2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kuvetsiz duşakabin ile düşünmüştüm ama onu nasıl yaparim bilmiyorum elimden kayar diye kiyafetlerimle otururum kucağıma alırım onu yikar cikarim diye düşünüyorum djbdiejdisjdjjdjdjdjd ama biraz oturur hale gelmesi lazim galiba ona da min 1 ay daha var....
Ay bana şuan tek yıkamak imkansız gibi geliyor. Yıkayabilirsen helal valla ben cesaret edemem

Aynıyız canim ndnxjdnd ben atak haftası diyorum. Bi de gözleri daha bi açıldı sanki algılar da iyice açıldığı içinde tüm gün asla uyumadı ağla agla bi hal oldu bir şeyi mi var dersin görsen meme verdik durdum, hep böyle olmuyor zarari olmaz diye düşünüyorum... Gazı yok da gibiydi tuhaf bi döngüye girdik... Babası gelecek birazdan ama yarim saattir koynuma alip uzandim ustumde sakinlesti yoruldu zateb uyku bastirdi çünkü uyuyo..... Çok zamansiz her şeeeeey,,,,

Bu bebeleri tek başına yikayan var mi ? Varsa nasil yikiyonuz eşimin saatleri uymuyor bebişe
Kabine minik tabure alıp kucağında yatırarak yikayabilir misin acaba 🙄

Ay bana şuan tek yıkamak imkansız gibi geliyor. Yıkayabilirsen helal valla ben cesaret edemem
Yikarsam haber ederim eidbshshwjdbjd
Kabine minik tabure alıp kucağında yatırarak yikayabilir misin acaba 🙄
İş tabureye kalirsa zaten yere de otururum ben yani o problem değil de ben daha çok suyun sıcaklığı veya pratik yikayabilir miyim diye acabalardayim 😂😂

Yikarsam haber ederim eidbshshwjdbjd

İş tabureye kalirsa zaten yere de otururum ben yani o problem değil de ben daha çok suyun sıcaklığı veya pratik yikayabilir miyim diye acabalardayim 😂😂
O zaman kovaya sıcaklığı hazırla oradan vücuduna dök kese yapmaya gerek yok 😜 vücudu su görsün yeter ne kadar yapabiliyorsan herşeyi tastamam yapamayız🤣 sonuçta biz hassaslastikca hayat zorlaşıyor o yüzden böyle söylüyorum yanlış anlama 😅

Eki Görüntüle 3583103 kızlar kalça ultrasonu böyle çıktı ya anlayan var mı sonradan düzelen var mı böyle çıkıp
Bizimki de 1 ml değeri fazla çıktı 1 ay sonra gelin dediler. 45 günlükken gittik. Bize çift. Ez demediler ama onu çok duydum
Biz dr çift bez değil de büyük numara bez aldık onu takacağız. 3 bitsin 4 numara takacağım. Çift rahat edemez gibi geldi. A a iyi gelirse mecbur takmak lazım

O zaman kovaya sıcaklığı hazırla oradan vücuduna dök kese yapmaya gerek yok 😜 vücudu su görsün yeter ne kadar yapabiliyorsan herşeyi tastamam yapamayız🤣 sonuçta biz hassaslastikca hayat zorlaşıyor o yüzden böyle söylüyorum yanlış anlama 😅
Yok katılıyorum zaten ben genel olarak o kadar hassas değilim galiba ya ndndjdndjndjd

Bizimki de 1 ml değeri fazla çıktı 1 ay sonra gelin dediler. 45 günlükken gittik. Bize çift. Ez demediler ama onu çok duydum
Biz dr çift bez değil de büyük numara bez aldık onu takacağız. 3 bitsin 4 numara takacağım. Çift rahat edemez gibi geldi. A a iyi gelirse mecbur takmak lazım
inşallah iyi gelir

Yok katılıyorum zaten ben genel olarak o kadar hassas değilim galiba ya ndndjdndjndjd
Ben çok sıcaklarda sırf su görsün vücudu isilik olmasın diye musluk altına sokup cikarmisligim dahil var😅valla ben yapamıyorum herşey yarım oldu bittiye getiriyorum eğer eşim veya tarafı kimselerde beni harika bekliyorlarsa yardımcı kadın göndersinler mümkünse 🤣

