Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bizim anneler gelinlerine yaptı ama🤣abilerimin eşlerinin annesi yapmadı hicbisey annem kızlarına yaptığı herşeyi onlara da yaptı örgüsünden yataklarına kıyafetine takisina kadar bizim gördüğümüz normal bu olduğu için bize yapilmayinca tuhaf hissediyoruz belki de 😂😂
Benim annemde aynı şekilde babaanne nasıl olunur zamanında gördüm sayesinde o yüzden bişe yapmamaları tuhaf geliyor
Yeğenime ne yaptıysa aynılarını bizede yaptı

Kızlar daha bombası hamile olduğumu duyunca annemler hayırlı olsuna geldi bir hafta kaldı inanın yerimden kalkıp tabak bile kaldırmadım çayımı yemeğimi herşeyimi annem yaptı pazar alışverişimizi getirdiler yoğurduna kadar mayalamış getirmiş allah ondan razı olsun inşallah kızıma onun gibi bir anne olabilirim 🙏🏻🙏🏻
Kayınvalidemlerde iki gün geldiler dışardan yemek söyledik hazır pasta aldık vs 😄 genelde eşit davrandım tatillerde vs annemde kaldığım kadar orda da kaldım ama artık içimden gelmez sanmıyorum insan hamilelikte yaşadığını unutmaz dedikleri çok doğru

Hep aynı şeyleri yaşıyoruz... Benim annem, babam ve erkek kardeşim hepsi ayrı ayrı takılarını hazırlamışlar. Bana ayrı, bebeğe ayrı 😇 Aldıkları kıyafetleri, oyuncakları, bilimum eşyayı söylemiyorum bile. Kv ve kp de kendi memleketlerinde lohusa takısı, mevlütü gibi adetlerin olmadığını söylüyorlar bir şey beklemeyelim diye 😅 Koca Türkiye'de olan adet bir tek sizde yok yani, çok enteresan gerçekten dedim 😂 En ufak utanma, gücenme, kırılma olmadı suratlarında. Pes 😅
Ay gerçekten neden boyleler ya 😂😂 benimki de aşırı eskici ucuzcu yeni bı şey alcak diye odu kopar kayınvalidem çok zayıf 48-49 kilo benim hamilelikten önceki kilom 60 zaten ısrarla kendi eski hamilelik kıyafetlerini geceliklerini getirip durdu dalga geçer gibi onun 9 ay hamile hali benim normal halimle eş değer 😂 onun yerine desene kızım varsa ihtiyacın olan pijama kıyafet alalım diye ya da dalga geçer gibi kendi eskilerini bari getirme nerde kendisinin görüncemin eskileri var onları getirip duruyo

Kızlar merhaba bir sorum olucak sizde de sabahları çarpıntı halsizlik oluyormu? Benim kulağım sanki su dolmuş gibi çınlıyor ve başım da yanma oluyor. Kan değerlerim bakıldı hemoglobin 104. Kanda protein ve kreatin düşük. Yarın kontrolüm var.

Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum canım ben gayet memnunum normal büyük elektrikli supurgem de var sadece büyük temizliklerde kullaniyorum onu elim ayağım oldu benim bı de biraz hor kullandim defalarca kez yere düştü etti maşallah bı şeyi yok :)

Bugün denemeye gittim çok beğendim performansı ama kullanıcı yorumu olunca insanın içi daha rahat ediyor alırken . Çok teşekkür ederim ✨ sanırım Tefal olacak gibi

Ağrısı olduğunu yazanlar olmuş benimde ağrım oluyor.Çok kötü böbrek ağrısı oluyor kasıklarıma belime vuruyor ve Buda kasılma yapıyor. idrar tahlilimde protein kaçamağı çıktı, tahlili yeniden dün tekrar yaptırdım.

Ay gerçekten neden boyleler ya 😂😂 benimki de aşırı eskici ucuzcu yeni bı şey alcak diye odu kopar kayınvalidem çok zayıf 48-49 kilo benim hamilelikten önceki kilom 60 zaten ısrarla kendi eski hamilelik kıyafetlerini geceliklerini getirip durdu dalga geçer gibi onun 9 ay hamile hali benim normal halimle eş değer 😂 onun yerine desene kızım varsa ihtiyacın olan pijama kıyafet alalım diye ya da dalga geçer gibi kendi eskilerini bari getirme nerde kendisinin görüncemin eskileri var onları getirip duruyo
Ayyy bu da ayrı bir dertmiş gerçekten 😅 O kıyafetlerin size uymayacağını görmüyor mu? Bilerek yapıyor olabilir mi? Ayrıca bedeniniz uysa bile ne münasebet onun nuh nebiden kalma kıyafetlerini giyesiniz?!

