- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
çok tesekkur ederim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinMaşallah gözünüz aydin benim minigimle hemen hemen4+3 oldk biz
Masallh benm adete Altı gun kala 20.79 48 saat sonra da 68.25 çıktı sonrada beklemedeyim haftaya gidecegiz umarm kesemiz görünür suanda kac olduCarsamba gidecegim doktora insallah gozukur diye tahmin ediyorum cnku gecen hafta carsamba beta hcg 1084 cikmisti smdi iyice katlamistr kesin diye dusunuyorum.
doktora gittin mi canım? kese göründü mü? ben perşembe günü gideceğim bakalım gözükecek miMaşallah gözünüz aydin benim minigimle hemen hemen4+3 oldk biz
Aminnn canmmm amin Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinçok tesekkur ederim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Pazartesi yada sali dusunuyoruz canm haftyadoktora gittin mi canım? kese göründü mü? ben perşembe günü gideceğim bakalım gözükecek mi
Hosgeldinnn aramiza saglikla bebisini kucagina alirsin insallah canim. İlk cocugunmu olacak canim. Anomali yuzunden sonlandirildi demissin nasil fark edildi 2li testtemi.Merhaba kızlar 18 haziranda 13 haftalık gebeliğim anomali yüzündne sonlandırılmıştı.Bugün hamile olduğumu öğrendim betam 113 çıktı
Maşallah Rabbım saglikla kucagina almayi nasip etsin canmMerhaba kızlar 18 haziranda 13 haftalık gebeliğim anomali yüzündne sonlandırılmıştı.Bugün hamile olduğumu öğrendim betam 113 çıktı
Evett inşallah canımm bebislerimiz sağlıklı olsun bizlerde huzurluCoook sevindim guzelimm guzelce tutunuyor bebisin sana.
Evet ilk çocuğum olacak inşallah.Hayır 2li testte değil 13. Haftada cinsiyet öğrenmek için doktora gittiğimizde bağırsaklarının ve karaciğerinin dışarda ayrı bir kesede olduğunu farkettik o yüzden doktor tarafından sonlandırıldı maalesefHosgeldinnn aramiza saglikla bebisini kucagina alirsin insallah canim. İlk cocugunmu olacak canim. Anomali yuzunden sonlandirildi demissin nasil fark edildi 2li testtemi.
Tebrik ederim Cnm hayırlısı olsunMerhaba kızlar 18 haziranda 13 haftalık gebeliğim anomali yüzündne sonlandırılmıştı.Bugün hamile olduğumu öğrendim betam 113 çıktı
Hosgeldin aramizaaaBende bugün aranıza katildim bhcg 32 ile İnşAllah sağlıklı ilerler
Ay insallah gorursun canim keseyi haber ver. Carsamba gunu benim randevum bakalim biz gorebilecekmiyiz keseyi. Gecen hafta carsamba betahcg 1084 du. Katlamistir herhalde iyice. Cnku bir daha vermedim kan.Yarın kese görme randevum var,bakalım görebilecekmiyiz? Yarın 4 hafta 6 günlük,pazar günü beta hcg 2364 çıktı,sanırım yarına 2 ye katlanmış olur…gerçekten zorlu bir süreç,hep bir adım sonrasını düşünmek,herşeyin hayırlısı olsun
Teşekkürler hoşbuldumHosgeldin aramizaaa
Nasil hissediyorsun kendini. Belirtilerin neler var canimTeşekkürler hoşbuldum
Belirtim yok desem yalan olmaz ilkinde de 6 haftaya kadar belirtim yoktu sadece çok uzun film gibi rüya görmeye başladım birkaç gündür ilkindede baya aksiyonlu saçma rüyalar görmüştüm ve uyku veriyor ama bunda zaten uykusuz olduğum için çokta fark edemedim bakalım ilerleyen haftalarda neler olacakNasil hissediyorsun kendini. Belirtilerin neler var canim
İlk cocugun kac yasinda. Benimde 4 yasinda kizim varBelirtim yok desem yalan olmaz ilkinde de 6 haftaya kadar belirtim yoktu sadece çok uzun film gibi rüya görmeye başladım birkaç gündür ilkindede baya aksiyonlu saçma rüyalar görmüştüm ve uyku veriyor ama bunda zaten uykusuz olduğum için çokta fark edemedim bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak
Geçmiş olsun , şuan tam 1 yaşında araları yakın olsun istedim ben ilk doğum yaptigimda bende 4 5 yaş diye düşünüyordum ama sonradan fikrim değiştiİlk cocugun kac yasinda. Benimde 4 yasinda kizim varbende de halsizlik var uyku istegi. Birde kizim grip oldu smdi bana gecti onunla savasiyorm resmen.