Tecrubeli anneler sizce bu bebek neden surekli agliyor bugun 😔 gazini kakasini yapio ateside yok ishalde degil. Sadece memede duruyor. Dus aldirdik oda fayda etmedi hic uyumadi sabahtan beribu
Büyüyüp gelistikleri için ağlıyorlar bu ağlamalardan sürekli meme istemelerden sonra bazı özellikler kazanıyorlar tıpkı biz hamileliğin ilk döneminde nasıl aşırı halsiz ve bulantili oluyorduk ya sebebi aslında vücudun bebeğin gelişimi için aşırı efor harcamasiydi onun gibi düşünebilirsin

Ben çok sıcaklarda sırf su görsün vücudu isilik olmasın diye musluk altına sokup cikarmisligim dahil var😅valla ben yapamıyorum herşey yarım oldu bittiye getiriyorum eğer eşim veya tarafı kimselerde beni harika bekliyorlarsa yardımcı kadın göndersinler mümkünse 🤣
Ay kesinlikle zaten ksndjdjd benim eşim evdeydi her gün yikadik o soğuklarda bile yıkadık. Bu ara biraz burun akıntısı olunca yıkamayı bıraktım eşim de şansa saatleri denk gelmedi yikamam lazim artık ipoşum pis kiz oldu benim yüzümden sjdbjdjdjd 🥹🥹🥹 ev zaten olmuş 56 umrumda değil sadece yatak odasıni daha düzenli süpürmeye çalışıyorum tozda ben yine yaşarım bebem rahat takılsın diye 😂 geri kalana enerjim ve zamanim yeterse yapiyom bişiler olduğu kadar. Zaten biri gelip bir şey derse buyur gel yap ben rahatsız değilim der geçerim 😆 eşim de rahatsız olursa kendi yapsın... Sağolsun yine yapıyoruz birlikte bazi şeyleri ama krizi tuttuğunda iki gün elleme her yer yine her yerde oluyo maleseffff olsun geçer bu günler de biz bu günleri özleriz 🥰🥰

Aynıyız canim ndnxjdnd ben atak haftası diyorum. Bi de gözleri daha bi açıldı sanki algılar da iyice açıldığı içinde tüm gün asla uyumadı ağla agla bi hal oldu bir şeyi mi var dersin görsen meme verdik durdum, hep böyle olmuyor zarari olmaz diye düşünüyorum... Gazı yok da gibiydi tuhaf bi döngüye girdik... Babası gelecek birazdan ama yarim saattir koynuma alip uzandim ustumde sakinlesti yoruldu zateb uyku bastirdi çünkü uyuyo..... Çok zamansiz her şeeeeey,,,,

Bu bebeleri tek başına yikayan var mi ? Varsa nasil yikiyonuz eşimin saatleri uymuyor bebişe
Valla önceden herseyimi ayarlıyorum bebeği soyup yüzü aşağı bakacak şekilde sol koluma alıyorum sağ elimle şu döküyorum. Eşimi beklersem zor kendim yapıyorum sonra çevirip ön tarafını yıkıyorum

Büyüyüp gelistikleri için ağlıyorlar bu ağlamalardan sürekli meme istemelerden sonra bazı özellikler kazanıyorlar tıpkı biz hamileliğin ilk döneminde nasıl aşırı halsiz ve bulantili oluyorduk ya sebebi aslında vücudun bebeğin gelişimi için aşırı efor harcamasiydi onun gibi düşünebilirsin
Ya ilk defa bu kdr cok agladi hic durmadan. Sadece emerken sustu diyebilirim. Haklisinz cnku aglamasi icin bir sebep bulamadik 😒 ilk cocuk deneyimi ne kadar zormuş boyle durumlarda :(

Kizlar bise daha sorcam size sabah kakasini yapti normalde sariydi hep ama bu sabahki sarıyla yesil arasi biseydi. Bu üsütmüş anlamınamı gelio ?

Kızlar günaydın diyeceğim de benim kız günlerdir gece uyumuyor sabah uyumuyor 🥹bu gece 3’te kalktı ,dün 4’te saat 10’a kadar ağladı .Normalde de gece çok uyumazdı ama bu kadar da nasıl oluyor bilmiyorum.

Ya dunden beri cok huzursuz bide kakasi ole olunca üşüttümü acaba dedim :(
Kuzum mama verıyorsan sıcaklıgını ıyı ayarla,soguk olmasın anne sutu baya ılık cıkıyor cunku.bırde tum bıberonlarını emzıklerını kaynat bugun bebegın.belkı cesme suyu falan kaldıysa ondan olabılır.her bıberon emzıgınıde ıcme suyuyla yıkarsın.banyo yaptırırkende basını cesme suyuyla yıkama.bence cesme suyu geldıyse agzına o yuzden olabılır.karnınıda sıcak tutarsın yarın yıne olursa bı doktora goturursun

Back
X