Ay al benden de o kadar ben son çocuğum annemle babam 70 yaşında kayinvalidemler 52 yaşında falan dediğiniz gibi ilk torun çok istediler bı de hep torun torun dediler evlendigimiz günden beri annemlerin 4.torunu olcak hep tam tersi olur diye bekledim ki kayinvalidemlerin durumu benim annemlere göre çok çok daha iyi eve 3 maas giriyo+ kira geliyo kira odemiyolar ev sahibiler bı de eşim aralık ayından beri işsiz ben çalışıyorum sadece ona rağmen tık yok ortada annemler odasını aldı bir sürü kıyafet her gittiğimde elime para sıkıştırmaya çalıştılar bı şey görürsün alırsın diye kayinvalidemlere zorla bı bebek arabasi aldirdik :) bı de 90 li yıllardan kalma tee esime bebek hediyesi getirilen ucuz ucuz takımları bazanin altından çıkarmış getirmiş lekeleri bile var ama sorsan heyecandan deliriyolar bende takmamaya çalışıyorum ama valla çok sinir oluyorum tutamıyorum kendimi bı de hep elalemi konuşurlar evlerine şu kadar maaş giriyo bı şey yapmamışlar etmemişler diye azıcık aynaya bakması lazım insanin bı sormaz mi bı şeye ihtiyaciniz var mı yok mu diye kuru kuruya heyecanlansan ne olur
Ayy işinize karışmak gibi olmasın ama giydirmeyin o bazanın altından getirdiklerini. İstifçi tam! 😒 Tertemiz yepyeni ürünler 300-500 lira. Siz en güzelini alır giydirirsiniz 😇 Benim kv de bir hurç dolusu örgü örüp getirmiş. Almış işte birkaç yumak ip, örmüş durmuş. Renkler filan berbat, en ufak zevk belirtisi yok. El emeğini asla hor görmem ama inanın beğenilecek gibi değil. Anne biz bunları pek giydiremeyiz, çocuk yazın doğacak, kışın da evlerimiz çok sıcak oluyor zaten dedim. Sen bir katkı yapmak istediğinde bana sor, ben sana link göndereyim, sen o ürünleri al gönder dedim. Yol yordam gösteriyorum bir de 😅 Hiç oralı olmadı. Ben yapacağımı yaptım, işine gelirse gibi baktı yüzüme. (Bu insana anne diyoruz bir de... Eltim 'teyze' diyor, en güzelini yapıyor 👏🏻 Canım eltim, çok severim valla kendisini 😍) Kendi ailem de her gün bana link gönderip beğendin mi diye soruyorlar. Beğendiklerimi alıp doğrudan buraya kargolatıyorlar 🥲 Bu arada kvlerin maddi durumu annemlerden çok daha iyi ama kendileri dışında kimseye harcamazlar, çocuklarına bile 🙄

Kızlar merhaba bir sorum olucak sizde de sabahları çarpıntı halsizlik oluyormu? Benim kulağım sanki su dolmuş gibi çınlıyor ve başım da yanma oluyor. Kan değerlerim bakıldı hemoglobin 104. Kanda protein ve kreatin düşük. Yarın kontrolüm var.
Tansiyon aletiniz varsa birkaç saatte bir düzenli ölçüm yapın bakalım. Bir ara ben de öyleydim, kalbim ağzımda atıyordu resmen. Ferinject yapıldı, çarpıntılar düzeldi. Tabii akşamları çay içmeyi kesmemin de etkisi olmuştur illa.

Kızlar acaba cidden adet bu mu? 🤣 yani yazılanlara göre kimsenin ailesinde erkek tarafı almıyor, hep kız tarafı alıyor. O zaman demek ki bu normal bir durum. 😅
Değildir ya talihsizliktir olsa olsa 😅 bizde mesela benim ailem sıkıntılı düğün yapmadık nikah ve sonrası eğlence vardı benimkiler takı töreninde duvar arkasına saklandılar hala da bir faydaları yok anca beni tüketiyorlar ama eşimin babası kendi babamdan çok sahiplenmişir beni hatta o kadar ki tanımayanlar benim babam zannetmişti adamı. Kimseye ne laf söyletti ne ezdirdi hatta olmayacak şeyleri bile oldurdu Allah razı olsun. Şimdi de eşimin babası arayıp sorar hala eksikliğini hissettirmez sağ olsun. Eşleriniz de benim gibi olabilir kırmayın kalplerini aileleri yüzünden emin olun onlar da böyle olsun istemezdi 🥺

Bahsettiğiniz markaları da görüyorum. Onun dışında Ecowell, Hipp, Incia, Ecolatier, Sebamed'i de kaydetmişim alınabilir diye. Asıl Bioderma'nın ürünlerini severim, gebelikte çatlak yağımı Bioderma kullandım hep. Ama onun da dört ürünlü yenidoğan bakım seti 2500 lira civarında. Bu işin piyasası bu mu? Bilenler yardım etsin 🥺
Ben de alerjik cildim yüzünden her şeyi Bioderma kullanıyorum çok da memnunum aslında ama eşim öyle uygun gördü. İyi de araştırır o yüzden karışmadım hiç 🤷 fiyatları da yüksek bayağı ne bileyim bizi dalinle büyüttüler. bazen biz mi abartıyoruz acaba diye düşünmüyorum desem yalan olur 😅

