• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Liste yapmak için Microsoft to do diye bi uygulama var bu arada kızlar ben çok kullanıyorum. Eşinize yükleyip birbirinizi ekleyip listeleri onunla da paylaşabiliyorsunuz yaptıkça ya da aldıkça tik atabiliyorsunuz hatta eşinizin yapacaklarını ona atayabiliyorsunuz. Daha bir çok özelliği var hatırlatma gibi ☺️ Bilginiz olsun bana da bi arkadaşım söylemişti market alışverişi için bile çok işe yarıyor…

canim bir listem var paylasiyorum (meslek geregi el yazimi okursun) Tabi ihtiyaclar kisiye gore degisir. Ornegin calismayan birine sut pompasi ve termal canta gereksiz gelebilirken benim elim ayagim... Bazi urunler marka ile belirtilmis, o da zevke ve butceye tabi...
Listede uyku tulumlarini unutmusum 1 yasa kadar cok iyi oluyor, bende vardi. Bir de astronot tulum, cift bacaktan fermuarli olunca mis :))
Ikiz dogurmayanlar giyside 0-1 ay cok alma diyecektir o durumda dogru ama bizde farkli biraz. Ben pek dinlemiyorum, max 2.5 kilo olacak bebeklere hem NewBorn(0-1) ay hem de 0-3 ay gonul rahatligi ile alabilirsin
Aldiklarimi ya da evde olanlari isaretlemistim ;)
Cok teşekkür ederim, bana da fikir olur, yavastan unisex kullanbılecegım ürünleri bakarım🥰bu arada el yazın da çok güzel, bu gözler ne yazılar gördü 😅

Evhamli olmak yaşadıklarımızın bize bıraktığı acı miraslardandir kimseden bu psikolojim için akıl yada ders almak gibi bir niyetim yok. Beni bu yazdığınız daha da üzdü kusura bakmayın ama ben elimden geleni yapmaya çalışırken sizin şu yazdığınızı bakın
burda yaziyla pek anlasilmiyor noktalama isaretleri veya vurgular ses tonunun yuz ifadenin yerini tutamaz hicbir zaman. yazdığın şeylerden hep üzgün oldugun ve bu konuyu takinti yaptığını stres altinda olduğunu düşünüyorum gercekte belki oyle degildir ama yazdiklarin oyle düşündürüyor. eger gercekten gece gündüz yediklerini ya da yemedikledini düşünüyorsan vucudun düzenli olarak stres hormonu salgiliyor. bu her seyden daha tehlikeli. dolayli olarak bebeklerin erken dogumuna kadar sebep olabilecek bir hormon. ve bir cok calismaya gore hamile kadınların düzenli stres altinda olmalari bebegin beyin kimyasini etkileyip psikolojisini cok etkiliyor. ben sanmiyorum ki her gun yumurta yemedim diye cocuk sagliksiz olsun veya psikolojik problemli olsun, ama stres hormonu maalesef... daha doguma kadar neler neler yasayacagiz üçüncü trimester önümüzde biraz daha saglam durman lazim eğer olmuyorsa bebeklerini düşünerek psikoljik destek alman lazım. ama yine söylüyorum bunu sadece yazdiklarina bakip söylüyorum belki gercekte bu kadar stresli değilsindir bu senin bilebilecegin bir sey. bunlarin hepsini senin ve bebeklerinin iyiliğini düşünerek yaziyorum kendim icin olsa susar gormezden gelirim

19 dayım canim inşallah ya gerçekten zor senin kızın en azından yorsa bile evde bir nefes oluyordur benm kimse yok eskm bir gidiyor 3 ay yok bir gidiyor 5 ay yok
Vallahi Allah sabır versin ikimize de. Evde bana nefes kızım evet ama asla oturtmuyor 🤣 erken dogurcam diye korktum neyse ki bu günlere geldim Bi şekilde inşallah daha iyi günlere de gelebilirim

Kanamanızın vajinal muayene ile alakası yoktur, cunku probun ucu vajina girişinde kalıyor. Ona bakılırsa gebelikte cinsel ılıskıye devam edenler oluyor, biraz acık konusacam ama penis cok daha ileriye gidiyor.. Probu tırnak boyu kadar ittirmiyordur bile doktorunuz..sizinki tüp bebek mı bilmiyorum ama, belli bir haftaya kadar hep vajinal muayene yapar tüp bebek doktorları da, cunku cok daha detaylı görünür hersey.. Tabıkı kendınızı nasıl rahat hıssedersenız o sekılde muayene olun ama burayı takıp eden arkadslar da vajinal muayene yuzunden kanama oldu algısı olusmasın.. 🌸 Gercekten hıcbır zaararı yok..😇
Kendi doktorum da ayni şekilde vajinal muayene kaynakli olabilir dedi. Gittigim doktorda rahim icerisinde degil vajina icerisinde kanama gordu. Cinsellik yok dedi. Zaten bir yıldır yok dedik😂

Daha once de vajinal muayene sonrasinda kanamaları olmustu.

