı iğne de vermedi herkese iğne falan yapıldı bana hep rengi kırmızı olmazsa ve şiddetli ağrı eşlik etmezse problem yok dedi içerde kalmış kandır dedi Her doktorun yoğurt yiyişi farklı gerçekten neye göre söylüyorlar anlayamadım. Düşük olan bebekte de kanamam olmuştu onda iğne vermişti mesela o da ilginç… Ne diyorsa yapıp çok sorgulamamak lazım sanırım
İnşallah canım, ufak bi leke de bıle istemsizce modum düşüyor, bebeklerin iyi oldugunu görünce cok rahatladım, kontrol arası cok uzun ama yaa, 3 4 gun sonra meraklanmaya baslarım yıne, 12.haftayı iple çekerim artık,bakalım benım durumlar nasıl gelısecekGüzel haberlerine çok sevindim kuzum benim herseyin iyi olmasına çok sevindim ins kanaman da haftaların ilerledikçe geçip gidecek sende daha rahat edeceksin allahin izniyle fitil de etki ediyor diyorlar bende 12.haftaya kadar kullandım sonra biriktirmiştim ama her defasında kan uyusmazligina bakmasına çok iyi birsey seninde için rahat eder canım belli 12.haftanda muayaneden sonra karar verir duruma göre hayırlısi olsun diyelim
İnşallah geçer ben de bu ctesi kontrole gidicem inşallah hemen geçmiştir ya da azalmıştır. Konu sağlık olunca kafaya takılır tabi takılmaz mı Perinatolog çok pozitif konuştu genelde doğuma kadar geçiyormuş takip edicez. Sen o zaman detaylı ultrason için gideceksin 15inde orda bakılıyor zaten.Ikiside erkek canim birinde çıktı 15 inde gidicem perinatolog a bugun kendi dr um kontrol de söyledi ne biliyim kafama takıldı
Günaydııın senin de güzel geçsin canımGunaydin kizlar,
Gününüz güzel gecsin
Aynen canım detaylı usg dedi zaten 1 kere yapılması gerekiyormuş bu haftalarda tabi bilmiyorum ben de bakalım nolacal Rabbim sifamzi versin inşallahİnşallah geçer ben de bu ctesi kontrole gidicem inşallah hemen geçmiştir ya da azalmıştır. Konu sağlık olunca kafaya takılır tabi takılmaz mı Perinatolog çok pozitif konuştu genelde doğuma kadar geçiyormuş takip edicez. Sen o zaman detaylı ultrason için gideceksin 15inde orda bakılıyor zaten.
Evet evet 20-22.haftalar arasında gidiliyor 1 kere detaylı bakılıyor uzun sürüyor baya heryerine bakıyorlar. Sende hamilelik günlüğü yok ilk sayfada da yoksun hep unutuyorum kaçıncı haftada olduğunu.Aynen canım detaylı usg dedi zaten 1 kere yapılması gerekiyormuş bu haftalarda tabi bilmiyorum ben de bakalım nolacal Rabbim sifamzi versin inşallah
Canım benim hiç bir sorun olmasa bile insan tedirgin oluyor inanki hareketlerini az çok hissediyorum ama sürekli değil olmayınca acaba diyorum hayirlisiyla kucağımıza alana kadar böyle sanırım güzel geçsin ins güzel muayene sonuçları hep alalim insİnşallah canım, ufak bi leke de bıle istemsizce modum düşüyor, bebeklerin iyi oldugunu görünce cok rahatladım, kontrol arası cok uzun ama yaa, 3 4 gun sonra meraklanmaya baslarım yıne, 12.haftayı iple çekerim artık,bakalım benım durumlar nasıl gelısecek
Amin canım, inşallah saglıcakla kucagımıza alırsak rahatlarızCanım benim hiç bir sorun olmasa bile insan tedirgin oluyor inanki hareketlerini az çok hissediyorum ama sürekli değil olmayınca acaba diyorum hayirlisiyla kucağımıza alana kadar böyle sanırım güzel geçsin ins güzel muayene sonuçları hep alalim ins
Mesela ben, şu an gittim şurup içtim, bazen ağlayacak noktaya geliyorum ilaç bile yaramıyor. Doktorun sana ilaç yazsin canım rahatlatirGeceden beri inanılmaz mide yanmam var. Kulaklarımdan bile ateş çıkıyor sanki bu nedir böyle yahu. Mide yanması yaşayan varmı?
19 +3 dedi dün canim bende sordum dr aEvet evet 20-22.haftalar arasında gidiliyor 1 kere detaylı bakılıyor uzun sürüyor baya heryerine bakıyorlar. Sende hamilelik günlüğü yok ilk sayfada da yoksun hep unutuyorum kaçıncı haftada olduğunu.