Günaydın kızlar park yatak aldım. günlük kullanmak için de ana kucağı almak istiyorum gündüz yatırmak yemek yaparken yanımda koymak icin pier Cardin pulume ana kucağı nasıl cokmu dik sanki rahat olur mu kullanan var mı onu yada o tarz ana kucağı
Ben 6 7 ay kullanmak için çok da para vermek istemediğim için merfbaby nin ana kucağını aldım henüz kullanmadık tabi ki ama kullananlar çok memnun çok pahalı markalara gerek olmadığını söylüyorlar umarım benim bebiş de sever 😍 ona da bi bakın isterseniz otomatik sallananlardan almadım bilerek bunlar reflü içinde iyi oluyormus araştırdım cok

Tansiyon aletiniz varsa birkaç saatte bir düzenli ölçüm yapın bakalım. Bir ara ben de öyleydim, kalbim ağzımda atıyordu resmen. Ferinject yapıldı, çarpıntılar düzeldi. Tabii akşamları çay içmeyi kesmemin de etkisi olmuştur illa.
Tansiyonum 10/6 çok fazla yükselip düştüğü yok canım.

Kızlar daha bombası hamile olduğumu duyunca annemler hayırlı olsuna geldi bir hafta kaldı inanın yerimden kalkıp tabak bile kaldırmadım çayımı yemeğimi herşeyimi annem yaptı pazar alışverişimizi getirdiler yoğurduna kadar mayalamış getirmiş allah ondan razı olsun inşallah kızıma onun gibi bir anne olabilirim 🙏🏻🙏🏻
Kayınvalidemlerde iki gün geldiler dışardan yemek söyledik hazır pasta aldık vs 😄 genelde eşit davrandım tatillerde vs annemde kaldığım kadar orda da kaldım ama artık içimden gelmez sanmıyorum insan hamilelikte yaşadığını unutmaz dedikleri çok doğru
Bir faydası olmadığı gibi bir de kendini ağırlatmış... Benimki de öyle. Bayramda geldiler. Hep ben yaptım yemekleri. Eşime sözüm geçiyor, zorlandığım yerde ondan destek aldım. Evi zaten robot süpürüyor. Valla kv kendisinin bir lira katkısının olmadığı özel yapım koltuklarımın üstünde bağdaş kurup oturdu, sabahtan akşama televizyon izledi ve bağıra bağıra konuştu 😥 Bir kere patates emanet ettik, haşlanınca altını kapatacaktı. Onu da unuttu. Tencere yanıyordu neredeyse 😅 Bu arada ben de sizin gibi tatillerde çok adaletli davranırdım ama yirmi sene boyunca artık o kadar iyi tanıdık ki birbirimizi, son yıllarda hiç gitmiyorum memleketlerine. Anca cenaze filan olursa gidiyorum, o da akrabalarının hatırına. Sağ olsunlar, hepsi beni çok sever. En başta okumuş etmiş kız, bizleri beğenmez diye çekindiler. Sonra beni görünce çok şaşırmışlar, ne mütevazi kız demişler eşime. Bizim dertlerimizi dinliyor, yardım ediyor, sen nereden buldun böyle kızı demişler 🥰 Kv ve kp bunu pek çekemez yıllardır. Sağ olsun eşim hakkımı hep verdi. Hep el üstünde tuttu ♥️ Ayyy ne doluymuşuz, anlat anlat bitmiyor 😂

Ben de alerjik cildim yüzünden her şeyi Bioderma kullanıyorum çok da memnunum aslında ama eşim öyle uygun gördü. İyi de araştırır o yüzden karışmadım hiç 🤷 fiyatları da yüksek bayağı ne bileyim bizi dalinle büyüttüler. bazen biz mi abartıyoruz acaba diye düşünmüyorum desem yalan olur 😅
Ben de aynısını düşünmüyor değilim 😂

Canım çok tesekkür ederim . Gerçekten bu grup çok iyi geliyor. Sizleri takip ediyorum haber aldıkca yazarım size . Hurma rahim toparlansın diye annem yedirmedi ama bugun baslayım . İyiki varsınız🌸
Evet lütfen tatlım seni ve bebeğini merak ediyoruz bize de haber ver, arada gel buralara yaz, kafanı dağıtalım burda. Biz senin yanında değiliz belki ama kalben hissediyoruz seni. Kocaman kucaklıyorum seni canım, iyi olacaksınız sadece biraz sabır 😍

Ne dalini yaaaa 😀 kiloluk sampuanlarla ve yeşil kalıp sabunlarla büyüdük yani çoğumuz öyle büyümüşüzdur şahsen ben öyle büyümüşüm 😀 ama şimdi daha doğmadan gidip en iyi olanlarını seciyoruz aman kokusuz olsun organik olsun yeni dogan tenine uygun olsun neler neler araştırıp aldık 😍

Back
X