- 17 Eylül 2021
- 50
- 35
- 40
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Keseyi gördüAy insallah gorursun canim keseyi haber ver. Carsamba gunu benim randevum bakalim biz gorebilecekmiyiz keseyi. Gecen hafta carsamba betahcg 1084 du. Katlamistir herhalde iyice. Cnku bir daha vermedim kan.
Ya masallh suan haftalik canm seninKeseyi gördütabi alttan muayene yaparak,haftaya perşembe kalp atışı için gel dedi,umarım herşey yolunda gider,birde geçen hafta kahverengi ve açık pempe lekem olduğu için dinleneceksin dedi,yürüyüş falan yok dedi.
4 hafta 6 gün buğünYa masallh suan haftalik canm senin
Hayırlı olsun düşük sonrası gebelik grubundan buraya gelmek nasip olduSelam kızlar bebişleriniz hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin herşey inşallah..bende sabırsızlardan biriyim adete 3 gün var bugün kan verdim 60.5 çıktıhaziran annesi olacağım Kısmet olursa
İnşallah burda kalırız kuzum sağlıcakla bu seferHayırlı olsun düşük sonrası gebelik grubundan buraya gelmek nasip oldu
Aminnnİnşallah burda kalırız kuzum sağlıcakla bu sefer
Kac haftalik canim suanda. Cok sevindim ya. Saglikla buyusun fistiklar gobusumuzdeKeseyi gördütabi alttan muayene yaparak,haftaya perşembe kalp atışı için gel dedi,umarım herşey yolunda gider,birde geçen hafta kahverengi ve açık pempe lekem olduğu için dinleneceksin dedi,yürüyüş falan yok dedi.
4 hafta 6 günKac haftalik canim suanda. Cok sevindim ya. Saglikla buyusun fistiklar gobusumuzde
Ben samsundayım,doktor tavsiyesi vermek isteyen var mı?Memleketler neresi ? Ayni sehirde olup doktor tavsiyesi uzerinde de bulunabiliriz canlarim. Ben Antalyadayim. Antalyada olan arkadaslarim varmi acaba
Oyy maşallah çok minikmissİkinci olacak İnşAllah 1 yaşında kızım var
MaşAllah oda çok sevinir kendine oyun arkadaşı geliyorOyy maşallah çok minikmissbenimde ikinci inşaallah bir kızım var 6 yaşında olacak
2 haftalık sanırım benimde doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum bi aksilik çıkmazsa folibol kullanıyorum bendeAramizda yeni arkadaslarimizi gordukce cok seviniyorum.. bilgi paylasimi yapalim bol bol. Kac haflik oldugunu doktorun neler dedigi. Folikasitte hangi marka kullaniyorsunuz ve ek hangi vitaminleri kullaniyorsunuz arkadaslar..
Folidoce yanlış yazmışım2 haftalık sanırım benimde doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum bi aksilik çıkmazsa folibol kullanıyorum bende
Senin tahlil yanlış çıkmıştı sanırım bi sıkıntı yok değilmiBende boludayim kızlarfolbiol verildi. Kızımda da bu folik asit kullanmıştım