Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşımın bebeğine örüyordum ama aylardır bi bitiremedim 2 günde biten şeyi. Neyse her zamanki ölçüyle başladım hiç bakmadım bi daha. Bi bakıyım nasıl olmuş dedim aman tanrım eni dar olmuş daha 2 ip daha var örülecek bu ipin delikleri küçüktü önceki aldıklarımdan. Meğer ondan küçük oluyormuş ne bilem ben şimdi yeniden başlıycam ama bu modeli değil basit bişey yapcam yoksa kendiminkine başlayamayacam
Benimkiler yediğim yemeğe göre de hareketleniyorlar ,genelde az yiyorum hareket az oluyor,et yediğim gün oğlum hareketleniyor tatlı yediğim d kız hareketleniyor Sizinde yediğinizle alakalı olabilir mi ? Bide ben hareketsiz olduğum dinlendiğim günler daha da hareketli oluyırlar
Arkadaşımın bebeğine örüyordum ama aylardır bi bitiremedim 2 günde biten şeyi. Neyse her zamanki ölçüyle başladım hiç bakmadım bi daha. Bi bakıyım nasıl olmuş dedim aman tanrım eni dar olmuş daha 2 ip daha var örülecek bu ipin delikleri küçüktü önceki aldıklarımdan. Meğer ondan küçük oluyormuş ne bilem ben şimdi yeniden başlıycam ama bu modeli değil basit bişey yapcam yoksa kendiminkine başlayamayacam Eki Görüntüle 3029215
Arkadaşımın bebeğine örüyordum ama aylardır bi bitiremedim 2 günde biten şeyi. Neyse her zamanki ölçüyle başladım hiç bakmadım bi daha. Bi bakıyım nasıl olmuş dedim aman tanrım eni dar olmuş daha 2 ip daha var örülecek bu ipin delikleri küçüktü önceki aldıklarımdan. Meğer ondan küçük oluyormuş ne bilem ben şimdi yeniden başlıycam ama bu modeli değil basit bişey yapcam yoksa kendiminkine başlayamayacam Eki Görüntüle 3029215
selamlar güzel anneler, baya yazışmışsınız atlaya atlaya okudum ilk kez, umarım herkes iyidir
bebem son 4-5 gündür idrar kesemin üzerinde halay çekiyor sanki yerimden kalktığım an tuvalete koşuyorum, ne çarşı gezmesi ne dolaşma hiçbişi yapamıyorum ağrılarım vardı bugün göbeğimi ölçtüm 3 cm birden büyümüş