2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Oyy minnacık bir bebi ama merak etme biranda büyüyecek ilk bebek bide heralde insan çok telaşlı oluyor bende geceleri 5-6 saat uyuduğunda unuttuysam ağlıyordum vidan azabı çekiyordum ilk oğlumda çok minnak tı hemde 30-40-50. Günlerde 3-4-5 saat gece uykusu yapabilir diyordu dr osman bey oyüzden minik diye beslemeye çalış ama uyandıramazsan da vicdan yapma gündüz uykularından hemen önce mutalak emzir sen onu tanırsın zaten artık🥹
Gündüz full emişme halindeyiz zaten 🫣 hiç bırakmıyor. Gece de keyfine bakıyor yatıyor.
Ama şekeri mi düştü ne oldu diye 10 dk da bir zıplıyorum. Çok küçük yaa 🥹

Benimde mememin üst kısmında masaj yapmaya calısıyorum ama acıyor. Dediğin gibi kırmızı oluyor orası. Antibiyotik kullanıyorum ama 1 günlük kaldı. 1 günde geçecek gibi de durmuyor
Tekrar git ve devamini versinler bence. Ben ayni antibiyotikle devam ettim ama bor hafta yetmemis iste, 10 gun daha yazdi doktor sonrasinda

Bugün bir gaz tutulmasi yaşadım.... Şuan baygin ama gazi geçmedi bence uyanacak :( 2 den beri sadece bebek arabasında 15 dk kesikli uyudu emziriyorum süt gelince ağzından atiyo emzirmiyorum meme diye çığlık kiyamet, emiyor emdiği kadarını kusuyor 🫠 hepsini kusunca zaten acikmaya başlıyor... Bütün kiyafetleri makinada şuan kalmadi kusmaktan zibin, ben de iç atlet zibini giydirmeden 3 aylık bir zibin vardı büyük ona djndjsnjd onu giydirdim kalın bir şey.... Yani böyle bir şey olamaz ya.... Ağlıyor ne yapsam susmadı. Başka da dicek bir şeyim yok bacikolar 😅

Bebeğim önce pişik sonra mantar oldu 😔 var mı öyle olan molfix kullanıyordum sleppye geçtim bakalım
Molfix pişik yapıyor diyenleri duymuştum da bebekten bebeğe değişiyor bence, çocuğuna göre prima da yapabiliyor pişik sleepy de 🫠 denemeden de bilemiyoruz işte 🤷🏻‍♀️ inşallah sleepy pişik yapmaz bir an önce de geçer ❤️

Bugün bir gaz tutulmasi yaşadım.... Şuan baygin ama gazi geçmedi bence uyanacak :( 2 den beri sadece bebek arabasında 15 dk kesikli uyudu emziriyorum süt gelince ağzından atiyo emzirmiyorum meme diye çığlık kiyamet, emiyor emdiği kadarını kusuyor 🫠 hepsini kusunca zaten acikmaya başlıyor... Bütün kiyafetleri makinada şuan kalmadi kusmaktan zibin, ben de iç atlet zibini giydirmeden 3 aylık bir zibin vardı büyük ona djndjsnjd onu giydirdim kalın bir şey.... Yani böyle bir şey olamaz ya.... Ağlıyor ne yapsam susmadı. Başka da dicek bir şeyim yok bacikolar 😅
Gaz yapacak bişeymi yedin acep
Benzer durumdayız bizde uyanıkken asla susmuyor eeeeiiii diye ağlıyor gibi mızırdanık gibi anlamadım
Asla yatmıyor hep kucakta hop hop zıp zıp oturmayıda kabul etmiyor süreklü kusıyor sürekli bir bu kusuyor bir abisi kusuyor kakaları her seferinde taşıyor bir onun bir bunun evimi kusmuk ve bok götürüyor makinalar hiç durmadan çalışıyor valla yetişemez oluyorum tüm örtüleride yukadım şimdi uyutabilirsem ikisini gidip odayı temizlicem koltuk silmem lazım

Ben heralde öbür aya kalmadan 4 numara beze geçeceğim bir bok saça kadar taşarmı yaaa yeter artıkın burası zaten çığlık kıyamet hava buzz habire banyo yaptıracak halde değiliz üç aylık kıyafetlerde olmuyor yedek kıyafetide yok acilen kıyafet almam lazım köyden ne zaman gidebilirim iki bebeyle alışverişe bilmiyorum sipariş versem kırk takla atıp aldırabiliyoruz merkezden valla çok bunalıyorum bazen eşime patladım geçen yalnız bıraktı üst üste iki gün evde evde basacak yer kalmıyor bir parça eşyayı kaldırıp koyamıyorum iki bebeyle