canim bir listem var paylasiyorum (meslek geregi el yazimi okursun) Tabi ihtiyaclar kisiye gore degisir. Ornegin calismayan birine sut pompasi ve termal canta gereksiz gelebilirken benim elim ayagim... Bazi urunler marka ile belirtilmis, o da zevke ve butceye tabi...
Listede uyku tulumlarini unutmusum 1 yasa kadar cok iyi oluyor, bende vardi. Bir de astronot tulum, cift bacaktan fermuarli olunca mis :))
Ikiz dogurmayanlar giyside 0-1 ay cok alma diyecektir o durumda dogru ama bizde farkli biraz. Ben pek dinlemiyorum, max 2.5 kilo olacak bebeklere hem NewBorn(0-1) ay hem de 0-3 ay gonul rahatligi ile alabilirsin
Aldiklarimi ya da evde olanlari isaretlemistim :KK66:
Teşekkürler paylaşım için, ben de listenin ekran fotoğrafını aldım hemen ☺️ Bu arada daha önce de yazmıştın sanırım ikiz bebek arabası için prego bakıyorum diye. Ankara’da babymall mağazasında var biz bugün baktık, detaylı inceledik şuan indirim varmış 5800 TL’ye geliyor pusetler dahil.

Teşekkürler paylaşım için, ben de listenin ekran fotoğrafını aldım hemen ☺️ Bu arada daha önce de yazmıştın sanırım ikiz bebek arabası için prego bakıyorum diye. Ankara’da babymall mağazasında var biz bugün baktık, detaylı inceledik şuan indirim varmış 5800 TL’ye geliyor pusetler dahil.
Hangi babymall'a gittiniz bu haftasonu ben de bi gideyim istiyorum Ankaraya..
Chicco da Amazonda 4200 o yuzden mevzunun kararini vermem lazim :))

Kızlar acilden geliyorum hafif lekelenmem oldu doktor bi bebeğin plasentası aşağıda dedi moralim bozuldu :( bilginiz var mı bu konuda 18 haftalığım

Hangi babymall'a gittiniz bu haftasonu ben de bi gideyim istiyorum Ankaraya..
Chicco da Amazonda 4200 o yuzden mevzunun kararini vermem lazim :))
Canım bebeği olan arkadaşlarıma sordum en büyük babymall İstanbul yolundaki dediler, beyaz tv’nin altındaki. Chicco ya bakmadım ben daha onun da fiyatı iyiymiş

Kızlar acilden geliyorum hafif lekelenmem oldu doktor bi bebeğin plasentası aşağıda dedi moralim bozuldu :( bilginiz var mı bu konuda 18 haftalığım
Geçmiş olsun canım kötü düşünme moralini bozma. Aşağıda olması ne demekmiş ne oluyormuş aşağıda olunca bişey dedimi sordunmu

Kızlar acilden geliyorum hafif lekelenmem oldu doktor bi bebeğin plasentası aşağıda dedi moralim bozuldu :KK43: bilginiz var mı bu konuda 18 haftalığım
Plesentanin rahim agzini ne kadar kapadigi onemli; yani kismi mi total mi altta o onemli. Ikiz var, bu durumda zaten sezeryan onerecektir.
Iliski, vajinal muayene ve egzersiz yasaklanir, dinlenme tavsiye edilir. Ara ara kanamaniz olabilir, son trimesterde ciger gelistirici vurulur (ikizde zaten cogunlukla yapiliyor) diyor.
(Elimdeki yazida tam bu bolumu okuyordum, soru ustune geldi...)

Geçmiş olsun canım kötü düşünme moralini bozma. Aşağıda olması ne demekmiş ne oluyormuş aşağıda olunca bişey dedimi sordunmu
7. Aydan sonra kanama yaşayabilirsin dedi canım netten de araştırdım yukarı çıkma ihtimali de varmış güzel düşünmek istiyorum ben de. Çok teşekkürler

Plesentanin rahim agzini ne kadar kapadigi onemli; yani kismi mi total mi altta o onemli. Ikiz var, bu durumda zaten sezeryan onerecektir.
Iliski, vajinal muayene ve egzersiz yasaklanir, dinlenme tavsiye edilir. Ara ara kanamaniz olabilir, son trimesterde ciger gelistirici vurulur (ikizde zaten cogunlukla yapiliyor) diyor.
(Elimdeki yazida tam bu bolumu okuyordum, soru ustune geldi...)
Sağ ol canımm inşallah yukarı çıkar yaa ikiz gebelik riskli zaten rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayu nasip etsin

Benim 13.haftadan beri aşağıdaki bebeğin plesantasi aşağıda. Az kanama oluyorsa marjinaldir. 13. Haftadan beri yatiyorum. Bi vileda yapsam bile kanama yasiyordum. 20.haftaya kadar yukari cikar dediler hala bekliyorum 18+3teyim. Haftaya muayenem olacak, yat dedikleri kadar yatacağım. Bir arkadaşımın 18. Haftasinda teşhis koyulmuş, 20.haftada düzelmiş rahat rahat hayatina devam etti.

Back