- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 28
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Çok teşekkür ederim inşallah hepimize sağlıkla nasip etsinMerhabalar hayırlı olsun inşaallah. Benimde sat 31 ağustos. Ilk beta 15 ikinci 41. Sizinkiler nasıl. Az önce minik 2 3 leke oldu tekrar kan testi verdik
Çook teşekkürler hoşbuldum, hepimize sağlıkla nasip etsin inşallahBebisiniz hayirli olsun canim. Saglikli bir hamilelik diliyorum tatlim.. tebrik ederim hosgeldin aramiza
Lütfen üzmeyin kendinizi, sakın öyle düşünmeyin miniğiniz geldiyse vardır bir hayır bunda da zaman geçtikçe anlayacaksınız iyiki diyeceksinizKizlar canim cok sıkkın. Bugun ilk defa esimin ailesine soyledik. Hic bekledigim tepkiyi goremedim. Sanki neden oldu 2. Cocuk der gibi covid zamaninda yapmasaydiniz diye diye. Zaten hic beklemedigim zamanda olustu gebelk hic hazir degildim. Psikolojim cok bozuldu inanin kac kere aldirmayi dusundum ama kiyamadim. Bilmiyorum kafam hala cok karisik kizlar... Cok kotuyumm agliyorum surekli durduramiyorm kendimi.
Bence de hatalıdır birden o kadar yükselmez bir daha kan verdiniz mi? Hadi güzel haberlerle gelin inşallahCanım benim sağolasın inşaallah doktorda sıra bekliyorum şimdi
Folik asit disinda birsey kullanmiyorum henuz canim. Deger yawas yawas yukselip 1000 cikio hemen. Bende reglme 5 gun kala ogrendim. 12.40 di.ilk ogrendigimdeÇok teşekkür ederim inşallah hepimize sağlıkla nasip etsinBenim adete 4 gün kala 50, 2 gün kala 118di bir de bugün gideceğim bakalım tekrar inşallah sağlıkla artar hepimizin bişey yoktur merak etmeyin Siz ilaç kullanıyor musunuz?
Ne yaptin canim ? Habersiz birakma aklim sende ?Canım benim sağolasın inşaallah doktorda sıra bekliyorum şimdi
Merhabalar folik asit dışında ilaç kullanmıyorum. Bende tekrar beta verdim bekliyorum ha cıktı ha çıkacak bugün beklenen adet günü. 4 gün kala 41.80 diÇok teşekkür ederim inşallah hepimize sağlıkla nasip etsinBenim adete 4 gün kala 50, 2 gün kala 118di bir de bugün gideceğim bakalım tekrar inşallah sağlıkla artar hepimizin bişey yoktur merak etmeyin Siz ilaç kullanıyor musunuz?
Canım günaydın doktorum ultrasonla baktı henüz kese görünmüyor bugün adet günün ondandır dedi tekrar beta aldı o tahlil yanlış muhtemelen raporlama hatası dedi. Yenisini istedi bekliyorum sonucu işteNe yaptin canim ? Habersiz birakma aklim sende ?
Belki doktorunuz progestan verir lekelenmeye karşı tedbiren o yüzden sormuştumMerhabalar folik asit dışında ilaç kullanmıyorum. Bende tekrar beta verdim bekliyorum ha cıktı ha çıkacak bugün beklenen adet günü. 4 gün kala 41.80 di
Progestan belki veririm sonucun çıksın dedi bekliyorum 1 saat oldu heyecan stres tavanyapmış durumdaBelki doktorunuz progestan verir lekelenmeye karşı tedbiren o yüzden sormuştuminnşallah güzel çıkar değeriniz zaten içiniz rahat olsun ağrınız yoksa normaldir az lekelenme
3 haftalik ancak canm. Hayirli olsun bebisin canim.herkese merhaba,
23 eylül de beta hcg sonucum 335 çıktı. 1 Ekim'de keseyi görmeye gideceğiz, doktora.
Sizce kaçıncı haftadayım kafam iyice karıştı :)
Stres yapma guzelim. Daha yeni oldugu icin kese gozukmez canm. Hcg rapor sonucunu paylas canim bizimle.Progestan belki veririm sonucun çıksın dedi bekliyorum 1 saat oldu heyecan stres tavanyapmış durumda
Geldim kızlar 188 cıktı minnosumuzStres yapma guzelim. Daha yeni oldugu icin kese gozukmez canm. Hcg rapor sonucunu paylas canim bizimle.
Gözün aydın cnmGeldim kızlar 188 cıktı minnosumuz
Çok şükür gözünüz aydınn sağlıkla devam etsin inşallahGeldim kızlar 188 cıktı minnosumuz
Çok şükür gözünüz aydınn sağlıkla devam etsin inşallah
Çok sağolun kızlar Amiin inşaallah tüm bebelerimiz sağlıkla gelişsin dünyamıza gelsinler tahlil hatasi doktorum çok kızdıGözün aydın cnm
Coook sevindim guzelimm guzelce tutunuyor bebisin sana.Geldim kızlar 188 cıktı minnosumuz
Maşallah gözünüz aydin benim minigimle hemen hemenmerhaba kızlar. benim de şuanda 4+0 haftalık son adet tarihime göre. tüp bebek transferi oldum ve pozitif sonuç aldım.doğumu haziran 5 gösteriyorkesesi görünen var mı 4. haftada?
Carsamba gidecegim doktora insallah gozukur diye tahmin ediyorum cnku gecen hafta carsamba beta hcg 1084 cikmisti smdi iyice katlamistr kesin diye dusunuyorum.Maşallah gözünüz aydin benim minigimle hemen hemen4+3 oldk biz