2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar beslenmeden epey bahsetmişsiniz.. Ben 12. Haftama girdim, midem hiç aralıksız bulanıyor. Çıkarmamak için hep başka şeyler düşünüyorum. Bir de prilam dr kullanıyorum. Serum almayayım diye sürekli kahvaltı ve karbonhidrat tüketiyorum. Doktorum sen 6 ay düzgün beslenmesen de bebek depolarını sömürür hiçbirşey olmaz dedi.

Canim hic uzme kendini. Ben de 7 bitti 8 e girdim. Mide bulantisi bende de oluyor maalesef. Doktora bende soyledim. Su aşamada onemli degil dedi. Sadece gunde 3 litreye yakin su içmeye özen göster dedi. Su bile midemi bulandırıyor bazen. İçine limon sıkıp iciyorum. Duzenli vitaminleri aliyorum. Balik et vs hic yiyemiyorum zaten. Corba cubuk kraker elma yediklerim boyle seyler.

Merhaba hanımlar umarım herkes iyidir yazılanları olabildiğince okumaya çalıştım şuan kanaması olan arkadaşların bol bol dinlemeye çalışın umarım hayırlısı ile geçer midesi bulanlar ise ins merak etmeyeyin geçecektir ben 17 haftama kadar hiç birsey yemedim ama ondan sonra çok istah açıldı sagolsun bu arada bende büyük eşya olarak ikiz bebek arabası aldım bugün 2900 tl idi tek kalmıştı 2500 aldık sunny baby içime sindi sevdim ins hayirlisiyla kullanmakta nasip olur diyelim bakalim

Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullansın bebişler

çilek mobilyadan iki tane montes beşik bir de iki kapili dolap siparis verdim. bebeler dogana kadar anca gelir heralde
Kuzum benimde aklımda olan bir model canlı görme şansın oldumu nasıl kalitelisi netten gördüm ben hep eline geçince resim atarmisin bu arada gule güle kullansinlar minnoslar ins annesi

Çok şükür canım iyiyim, inşallah bebişler de iyidir, yarın görmeye gidicez cok heyecanlıyım
Iyilerdir tabikide annesi sen hiç merak etme yarın gittiğinde büyümüş bunlar diyeceksin ins hatta çok sevindim iyi olmana da ins rahatca guzelcenede hersey düzelir güzel doğumlar olur ins

Iyilerdir tabikide annesi sen hiç merak etme yarın gittiğinde büyümüş bunlar diyeceksin ins hatta çok sevindim iyi olmana da ins rahatca guzelcenede hersey düzelir güzel doğumlar olur ins
İnşallah canım doktor demsıtı diğer kontrolde cok sekıllenmıs olacaklar demıstı, biraz da onu görmenin heyecanı var yarın 10+1 olacak, sanırım bir sonrakı kontrole de ikili test için çagırır, bir de sana bişey sorcam, bu panorama testını butün ikiz gebelere öneriyorlar mı?

Maşallah canım benim aynen kafaları hatları az çok belli olacak ins güzel haberlerle gel ins kuzum mecburi olan bir durum değil aslinda sen embriyolarina genetik test yaptıysan zaten istemiyorlar ama yapmadıysan dr öneriyor benim hem emre bey hemde hulusi hoca o zaman yaptırmak iyi olur diyince bizde yaptıralım dedik ama burda yapmayan arkadaş da var tabi imkan dahilinde hep dediler onun sayesinde cinsiyette önerdim güzel oldu

Embrıyolara yaptırmadık, ama gecen yıl düşükten sonra genetik test yaptırmıstık.bakalım Nihal hoca ne dıyecek yarın, tavsıye ederse bizde yaptırırız

Güle güle gezsin minnoşların canım biz de iki tane ayrı ayrı almayı tercih ettik maclaren atom modelinden. Gerektiğinde birleştirmek için aparatlar oluyormuş daha almadım ama olmazsa da kendim bir şey tasarlıcam. Tek başıma çıkmayı pek düşünmüyorum zaten Ana kucaklarını da onla uyumlu olandan aldık. İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize

Embrıyolara yaptırmadık, ama gecen yıl düşükten sonra genetik test yaptırmıstık.bakalım Nihal hoca ne dıyecek yarın, tavsıye ederse bizde yaptırırız
Sen ve eşin sağlıklı olsa da döllenme sırasında falan problem olabiliyor canım allah korusun tabiki… Biz de düşükten sonra genetik test yaptırmıştık biliyorsun ama panorama da yaptırdık. Herkes yaptıracak diye bir şey yok ama daha güvenilir diyorlar bir de mesela detaylı ultrasonda en ufak bir şey çıkarsa bu sefer acaba mı diye kafaya takabilirsin. Benim bu testim olduğu için bazı şeylerin üzerinde çok durmadı bence doktor. Hayırlısı olsun canım

Bakalım canım, doktorum yaptırın derse yaptırırız bız de

Kuzum benimde aklımda olan bir model canlı görme şansın oldumu nasıl kalitelisi netten gördüm ben hep eline geçince resim atarmisin bu arada gule güle kullansinlar minnoslar ins annesi
yok canim gidemedim bakmaya acikcasi pek de alternatifi yok gibi baska markalar pahali geldi. cilek mocha modelinin de parmakliklari inip kalkmiyor bu cocugu koyarken bele sıkıntı yaratir. boy olarak da en uzunu istedim 4-5 yaşa kadar kullansin diye öbür modeller 120 boydu..
güya araligin sonunda teslim var bakalim kurunca buraya mutlaka foto atarım
sagol canim

Geceden beri inanılmaz mide yanmam var. Kulaklarımdan bile ateş çıkıyor sanki bu nedir böyle yahu. Mide yanması yaşayan varmı?

Geceden beri inanılmaz mide yanmam var. Kulaklarımdan bile ateş çıkıyor sanki bu nedir böyle yahu. Mide yanması yaşayan varmı?
Bende bir ara çok sık yaşıyordum az ve sık yemeye çalış uzun süre yememezlik yapma ben öyle yaptım bana iyi geldi birde doktorum gaviscon vermişti ama hiç kullanmadım

Merhaba hamisler
Bizde 12. Haftadayiz geçen hafta tarama yapıldı 15 gün sonra cikar dediler
Fakat yine ultrasonda kanama görüldü bugün tekrar gittim daha iyiymis ben tüp bebekle kuzularima hamile kaldim benim gibi olanlarin bilgisine ihtiyacım var bugune kadar sabah aksam.prolutex gunde bir defa oksapar ve sabah aksam progestan fitil kullanıyodum drm prolutex i gun asiri yap bitir dedi zateb 2 ampul kalmisti ama fitile devam dedi sizinilac birakma durumunuz nasıl oldu?
Birde üşütmüşüm rapor verildi 5 gün ama.herhangi ilac kullanamayagm icin evde yatiyrm meyve tuketip bol bol sivi aliyrm kuşburnu cayini okudum problem olmaz diye benim gibi hamileyken hastalanan varmi neler yaptiniz kuzulara yansitmadan iyileşirim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…