- 25 Ağustos 2019
- 61.416
- 115.327
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #42.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha bende ağlıyorumm kızzz durduk yere eşim diyo annemmmguldürüyo beni
Karnımıseverken annemm diyomda taklidini ediyo
Çoookk arıycaz bugünleeriide yaAhahaha yaa çok tatlı![]()
Aynen aynen hep böyle gördüm bendeya Allahın hikmeti keseyi yırtana kadar nefes alma yok yırtınca hooop hava
![]()
Benim de baya arttı wc ihtiyacı hatta bazen kaçırıyorum bilegerçi bende enfeksiyon çıktı belki de ondandır
![]()
Aayyyyyhamileyken biyerlerede gidemedimm yanarım ona yanarım bennnhep allahın belası korona yüzünden hayatımızı zindan ettii
He ya valla gezemedik resmen. Yürüyüş desen havalar soğuk hep
Bende de olmadı hiç aşerme yaaAdam şanslıçıktı hahaahha benimkide aşerme konusunda şanslıdedim dua et geceleri birşey çekmiyoda seni buz gibi havada dışarlarda harap etmiyorum
![]()
Bende o da olmadı. Doktor başlarda olur demişti . Başlardada olmadıBende sürekli ağlıyorum![]()
Normalde bende sinirliyim cnmBen normalde de sinirliyimdir birazama öyle ağlama falan artmadı bende hatta olmadı
![]()
Sen böyle söyleyene kadar hiç bu açıdan düşünmemiştimYa benim merak ettiğim kese içinde böyleler nasıl tekme falan atınca yırtılmıyor. Dün doktor çok rahat onlar hareket ediyor falan dedi de. Burda acaba suyu olmadığı için mi yapışmış gibi kese![]()
Banko ondanBenim de baya arttı wc ihtiyacı hatta bazen kaçırıyorum bilegerçi bende enfeksiyon çıktı belki de ondandır
![]()
ay o kaçırmalarımızeşim sen doğurduğunuda anlamayacaksın diye dalga geçiyor,
bende enfeksiyonda yok, kocaman karnım var ama aşağıda tepiklemeyi seviyor benim kız,
hiç gidemedik hep korona, bide Edirne daha kötü, eşim haftasonu izinli oluyor ama haftasonu bulgarlar alışverişe geliyor çok kalabalık oluyor sokaklar, hiç çıkamıyoruz
iyi yönünden bakalım ilk aylarda bebişlerimiz üşüyormu acaba diye düşünmeyiz
Tabi kuzumm sende haklısınBen pek arar mıyım bilmiyorum ya![]()
Evettt ya burgarlarda maşaallahh hücumm gibi daldılar edirneyeay o kaçırmalarımızeşim sen doğurduğunuda anlamayacaksın diye dalga geçiyor,
bende enfeksiyonda yok, kocaman karnım var ama aşağıda tepiklemeyi seviyor benim kız,
hiç gidemedik hep korona, bide Edirne daha kötü, eşim haftasonu izinli oluyor ama haftasonu bulgarlar alışverişe geliyor çok kalabalık oluyor sokaklar, hiç çıkamıyoruz
Eşimde bana diyor koş koş altına kaçırcanay o kaçırmalarımızeşim sen doğurduğunuda anlamayacaksın diye dalga geçiyor,
Neden olsa gelsin internetten lafımı olurrBende de olmadı hiç aşerme yaa
Hiç naz yapmadık bak adamlara
Gerçi bu sanal marketler çıktı mertlik bozuldu zaten.
Onlara ihtiyacımızda kalmadı
Akşam olunca bazen bir dondurmamı yesek diyorum
Hadi söyle yiyelim diyor hemen
Bende o da olmadı. Doktor başlarda olur demişti . Başlardada olmadı
Normalde bende sinirliyim cnm
Ama ekstra bir sinir patlaması yaşamadım
Sen böyle söyleyene kadar hiç bu açıdan düşünmemiştim
Banko ondan![]()
Bende de öyle bi aşerme olmadı. Canımın istediği oldu da hani burnuma kokusu gelen bir şey yok dahaBende de olmadı hiç aşerme yaa
Hiç naz yapmadık bak adamlara
Gerçi bu sanal marketler çıktı mertlik bozuldu zaten.
Onlara ihtiyacımızda kalmadı
Akşam olunca bazen bir dondurmamı yesek diyorum
Hadi söyle yiyelim diyor hemen
Bende o da olmadı. Doktor başlarda olur demişti . Başlardada olmadı
Normalde bende sinirliyim cnm
Ama ekstra bir sinir patlaması yaşamadım
Sen böyle söyleyene kadar hiç bu açıdan düşünmemiştim
Banko ondan![]()
Cidden ama kaçırma varsa su geldiğini nasıl anlayacaksın![]()
Anaaa bende öyle değil wc ye giderken yetiştirememekten kaçırıyorumbi tanıdığım 2 ay önce suyu gelince kaçırdığını zannedip (36. haftada) ped takıp gününe devam etmiş, şansa aynı gün doktor kontrolüne gidince apar topar doğuma alındıgaliba aynısı olcak
Nasıl anladın enfeksiyon hanii kuzummBende de öyle bi aşerme olmadı. Canımın istediği oldu da hani burnuma kokusu gelen bir şey yok daha
Ha bende de öyle ekstra bi sinir patlaması olmadı. Aksine bişeye küsüyorum ama hemen barışıyorum kendi kendime
Çünkü son zamanda oldu ben acaba bebek baskı mı yapıyor diye düşünüyordum da demek enfeksiyondanmış
Dün idrar tahlili istedi ya onda çıktı yoksa bi belirtim yoktu canoNasıl anladın enfeksiyon hanii kuzumm
Evettt ya burgarlarda maşaallahh hücumm gibi daldılar edirneye
Eşimde bana diyor koş koş altına kaçırcan
Aynen havalar iyi olcak bebişler de yürüyüş yaparız artık kısmet olursa![]()
Anaaa bende öyle değil wc ye giderken yetiştirememekten kaçırıyorumnormal de kaçırma falan yok sanırım
![]()
Heee anladımm aşkomm demekki küçük birşeydii madem belli olmuyo benim sağlıkocağı niye gittiğimde dakkabaşı idrar yanma varmı diyoDün idrar tahlili istedi ya onda çıktı yoksa bi belirtim yoktu cano
Yok bende öylealıştık ama üzücü yinede biz alışveriş yaparken bir tane için düşünüyoruz onlar 10-20 alıp gidiyor
inşallah az kaldı kollarımıza almamıza
ay güzelmiş senin, hapşırdığımda güldüğümde falan hep gidiyor bende![]()