Gaz yapacak bişeymi yedin acep
Benzer durumdayız bizde uyanıkken asla susmuyor eeeeiiii diye ağlıyor gibi mızırdanık gibi anlamadım
Asla yatmıyor hep kucakta hop hop zıp zıp oturmayıda kabul etmiyor süreklü kusıyor sürekli bir bu kusuyor bir abisi kusuyor kakaları her seferinde taşıyor bir onun bir bunun evimi kusmuk ve bok götürüyor makinalar hiç durmadan çalışıyor valla yetişemez oluyorum tüm örtüleride yukadım şimdi uyutabilirsem ikisini gidip odayı temizlicem koltuk silmem lazım
Ay çok zor yaaaa Allah sana güç versin sabır versin.. biz bursa tekiyle kafayi yedik yetisemiyoruz bi de iki tane olsa naparsim bilemiyorum 🫠🫠 algıları da açıldı herhalde hem o uykuya geçişi zorlaştırdı bence, hem de bir şeyden gaz olmuş çözemedim 🥹 gurul gurul karni, burnu da dolmuş nefes sesi hırıltılı.....

Oooo tam net tarif ettin 😀😀 tisort atlet yetistiremiom😀 peki bu pedler yapiskanli mi oluyor
Arkası aynı hijyenik ped gibi yapışkanli sutyene vs yapışıyor doğrusu yapistirmadanda kullandım kaymiyor kolay kolay zaten ilk zamanlar süt geliyor süt artik ne üretmesi gerektiğini öğrendikten sonra çok akmıyor bence ancak 5 6 ay kullanılan bisey

Kızlar babebao nun süt sagım makınasını kullanan varmı?benım 30-40cc ancak cıkıyor onda sütüm.ama bebıs sureklı emıyor saat bası,o yuzdenmı yoksa cekıs gucumu az anlayamadım.kullanan varsa paylasırsa sevınırım🙏

Canım manuel vakumlu pompalardan taksan diğer göğsüne olmaz mı, hem süt biriktirmiş olursun boşa gitmez. Şöyle bir şey
Bu akanları sonra nasıl saklıyorsun
Bana doktorum rüya öğünü gibi uyandırmadan doyurabilirsin demişti kg alması için
Rüya öğünü ne oluyorr
Kızlar babebao nun süt sagım makınasını kullanan varmı?benım 30-40cc ancak cıkıyor onda sütüm.ama bebıs sureklı emıyor saat bası,o yuzdenmı yoksa cekıs gucumu az anlayamadım.kullanan varsa paylasırsa sevınırım🙏
Ben kullanıyorum canım aktif kullanmıyorum da. Geçen göğüslerim çok şişmişti mastit olmaktan korkuma 15 dk sağ 10 dk sol sağdım

Rüya öğünü ne oluyorr

Ben kullanıyorum canım aktif kullanmıyorum da. Geçen göğüslerim çok şişmişti mastit olmaktan korkuma 15 dk sağ 10 dk sol sağdım
Genelde biberona koyup içiriyorum, bazen buzdolabına koyıyorım birkaç saat sonra ısıtıp veriyorum. Eğer sütüm çoksa buzluğa atıyorum çalışmaya başlarken kullanırım diye

Çalışmak demişken ne zaman başlıyorsunuz
Ben öğretmenim, iznim normalde 26 mayısta bitiyor ama okulların kapanmasına çok az bir süre kaldığı için 2 hafta rapor alarak kapatıcam dönemi. Sonrası zaten yaz tatili, seminer zamanı giderim bi. Eylülde de başlamayı düşünüyorum 6 aylık olmuş oluyor

Bebeğim önce pişik sonra mantar oldu 😔 var mı öyle olan molfix kullanıyordum sleppye geçtim bakalım
Molfix aşırı pişik yaptı bizimkini de. Elimde bir sürü Molfix var. Uygulamarda satışa koyacağım. Baby turco da bacaklarını kesti. Sleepy bio-natural olanı kullandık, kaka bezi popoya yapıştırdı tahriş oldu ciste bile aşırı kokusu midemizi bulandırdı. #reklamdeğil goon kullanıyoruz rahat ettik
Molfix pişik yapıyor diyenleri duymuştum da bebekten bebeğe değişiyor bence, çocuğuna göre prima da yapabiliyor pişik sleepy de 🫠 denemeden de bilemiyoruz işte 🤷🏻‍♀️ inşallah sleepy pişik yapmaz bir an önce de geçer ❤️
Sleepy kullanıp çok memnun olan da var da ben hiç sevmeyenlerdenim

Rüya öğünü ne oluyorr

Bebeği uyandırmadan emziriyorsun uzun süre aç kalmamış oluyor
Çalışmak demişken ne zaman başlıyorsunuz
Ben özel sektörde çalışan öğretmenim tabi hamilelikte işten ayrılmıştım. Yeni bir yerden bu ay için haftada 1, Mayıs için haftada 2 ikna edebilirlerse (yolunu yaptılar) 3, haziran ve yaz dönemi için haftada 6 gün olarak çağırdılar. İlk kabul ettim ama benim oğlan daha 3 haftalık sayılıyor düzeltilmiş yaş sebebiyle ondan içim elvermedi. Eylül dönemine gelebilirim dedim. Maddiyata çok sıkışmazsak eylüle kadar düşünmüyorum ben

Back
X