- 3 Eylül 2015
- 1.376
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.721
Güzel bir hafta olsun kızlar.
haftamız ilerledikçe artık bizim grubun da uyanık kalma süresi artıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet progesteron da vurunurken acıyordu ama bu başka bişeymiş, birde kan uyuşmazlığı acımıştı ama yapacak bişey yok herşey iyiliğimiz için, herşey güzel olsunAynen hep hormon iğneleri öyle yağlı olduklarından ben hafta da 2 promester diye iğne vuruluyorum hala ilk vurdukları yer ağrıyor kan sulandırıcı da öyle canım gidiyor yaparken doğurunca unutuluyor ama ne yaşadığımız
Amin canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Rabbim bir daha korkutmasın, zamanında sağlıkla sorunsuz al bebeğini kucağına inşallah.
Amin canım zamanında sağlıkla gelsinCook gecmis olsun canim Allah bir an once evladina kavusmayi nasip etsin hayirlisi
Evet canım ya çok zor oldu gerçektenÇok geçmiş olsunumarım tekrarlanmaz çok üst üste yaşadın ya
önlem amaçlı herhangi bir tedavi yok mu acaba ?
Evet canım ilk gebeliğim ve çok kötü zamanlar geçiriyorum, dua ediyorum bidaha yaşamadan sağlıkla kucağıma alayım diyeAy neler diyorsun canim cok gecmis olsun birdaha yasama boyle birsey insallah rabbim yardimcin olsun gercwkten zor bir hamilelik geciriyorsun saglikla al kucagina insallah![]()
Amin canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kizz yeter sen de ne çalıştın hee bi dinlen bı yat uyuYeni haftaya günaydın kızlarrrr inşallah çok güzel bi hafta geçiririzişe gidiyorumm çalışır raporu alacağımmm
Kız sorma ben doğuma son hafta kala ayrılcam herhaldeKizz yeter sen de ne çalıştın hee bi dinlen bı yat uyu![]()
Yaa maşallah size. Ben geçen hafta itabariyle bir daha gelmem dedim mdr eKız sorma ben doğuma son hafta kala ayrılcam herhalde![]()
ben de çalışıyorum canım yalnız değilsin:) sonuna kadar çalışmak bize kar aslında inşallah sağlık durumumuz el verirKız sorma ben doğuma son hafta kala ayrılcam herhalde![]()
canım çok geçmiş olsun çok zor bir gebelik geçiriyorsun ama ben inanıyorum sağlıkla bebişini kucağına alacaksın ve sana da bir şey olmayacak inşallah içini ferah tut çok güçlüsün senAmin canım teşekkür ederim![]()
Çok geçmiş olsunKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen![]()
Şuan yine lekelerim var canım, kanım daha iyi ama yeter mi bilmiyorumÇok geçmiş olsunşimdi nasılsın?
Umarım bir daha tekrarı olmaz.![]()
Amin canım kendimi öyle teselli ediyorum Rabbim korusuncanım çok geçmiş olsun çok zor bir gebelik geçiriyorsun ama ben inanıyorum sağlıkla bebişini kucağına alacaksın ve sana da bir şey olmayacak inşallah içini ferah tut çok güçlüsün sen
bol dua ve bol istirahattan başka yapacak bi şey yok canımAmin canım kendimi öyle teselli ediyorum Rabbim korusun![]()
bana da kilosu 2 hafta önden gidiyor dedi korktum ama sıkıntı olmaz dedi doktorKızlar merhaba bebeğin 1,2 hafta önden geriden gitmesi bunlar nasıl oluyor?yani tüm değerlermii bu şekilde geri veya ileri çıkıyor? Hangi değere bakılıyor.30. Haftada herşey uyumluydu diye hatırlıyorum.dün kontrole gittim 33+1 de sanki birkaç değere 32 fln dedii ilk kez böle duydum doktor sorun olmadığını söyledi ama kafama çok takıldı.normalde geriden gitmesi sıkıntı değil biliyorumda bunun 33. Haftada birden başlaması beni korkuttu.