• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Kızlar merhaba. Normalde mayıs anneleri grubundayım fakat sizlere de fikir sormak istedim. Bebeklerinize ilk adım ayakkabısı olarak ne aldınız hangi markayı önerirsiniz? Var mısır tavsiyeniz araştırmanız?
Vicco dışı alternatif arıyorum aslında kime sorsam bunu söylüyor ama bazı yorumlarda içe basmayla alakalı sıkıntılar yasayanların oldugunu okudugum için farklı bir marka arıyorum
Aa öyle miymiş? Ben çok araştırmadım. Direkt vicco alır geçerim diye düşünüyordum. Benim kızım 10.5 aylık yavaş yavaş ayakta sabit durmaya başladı 1-2 adımı var arada. Araştırayım bakalım 🤔

Aa öyle miymiş? Ben çok araştırmadım. Direkt vicco alır geçerim diye düşünüyordum. Benim kızım 10.5 aylık yavaş yavaş ayakta sabit durmaya başladı 1-2 adımı var arada. Araştırayım bakalım 🤔
Vicconun deri olanlarına fizik tedavi doktoru iyi tercih edilebilir dedi fakat onunda alışveriş sitelerinde kullanıcı yorumlarında cocugun ayagını vurdugunu okudum. Yapmaz yapmaz alırım başıma gelir diye uzak durdum markadan 😂

Ne Egzamasi var?
Önce atopik dermatit dedi ilaç verdi nemli tut dedi ama sonyç almayınca eczema dedi onun da çeşiti mi var bilmiyorm ben amerikada yaşıyorum valla bıktım burda doktorlardan,hiçbirşeyi önemsemiyorlar kendi kendimizin doktoru oluyoruz en sonunda,çocuğun tüm vücudu kıpkırmızı götürüyorum safsaf yüzüme bakıyor ben mi abartıyorum artık kendimden şüpheleniyorum

Back
X