• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Cok Gecmis olsun,
Doktorum her sikayetimde veya kanda degerlerimi yuksek görse once kültüre yonlendiriyor. Eger ki üreme yoksa ilaç vermiyor " bol su " diyerek gönderiyor.
Teşekkür ederim 🥰 ilacı verdi bir de kültüre bakalım dedi bana da. Suyu çok içemiyorum ya ondan da kaynaklı olabilir bu enfeksiyon

Kızlar çıktım kontrolden minik çok şükür iyi herşey yolunda kilosu ya 1048 dedi yada 1148 orayı çok anlayamadım :) sağa sola dönerken ağrım oluyor dedim. Nst ye gönderdi ağrım varmı diye baktı yokmuş neyse ki yoksa yatış yapılacaktı. Haftaya yine kontrole çağırdı🤗 fatma86 fatma86 güzel haberlerini bekliyoruz seninde 😊
Çok şükür kuzum maşallah kilosu falan yerinde sağlıkla gelsin inşallah🥰

Ben normalde adet için takvimim uygulamasını kullanıyordum. Hala duruyor orda takvimden eskiye gidince yazıyor kaç haftalık olduğu 😂
Benim son adet tarihi de belli değil
PCOSdan dolayı 2.5 ay adet olmadım.
Sonra doktora gittim ve peşine hemen hamile kaldım 😂
Kesenin görünüş tarihinden yola çıkarak öğrendik aslında benim beklenen doğum tarihini

Benim doğum paketi hastanenin canım. Sağlık sigortası cesaret edemedim bekleme süreleri var ya onların da. Hepsini kullan sonuna kadar😂

Ilk sayfada ilk mesajda eklerim senide🤭
Kese görme ve kalp atışı haftasını da hatırlıyor isen onları da yazalım 🤗
Kan testi 12beta 22 eylül 3+3 haftalık
İlk çift çizgi hayalet çizgi 23 eylül
Kan testi 244beta 27 eylül
Kan testi 2460beta 1 ekim
Keseyi gördük bebek 1mm 1 ekim
Kalp atışını duydum 9 ekim 5+6
**** böyle not almıştım canım 🤩🤩🤩
Bu arada yaş 36
3. Çocuk 👼
Kızlar çıktım kontrolden minik çok şükür iyi herşey yolunda kilosu ya 1048 dedi yada 1148 orayı çok anlayamadım :) sağa sola dönerken ağrım oluyor dedim. Nst ye gönderdi ağrım varmı diye baktı yokmuş neyse ki yoksa yatış yapılacaktı. Haftaya yine kontrole çağırdı🤗 fatma86 fatma86 güzel haberlerini bekliyoruz seninde 😊
Kuzum yaaa çok sevindim Her şey normal yatışa gerek duyulmamış çok sevindim
Ben yola çıktım ama daha sokağı çıkmadan fren tutmadı buzlanmadan dolayı araba kaydı çok korktum. Zor döndüm eve
Kotrol de kaldı çekim de 😔

Valla canım taa 2010 da çıkmaya başladık biz eşimle ben dedim bence bizim oğlumuz olur o dedi yok ya kızımız olur oğlan olursa ben babamın adını koymak istiyorum deyince bişey demedim e 4 yıl boyunca da bebeğimiz olmadı herkes Bi merakla bekledi kayınbabam kanser hastası şu an mutlu olsun istedim hiç itiraz etmedim zaten çok alıştım htta egeyi söylemiyoruz bile hep Celal 😁
Anladımm kuzum hayırlısı olsunn cok güzel düşünmüssünn enazından😍🥰

Aaayyy süperrrr 🤩🤩🤩🤩

Back
X