• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244

Acaba bunu yapsak rahatlar mıyız ki😕

Vuuu kızz hamileyken mi diyo ama

Kan testi 12beta 22 eylül 3+3 haftalık
İlk çift çizgi hayalet çizgi 23 eylül
Kan testi 244beta 27 eylül
Kan testi 2460beta 1 ekim
Keseyi gördük bebek 1mm 1 ekim
Kalp atışını duydum 9 ekim 5+6
**** böyle not almıştım canım 🤩🤩🤩
Bu arada yaş 36
3. Çocuk 👼

Kuzum yaaa çok sevindim Her şey normal yatışa gerek duyulmamış çok sevindim
Ben yola çıktım ama daha sokağı çıkmadan fren tutmadı buzlanmadan dolayı araba kaydı çok korktum. Zor döndüm eve
Kotrol de kaldı çekim de 😔
Neyse ki birşey olmamış canım geçmiş olsun. Yine ayarlanır nasıl olsa

Grip falan atlattın mı yakın zamanda o zamanda yüksek çıkıyor diye biliyorum
Ben baktırsam kesinn bendede çıkar :)
Bize ne oldu böyle hepimiz enfeksiyona kapılmışız
Şimdi doktorla görüştüm, crp için herhangi bir şikayetin varmı dedi, yok dedim takma kafana dedi bunda çok sorun yok dedi. Ve 2 gün önce şeker yüklemesinde 101 çıkmıştı açlık şimdi 82ye düşmüş. Demekki şekerli bir şey falan yemeyince normale döndü.

Burdayım aşkom sen nerdesin helee 😍
Bi poğaça ettim eşime şuanda bide zeytinin çekirdeklerini ayıkladım canım ezme çekti 🤭

Ben kontrole gittim geldim. Ohh ellerine sağlık canım yarasın miniğe 😍 keşke benim canım da bişey istese zorluyorum düşünüyorum belki bişey ister diye yok :)

• Muhteşem
Reactions: Jou
Şimdi doktorla görüştüm, crp için herhangi bir şikayetin varmı dedi, yok dedim takma kafana dedi bunda çok sorun yok dedi. Ve 2 gün önce şeker yüklemesinde 101 çıkmıştı açlık şimdi 82ye düşmüş. Demekki şekerli bir şey falan yemeyince normale döndü.

Çok iyi neyse ki bir sıkıntı yokmuş. Ozaman şekersiz günlere devam 😊

Yapabileceğine inanıyor musun bu hareketi 🤭

Iyi sevindim 🥰

Ben kontrole gittim geldim. Ohh ellerine sağlık canım yarasın miniğe 😍 keşke benim canım da bişey istese zorluyorum düşünüyorum belki bişey ister diye yok :)
Yaaa kv kavanoz zeytin almış aylardır duruyo tadı hiç güzel değil marketten alinmış birşsy yemeyiz biz çünkü dedim bari ayiklayımda ezmesini edeyim yoksa gittik çe çöp olcak ensonda
Kontrollerin çok güzel geçmiş şini gördüm harika yaa 🤩🤩

Yaaa kv kavanoz zeytin almış aylardır duruyo tadı hiç güzel değil marketten alinmış birşsy yemeyiz biz çünkü dedim bari ayiklayımda ezmesini edeyim yoksa gittik çe çöp olcak ensonda
Kontrollerin çok güzel geçmiş şini gördüm harika yaa 🤩🤩

İyi düşünmüşsün canım. Soslarla falan güzel olur zeytin ezmeside. Çok şükür bu haftayıda atlattım canım 🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X