- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Evet bende 6 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum stres olmamak adınaSelam kızlar, bende 30 mayıs gözüküyor ama yakın olduğumuz için burayı da takip ediyorum. Diafol kullanıyorum folik asit olarak. Şuan 5+3 üm. Aslında perşembe doktora gidip kese göreyim diyordum ama haftaya gidip kalp atışı ile beraber görmek daha mantıklı sanırım
Merhabalar evet tahlil tekrarlandı sıkıntı yok çok şükürSenin tahlil yanlış çıkmıştı sanırım bi sıkıntı yok değilmi
Eveet işten eve gelince direk kardesiim diye seviyor karnımı kuzum ona oyuncak çıkıyorMaşAllah oda çok sevinir kendine oyun arkadaşı geliyor
Şimdiden böyleyse doğunca nasıl severEveet işten eve gelince direk kardesiim diye seviyor karnımı kuzum ona oyuncak çıkıyor
Inşaallah Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucaklamayi nasip etsin hepimize. Ikıncı ama yine aynı heyecan korku denildiği gibi rahat olmuyorŞimdiden böyleyse doğunca nasıl sever
Sağlıcakla devam etsin inşallahSelam kızlar bende sağlıkla ilerlerse haziran annesi olacağım inşallahBugün 4+0 diyor uygulama adetm henüz birgün geçti .4 kala öğrendim inşallah devam ederiz hep birlikte
Canım merhaba nasılsın ne yaptın gördünmü minnosuMemleketler neresi ? Ayni sehirde olup doktor tavsiyesi uzerinde de bulunabiliriz canlarim. Ben Antalyadayim. Antalyada olan arkadaslarim varmi acaba
Merhabalar hoşgeldinizz sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar bende sağlıkla ilerlerse haziran annesi olacağım inşallahBugün 4+0 diyor uygulama adetm henüz birgün geçti .4 kala öğrendim inşallah devam ederiz hep birlikte
Amin inşallah kalp atışını duymadan hamile diyemiyorum kendimeSağlıcakla devam etsin inşallahgüzel haberler alalım hepimizden
Amin inşallah hepimizin sağlıkla gelsin minnoşlarıMerhabalar hoşgeldinizz sağlıkla gelsin inşallah
Inşallah 1 2 haftaya duyarız bende 31 ağustos sat. Haftaya çarşamba gideceğim inşallah. Ilk çocuğunuz muAmin inşallah kalp atışını duymadan hamile diyemiyorum kendime
Bende öyleyim şuanda bir kayıp Yaşadım daha bi tedirgin oluyorum o yüzden kimseye de söylemedim duyana kadar da demicemAmin inşallah kalp atışını duymadan hamile diyemiyorum kendime
İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşursunuzBende öyleyim şuanda bir kayıp Yaşadım daha bi tedirgin oluyorum o yüzden kimseye de söylemedim duyana kadar da demicem
Sağlıkla gelsin inşaallah minnoşEvet ilk olacak inşallahBenimde 1 eylül sat
Amin hepimizinnn inşallahSağlıkla gelsin inşaallah minnoş