• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Aynen hep hormon iğneleri öyle yağlı olduklarından ben hafta da 2 promester diye iğne vuruluyorum hala ilk vurdukları yer ağrıyor kan sulandırıcı da öyle canım gidiyor yaparken doğurunca unutuluyor ama ne yaşadığımız
Ay evet progesteron da vurunurken acıyordu ama bu başka bişeymiş, birde kan uyuşmazlığı acımıştı ama yapacak bişey yok herşey iyiliğimiz için, herşey güzel olsun 🙏

Ay neler diyorsun canim cok gecmis olsun birdaha yasama boyle birsey insallah rabbim yardimcin olsun gercwkten zor bir hamilelik geciriyorsun saglikla al kucagina insallah 🌸
Evet canım ilk gebeliğim ve çok kötü zamanlar geçiriyorum, dua ediyorum bidaha yaşamadan sağlıkla kucağıma alayım diye 🙏🤲

Kızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen 🤲
Çok geçmiş olsun 🥺 şimdi nasılsın?
Umarım bir daha tekrarı olmaz. 🙏🏻

Kızlar merhaba bebeğin 1,2 hafta önden geriden gitmesi bunlar nasıl oluyor?yani tüm değerlermii bu şekilde geri veya ileri çıkıyor? Hangi değere bakılıyor.30. Haftada herşey uyumluydu diye hatırlıyorum.dün kontrole gittim 33+1 de sanki birkaç değere 32 fln dedii ilk kez böle duydum doktor sorun olmadığını söyledi ama kafama çok takıldı.normalde geriden gitmesi sıkıntı değil biliyorumda bunun 33. Haftada birden başlaması beni korkuttu.
bana da kilosu 2 hafta önden gidiyor dedi korktum ama sıkıntı olmaz dedi doktor

Back
X