- 20 Aralık 2016
- 303
- 243
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Oyyy Allah bagislasin kuzulari. Benim bu hamilelik piyangodan oldu ve ilk ogrendigimde kafayi yemek uzereydim nasil basa cikarim nasil ederim diye. Siz iyi cesaret canimGeçmiş olsun , şuan tam 1 yaşında araları yakın olsun istedim ben ilk doğum yaptigimda bende 4 5 yaş diye düşünüyordum ama sonradan fikrim değiştio uyku isteği zaten insanı bitiyor ben ve kızımda gribimiz ama çok şükür şuan çok ağır değiliz
Amin İnşAllah cümlemizin çocuklarını bağışlasınOyyy Allah bagislasin kuzulari. Benim bu hamilelik piyangodan oldu ve ilk ogrendigimde kafayi yemek uzereydim nasil basa cikarim nasil ederim diye. Siz iyi cesaret canimama cok tatli duygular ya Allahim isteyen herkese nasip eder insallah.
Evet evet kesinlikle arkadas olurlar. Ben covid ciktigindan beri evdeyim kizima bakiyorum. Bu gidise 2 sene daha evde olacagim sanirimAmin İnşAllah cümlemizin çocuklarını bağışlasınkocaman olmuş doğana kadar zaten 5 yaşına gelir size yardım bile eder bebek bakımında , ben çalışıyorum bakiciya bırakıyorum 5 yaşında oğlu var çok seviyor onu o anasınıfina başladı okula gidince sıkılyormus hatta birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel
O zamana diğer minnakta buyurEvet evet kesinlikle arkadas olurlar. Ben covid ciktigindan beri evdeyim kizima bakiyorum. Bu gidise 2 sene daha evde olacagim sanirim
Carsamba gununu iple cekiyorum. Heyecanlaniyorum cokO zamana diğer minnakta buyur
İnşAllah güzel haberlerle gelirsinizCarsamba gununu iple cekiyorum. Heyecanlaniyorum cokinsallah keseyi goruruz cok merak icindeyim. Korkuyorum olumsuz bisey gelisecek diye.
Bende bugün aranıza katildim bhcg 32 ile İnşAllah sağlıklı ilerler
Merhaba canm yani bnde 20.79 ile ogrendm 48 saat sonrasi 68.25 oldu aile hekimi gzl artıyor dedi daha kan vermedm henuz bir kac gun sonra tekrra verip haftaya pazartesi sali gini dr gidecegizKızlar hamileliği öğrenir öğrenmez doktora gittiniz mi? Şuan son adet tarihime göre 4 hafta 3 günlük gözüküyor betam dün 113tü daha kese görünmez haftaya doktora giderim, doktora gidene kadar da 2 günde bir betama baktırayım sağlıklı ilerliyor mu diye bakmak için düşünüyorum.Siz naptınız bu süreçte?
Bende 6 gün önce silik çizgi ile öğrendimMerhaba canm yani bnde 20.79 ile ogrendm 48 saat sonrasi 68.25 oldu aile hekimi gzl artıyor dedi daha kan vermedm henuz bir kac gun sonra tekrra verip haftaya pazartesi sali gini dr gidecegizadetimden cok once ogrendm daha yeni adet olsayd bugun ikinci gun olacakti. Alti gun once ogrendm minigimi
Erkenci kuş lar bizim miniklerBende 6 gün önce silik çizgi ile öğrendim
MerhabalarBende 6 gün önce silik çizgi ile öğrendim
Inşallah canimm korkma sağlıkla göreceksin bebeğiniCarsamba gununu iple cekiyorum. Heyecanlaniyorum cokinsallah keseyi goruruz cok merak icindeyim. Korkuyorum olumsuz bisey gelisecek diye.
MaşAllah biraz sabırsızizMerhabalarsizde bendensiniz bende 6.gun önce öğrendim
İnsallah guzelim yaa saglikli bi sekilde gorurum yarin keseyi heyecan dorukta bugun gun gecmiyor. Hastaligimda iyice ilerledi faranjit oldum hic halimm yokkk.Inşallah canimm korkma sağlıkla göreceksin bebeğinihaftaya çarşambada biz gideceğiz
Seninki görünür ama benimki daha görünmez canımErkenci kuş lar bizim miniklerhaftaya sanirim görünür inşallah kesemiz kabaca hesaplamaya gore o arada göstermesi gerk
MaşAllah biraz sabırsıziz
Inşallah kuzum sağlıkla gör bizede müjde ver haftaya çarşamba da ben inşallah.İnsallah guzelim yaa saglikli bi sekilde gorurum yarin keseyi heyecan dorukta bugun gun gecmiyor. Hastaligimda iyice ilerledi faranjit oldum hic halimm yokkk.
İkinci olacak İnşAllah 1 yaşında kızım vareveet vallahi de öyleyiz sizin ilk mi ikinci bebiş mi