• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
selamlar güzel anneler, baya yazışmışsınız atlaya atlaya okudum ilk kez, umarım herkes iyidir 🤗

bebem son 4-5 gündür idrar kesemin üzerinde halay çekiyor sanki 😬 yerimden kalktığım an tuvalete koşuyorum, ne çarşı gezmesi ne dolaşma hiçbişi yapamıyorum😀😀 ağrılarım vardı bugün göbeğimi ölçtüm 3 cm birden büyümüş 😱😱

Ölçmek hiç aklıma gelmedi ya iyi fikir. Bu sabah kalktığımda çünkü bende büyüdüğünü hissettim 😍

Ya benim merak ettiğim kese içinde böyleler nasıl tekme falan atınca yırtılmıyor. Dün doktor çok rahat onlar hareket ediyor falan dedi de. Burda acaba suyu olmadığı için mi yapışmış gibi kese🙊

Son aylarda genelde böyle oluyor sanırım canım çünkü çok rastladım bu tür videolara genelde hep böyle yapışıktı keseye 🥺

selamlar güzel anneler, baya yazışmışsınız atlaya atlaya okudum ilk kez, umarım herkes iyidir 🤗

bebem son 4-5 gündür idrar kesemin üzerinde halay çekiyor sanki 😬 yerimden kalktığım an tuvalete koşuyorum, ne çarşı gezmesi ne dolaşma hiçbişi yapamıyorum😀😀 ağrılarım vardı bugün göbeğimi ölçtüm 3 cm birden büyümüş 😱😱
Benim de baya arttı wc ihtiyacı hatta bazen kaçırıyorum bile 🤦🏼‍♀️ gerçi bende enfeksiyon çıktı belki de ondandır 🤭

Aayyyyyhamileyken biyerlerede gidemedimm yanarım ona yanarım bennn😪😪 hep allahın belası korona yüzünden hayatımızı zindan ettii

Back
X